fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Kiinteistönvälittäjä myy kotisi Helsingin Ullanlinnasta

10 000 Ullanlinnan asukasta eivät voi olla väärässä – arvokkuutta henkivät jugendtalot ja upeat puistot tekevät Ullanlinnasta Helsingin hurmaavimman asuinalueen. Ullanlinnassa asut upeiden puistojen ympäröimänä, merellisessä ympäristössä ja lyhyen kävelymatkan päässä Helsingin ydinkeskustasta.

Kiinteistönvälittäjämme tuntevat Ullanlinnan alueen hyvin ja parhaimmillaan neliöt liikkuvat vain muutamassa tunnissa tarjouksen jättämisestä hyväksyttyyn ostotarjoukseen. Meidän tehtävämme on tehdä teidän asunnon myynnistä ja kodin vaihdosta helppoa ja mutkatonta. Kun haluat myydä asunnon helposti, nopeasti ja saada siitä juuri oikean hinnan, kannattaa myynti jättää ammattilaiselle. Te tunnette parhaiten oman kodin ja kiinteistönvälittäjä tuntee asuntomarkkinat ja potentiaaliset ostajat. Yhdessä pääsemme parhaaseen lopputulokseen.

Ullanlinna hurmaa upeilla jugendtaloilla ja merimaisemalla

Ullanlinna sijaitsee Helsingin kantakaupungin eteläisessä osassa. Ullanlinnan linna-sana on perua 1700-luvun linnoitussuunnitelmasta. Ulla-nimi viittaa puolestaan 1700-luvun alkupuolella lyhyen aikaa vallassa olleeseen Ruotsin kuningatar Ulriika Eleonooraan. 1800-luvulla Ullanlinnan alue oli helsinkiläisten kesähuvila-aluetta. Nykyisin Ullanlinna tunnetaan upeista jugend- ja 1930-luvun funkistyylisistä arvokiinteistöistä, sekä lukuisista puistoista. Puistoista tunnetuin on Tähtitornin vuori, jonka laella sijaitsee arkkitehti C. L. Engelin ja tähtitieteen professori W. A. Argelanderin yhteistyössä suunnittelema Helsingin observatorio. Observatorio on valmistunut vuonna 1834 ja se oli aikansa modernein tähtitieteen tutkimuslaitos. Nykyisin rakennuksessa pidetään näyttelyitä, jotka avaavat vierailijoille avaruuden saloja.

Muita Ullanlinnan maamerkkejä ovat Olympiaterminaali ja Johanneksenkirkko. Ullanlinnanmäki on monelle tuttu ylioppilaiden vappupäivän juhlinnasta, mutta nimestään huolimatta Ullanlinnanmäki sijaitsee Ullanlinnan naapurikaupunginosassa Kaivopuistossa.

Upeiden talojen ja puistojen lisäksi Ullanlinnassa on hurmaavia putiikkeja, ravintoloita ja kahviloita. Myös Merisatamanranta on lenkkireittinä vertaansa vailla. Ullanlinna on tullut tutuksi Salkkari-faneille, sillä sarjan ulkokuvaukset on kuvattu Ullanlinnan Huvilakadulla. Huvilakadun värikkäät jugendrakennukset torneineen ja ikkunaerkkereineen ovat myös monen muun kuvaajan ja esteetikon mieleen.

Neliöt Liikkuu suosittelee

 1. Merisatamanranta

  Merisatamanrantaan kannattaa suunnata kävely- tai juoksulenkillä. Jos kahvihammasta alkaa kolottaa kesken lenkin, rannassa on myös kahviloita, joissa voi piipahtaa latelle ja pullalle.

 2. Café Succès

  Café Succès on tunnettu ehkä koko kaupungin suurimmista korvapuusteista, joita on tarjoiltu jo vuodesta 1957 asti. Kahvila on paikallisten suosiossa – eikä suotta!

 3. Maxill

  Ravintola Maxill Korkeavuorenkadulla tunnetaan leppoisasta ja intiimistä tunnelmastaan. Á la carte-lista vaihtuu neljä kertaa vuodessa ja pohjaa maut kansainväliseen keittiöön. Maxill on erityisen hyvä myöhään illastaville seurueille, sillä arkisinkin keittiö ottaa tilauksia vastaan vielä klo 23.

 4. Taqueria El Rey

  Pieni ja kodikas meksikolainen Ullanlinnassa. Helsingi sydämessä sijaitseva Taqueria El Rey tarjoilee erilaisia tacoja sekä cocktaileja.

 5. Tähtitorninvuori ja Helsingin observatorio

  Tähtitorninmäeltä avautuu henkeäsalpaavat maisemat eteläiseen Helsinkiin. Tähtitorninvuorelle 1834 valmistunut Observatorio toimii nykyään tähtitieteen yleisökeskuksena, talossa on esillä näyttely sen historian eri vaiheista.

Myy asuntosi Helsingin Ullanlinnassa

Olemme laittaneet neliöt liikkumaan Ullanlinnassa lukuisia kertoja. Oman kodin myynti onnistuu vaivattomasti ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän kanssa. Kun ammattilainen huolehtii kotisi myynnistä, voit itse keskittyä sinulle tärkeisiin asioihin. Kiinteistönvälittäjämme tuntevat hyvin Ullanlinnan kadut ja asunnot. Hinnoittelemme myytävät kohteemme aina ammattitaidolla kokemukseen ja tietoon pohjautuen. Kun asunnon hinnoittelu osuu nappiin, kotisi myynti sujuu nopeasti ja saat kodistasi juuri oikean hinnan.

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.