Asunnon hinta-arvio – ilman lähikontakteja ihmisiin

Maailmankuva on viimeisten viikkojen aikana muuttunut huomattavasti ja olemme joutuneet miettimään palvelujamme uudessa valossa. Tavoitteena meillä on tarjota edelleen alan ammattitaitoisinta asunnonvälitystä – kuitenkin toimien vastuullisesti ja huomioiden nykyisen terveystilanteen. Olemme lanseeranneet uuden palvelun: Asuntojen digitaalinen hinta-arviointi.

Neliöt Liikkuu LKV:n digiarviointi on markkinoiden helpoin tapa saada huoneistosta tai kiinteistöstä tarkka arvio, joka ei sido mihinkään. Käytämme näkemyksemme perustana yli 100 000 asuntokaupan hintatietoja – myös asuntosi kadulta tai taloyhtiöstä hiljattain tehdyistä kaupoista. Lisäksi otamme huomioon asuntosi erikoisominaisuudet, kuten tehdyt ja tulevat remontit, kunnon, sijainnin suhteessa palveluihin ja monia muita pieniä asioita. Mikäli haluat tulevaisuudessa myydä asunnon meidän kautta, myös varsinainen asunnon myynti, stailaus ja sopimukset pystytään tekemään hyvin pitkälti digitaalisesti.

Haluatko asunnostasi digiarvion? Toimi näin:

  1. Täytä alla olevan lomakkeen tiedot
  2. Välittäjämme on yhteydessä sinuun yhden arkipäivän kuluessa.
  3. Saat realistisen näkemyksen asuntosi hinnasta perustuen välittäjiemme kokemukseen, alueella tehtyihin asuntokauppoihin sekä sinulta saatuihin tietoihin asunnostasi.

Huom. Arvio ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksuton palvelu sinulle.

Vaihtoehtoisesti voit olla myös yhteydessä puhelimitse numeroon 010 248 1600. Digitaalisia hinta-arvioita emme tee kiinteistöjen osalta.