fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Myymme kotisi Helsingin Munkkiniemestä oikealla hinnalla

Munkkiniemi on asuinalue, josta löytyy kaikki tarvittava. Munkkiniemen asukkaat pitävät rauhallisesta asuinalueestaan ja käyttävätkin ahkerasti alueen palveluita. Munkkiniemi on yli 17 tuhannen asukkaan koti, jonka historia ulottuu jo 1600-luvulle. 1600-luvulta lähtien alue on kuulunut Munkkiniemen kartanon maa-alueisiin.

Munkkiniemen kartanon maa-alueet ovat olleet lukuisten eri sukujen hallussa vuosien saatossa. 1900-luvun alussa aluetta alettiin kuitenkin selkeyttämään ja arkkitehti Eliel Saarinen otti sen hoitaakseen. Saarinen suunnitteli Munkkiniemen alueen yhtenevän Haagaan asti, mutta lopulta suunnitelma toteutui vain pieneltä osin. 

Munkkiniemi on suosittu asuinalue, josta kiinteistönvälittäjämme ovat myyneet lukuisia koteja ja toivottaneet uudet asukkaat tervetulleiksi. Alue on hyvien kulkuyhteyksien varrella ja merenranta ulkoilumaastoineen rajaa alueen läntisen reunaman.

Kävelymatkan päässä kiinteistönvälittäjiemme rakastamasta Espoosta

Munkkiniemen alueelle ominaisia maamerkkejä ovat Hollantilaisentien rivitalot, jotka ovat olleet lajissaan ensimmäisiä ja jylhä Kadettikoulu. Alvar Aallon kotitalo ja ateljee sijaitsee Munkkiniemessä, nykyään tämä onkin suosittu vierailukohde. 

Kysytty asuinalue avaa ovia uusille asukkaille, sillä hyvät ulkoilumahdollisuudet, koulut ja päiväkodit puhuttelevat perheitä. Vanhempaa polvea kiehtoo alueen pitkä historia, hyvät peruspalvelut ja palvelukodit. Maantieteellinen sijainti mahdollistaa työssäkäyvällä helpon liikkumisen. 

Munkkiniemen ydinosa muodostuu vanhasta Munkkiniemestä, lisäksi 60-luvulla rakennettu Niemenmäki ja Munkkivuori, urheilukeskuksestaan tunnettu Talinranta sekä Lehti- ja Kuusisaari lasketaan osaksi Munkkiniemeä. Lehtisaari ja Kuusisaari yhdistävät alueen kävelysillan yli Lauttasaareen sekä Espoon kaupunkiin. Kuusisaaresta löytyy Helsingin arvokkaimmat pientalot, ja alueella sijaitsee myös kaksi taidemuseota. Lehtisaaressa on pieni kerros- ja rivitaloalue.

Neliöt liikkuu suosittelee

 1. Puukioski Munkkiniemi

  Puukioski Munkkiniemi on kesäkohde, jota ei kannata jättää välistä! Kahvila sijaitsee Munkkiniemen sydämessä ja tarjoilee herkullista jäätelöä, leipomoherkkuja ja virvokkeita. Koirat ovat tervetulleita vieraita ja karvakorville onkin aina tarjolla vesikuppi.

 2. Kosmetiikka Helmi

  Kosmetiikka Helmi on Suomen vanhin Kemppari! Liike sijaitsee alkuperäisessä vuonna 1936 rakennetussa talossa ja Kosmetiikka Helmen liiketilassa on yhä alkuperäinen puna-valkoruudullinen kivilattia. Vuonna 1940 perustettiin Kemikalio Helmi, jonka tarinaa Kosmetiikka Helmi jatkaa yhä.

 3. Kanniston Leipomo

  Munkkiniemestä lähtöisin oleva Kanniston Leipomo perustettiin vuonna 1914 Alma Kanniston toimesta. Kanniston leipomot, joita on nykyyään seitsemän liikettä ympäri Helsinkiä, tarjoavat suuren valikoiman erilaisia herkkuja.

 4. Sisustus- ja lifestylekauppa Puistotie 5

  Puistotie 5 on idyllinen ja ihana sisustuskauppa Munkkiniemen sydämessä, jonka valikoimasta löytyy ajattomia kodintarvikkeita. Joulun aikaan liike muuntautuu ihanaksi joulupuodiksi sesongin hengessä.

 5. Ravintola Meritorppa

  Merenrantaravintola, joka sijaitsee Hilton Helsinki Kalastajatorpalla Munkkiniemessä. Meritorpan keittiö tarjoaa rakkaudella valmistettua ruokaa tuoreista raaka-aineista suosien luomua. Luomu- ja lähiruoka näkyvät vahvasti kolmesti vuodessa vaihtuvalla à la Carte-listalla.

Myy asuntosi Helsingin Munkkiniemessä

Asunnon myynti onnistuu sutjakkaasti ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän kanssa. Kun ammattilainen huolehtii kotisi myynnistä, sinä voit käyttää aikasi muuhun. Kiinteistönvälittäjämme tuntevat Munkkiniemen asuinalueen ja palvelut läpikotaisin, sillä he ovat laittaneet neliöt liikkumaan alueella lukuisia kertoja. Välittäjämme hinnoittelevat kohteet aina ammattitaidolla, kokemukseen ja tietoon pohjautuen. Oikealla hinnoittelulla saadaan kodistasi paras mahdollinen hinta.

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.