fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Tapoihimme kuuluu toimia mielummin tänään kuin huomenna

Oman kodin myyminen, yhden itselle tärkeimmän ja arvokkaimman asian luottaminen vieraisiin käsiin on hurjaa. Meille asiakkuudet ja asuntokaupat ovat enemmän kuin eurojen siirtelyä pankkitilien välillä tai osakekirjojen siirtämistä omistajalta toiselle.

Meille asunnonmyynti on kokonaisvaltainen kokemus, jonka onnistunut läpivienti on meille ykkösasia. Koti on elämän tärkeimpiä asioita.

Asunnon myynti on kokonaisvaltainnen kokemus

Miksi #neliötliikkuu?

Meillä todella neliöt liikkuu. Palkkaamalla hyvän kiinteistönvälittäjän varmistat, että asunnon myynti hoituu ammattilaisen toimesta. Hyvä välittäjä hoitaa asunnon arvioinnin, markkinoinnin ja myynnin luotettavasti, turvallisesti ja ammattitaidolla.

Neliöt Liikkuu LKV on ennätyksiä rikkova täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toimimme intohimosta, ammattitaidosta ja halusta mullistaa koko kiinteistönvälitysala. Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa ja rikomme jatkuvasti uusia myyntiennätyksiä. Me emme tuijota keskineliöhintoja, vaan myymme jokaisen asunnon omana tuotteenaan juuri oikealle kohderyhmälle.

Jos edes hieman harkitset asuntosi myymistä, ota meihin yhteyttä. Kerromme sinulle, kannattaako asunto myydä nyt ja millaisella hinnalla.

 

Lähetä meille viesti

Vastaamme sinulle tänään.

  Siirry tästä suoraan sinua kiinnostavien osa-alueiden pariin:

   

   

  Asunnon myynti on kokonaisvaltainen kokemus

  Jokainen asunto ja koti on omanlaisensa tuote. Prosessi on kuitenkin samanlainen riippumatta asunnon sijainnista tai koosta, ja joka kerta päädymme haluttuun päätepisteeseen: pankkiin tekemään kaupat.

  Voit kilpailuttaa, vertailla ja funtsia kenen kanssa haluat myydä asuntosi. Meidän kanssa sinulla on käytettävissäsi alan kovimmat kiinteistönvälittäjät, kokemus ja kontaktit. Palvelumme laadusta kertovat lukuisat tyytyväiset asiakkaat ja myydyt kodit.

  Ota yhteyttä

  Yhteydenoton jälkeen välittäjä tekee asunnostasi hinta-arvion ja kertoo kuinka asuntosi myydään parhaaseen mahdolliseen hintaan. Näkemyksien kohdatessa kirjoitamme toimeksiantosopimuksen, jonka jälkeen välittäjä käärii hihat ja alkaa hommiin!

  Muutakin kuin pelkkä yleisesittely sunnuntaina

  Nyt voit rentoutua ja antaa välittäjän hoitaa asuntokaupat puolestasi. Asunnon myynti-ilmoitus on usein ensimmäinen asia, jonka ostaja asunnosta näkee. Siksi meillä on käytössämme pääkaupunkiseudun kysytyimmät ja nimekkäimmät valo- ja videokuvaajat tuottamassa kohteidemme markkinointimateriaalin.

  Vahvuutemme on datapohjainen markkinointi kohdennetuille segmenteille. Eli juuri heille, jotka ovat potentiaalisia ostajia.

  Meille asunnon myyminen on siis paljon muutakin kuin ovien avaamista sunnuntai-iltapäivällä. Tokihan järjestämme myös yleisesittelyjä sunnuntaisin, jolloin järjestetty yleisesittely tukee aiemmin tehtyjä markkinointitoimenpiteitä. Välittäjämme omaavat loistavan pelisilmän sen suhteen pidetäänkö kohteessa yleisesittelyitä vai yksityisnäyttöjä ja millaisella syklillä.

  Paikan päällä asuntoesittelyssä ostaja pääsee tutustumaan kohteeseen ajan kanssa ja saa kysymyksiinsä vastaukset pikimiten. Meillä ei tarvitse mahtua tiettyyn muottiin vaan jokaisen välittäjän omat vahvuudet pääsevät loistamaan.

  Jos olet etsimässä uutta asuntoa samalla kun myyt vanhaa, autamme parhaamme mukaan myös uuden kodin löytämisessä.

  Tarjouksia satelee

  Ostajien ihastuttua asuntoon he jättävät tarjouksen ja ihannetilanteessa tarjouksia saadaan useita. Kiinteistönvälittäjän työhön kuuluu hoitaa tarjouksien vastaanottaominen. Pyydämme tarjoukset aina kirjallisina ja tarjouskilpailut ovatkin Neliöt Liikkuu LKV:n erityisalaa.

  Olemme useissa tarjouskilpailu tilanteissa saaneet kymmeniä tuhansia euroja yli hintapyynnin ja tehneet onnistuneita kauppoja joissa jokainen osapuoli voittaa.

  Paras tarjous johtaa yleensä hyväksyttyyn ostosopimukseen.

  Kaupantekotilaisuus pankissa

  Kaupantekotilaisuus järjestetään yleensä ostajan pankissa. Kiinteistönvälittäjä hoitaa kaupantekotilaisuuteen liittyvät asiat ja paperit valmiiksi.

  Kaupantekotilaisuudessa kohteen omistusoikeus siirtyy ostajalle. Tilanteesta riippuen voidaan sopia erikseen hallintaoikeuden siirtymisestä, joka tarkoittaa, että asunnossa voidaan asua vielä kaupanteon jälkeenkin.

  Välityspalkkio vähennetään kauppahinnasta ja maksetaan kaupantekotilaisuudessa. Kaupanteon jälkeiset tehtävät, kuten ilmoitukset isännöitsijälle sekä varainsiirtoveroilmoituksen toimittaminen veroviranomaiselle hoituvat myös välittäjämme toimesta.

  Asunnon myynti helppoa ja miellyttävääa

  Asunnon myynti voi olla helppoa ja miellyttävää

  Me teemme työt puolestasi ja sinä voit keskittyä suunnittelemaan tulevaisuuttasi. Hoidamme asuntokauppasi ammattitaidolla alusta loppuun ja huolehdimme, ettei sinun tarvitse stressata mistään.

  Hinnasto

  Jokainen koti on uniikki. Myynnissä parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi teemme kodillesi aina yksilöllisen myyntisuunnitelman. Asunnon koko, sijainti, hinta ja moni muu asia vaikuttavat siihen, millä tavoin kotiasi kannattaa myydä. Välityspalkkio ja myyntisuunnitelma onkin aina kohdekohtainen.

  • Asuntojen myynnissä välityspalkkiomme on alkaen 3,0 % velattomasta kauppahinnasta. Hinta sisältää alv 24 %.
  • Kiinteistöjen myynnissä välityspalkkiomme on alkaen 3,3 % velattomasta kauppahinnasta. Hinta sisältää alv 24 %.

  Jättämällä asuntosi tärkeimmät tiedot sivun alalaidan lomakkeeseen, pystymme useimmissa tilanteissa palaamaan vuorokauden sisään tarkan välityspalkkioarvion kanssa.

  Kiinteistönvälittäjän valinnassa kannattaa luottaa näyttöihin ja muiden asiakkaiden kokemuksiin. Hyvä välittäjä arvostaa työtään ja pitää asiakkaan tyytyväisenä. Asuntoa myydessä välityspalkkiossa ei kannata säästää. Hyvä välityspalkkio kertoo ammattitaidosta ja motivoi myymään asunnon parhaaseen mahdolliseen hintaan.

  Moni kiinteistönvälittäjä tekee työnsä halvalla. Me teemme työmme hyvin. Neliöt Liikkuu LKV on perhemäinen tiimi, josta löytyy niin kokemusvuosia alalta, asennetta kuin ammattitaitoakin.

  Yhteydenotto

  Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.