Kiinteistönvälittäjät

Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä myy asuntosi parhaaseen hintaan

Valitse elämäsi suurimpiin kauppoihin mukaan asennetta ja ammattitaitoa

Elämäsi suurimpia kauppoja ei tarvitse tehdä yksin. Koti on rakas paikka, joka ansaitsee arvoisensa kohtelun – niin asumisen kuin muutoksen aikanakin. Koko Neliöt Liikkuu perhe on käytettävissäsi asioidessasi kanssamme. Perheestämme löytyy vuosikymmenten kokemusta, suurien projektien luomaa varmuutta ja räväkkää otetta asunnon myymiseen. Me emme pelkästään toimi kauppapapereiden kiikuttajina, vaan todella myymme asuntosi. Siksi tulokset puhuvat puolestaan.

Kiinteistönvälittäjämme pistävät neliöt liikkumaan

Visionamme on luoda välitysalasta entistä avoimempi ja reilumpi kaikille. Murramme vanhanaikaisia myyttejä läpinäkyviksi poistaen negatiivisia mielikuvia. Neliöt Liikkuu LKV on jo nyt järisyttänyt alan toimintaa tuntuvasti! Tiesitkö, että kiinteistönvälitysala on yksi tiukimmin säädellyistä? Kiinteistövälittäjän tulee aina noudattaa hyvää välitystapaa. Meidän työmme on tehdä vaadittavat esiselvitykset myyntiin tulevasta kohteesta ja varmistaa, että homma saadaan rokkaamaan niin myyjä- kuin osapuolia hyödyttävästi. Tämä tarkoittaa myös sitä, ettemme ota myyntiin kohdetta, mikäli emme saa selville kaikkia lain vaatimia pikkuseikkoja kristallin kirkkaasti. Oma vastaava hoitajamme pitää tästä huolen.

Asunnonvälittäjä vetää välistä ja hinnoittelee liian korkean hinnan?

Lähes jokaisen asuntoaan myyvän mielessä saattaa vilahtaa ajatus siitä, kuinka myymällä itse säästäisi pitkän pennin. Väärin! Asunnon itsemyynnissä ei säästä lainkaan. Kohteen hinnoittelu ilman ammattitaitoa ja kokemusta on hakuammuntaa, jota emme halua sinun joutuvan suorittamaan. Kun myytävä kohde, kotisi, hinnoitellaan oikein, saadaan siitä paras mahdollinen hinta ja useimmiten vielä kohtuullisessa myyntiajassa. Vaikka maksat välityspalkkion, jää sinulle oikein hinnoitellusta kohteesta enemmän rahaa pankkitilillesi.

Näin kiinteistönvälittäjä myy kotisi

Asunnon myyntiprosessi noudattelee samoja askelmerkkejä jokaisella kerralla. Alla on listattu kymmenen askelta myyntiajatuksesta toteutuneisiin kauppoihin saakka.

 1. Kodin myynti tulee ajankohtaiseksi

  Asunnon myynnin tullessa ajankohtaiseksi tehdään paljon tutkimustyötä ja googlataan välitystoimistoja, mikä olisi juuri itselle paras vaihtoehto. Tämän jälkeen tutustutaan eri asunnonvälittäjiin, meihin voit tutustua lisää tämän sivun lopussa.

 2. Välittäjä tulee maksuttomalle arviokäynnille

  Oikealta tuntuva välittäjä kutsutaan kotiin tekemään maksuton arviokäynti. Usein jo arviokäynnillä ammattitaitoinen asunnonvälittäjä osaa antaa oikean hinta-arvion kohteesta.

 3. Asunnon myynti käynnistyy

  Toimeksiantosopimuksen allekirjoittamisen jälkeen kiinteistönvälittäjä käärii hihat ja alkaa hommiin. Tässä vaiheessa myyjä voi hengähtää ja odottaa, että kodin myynti hoidetaan maaliin. Pankissa tavataan!

 4. Kiinteistönvälittäjän selonottovelvollisuuden täyttäminen

  Välittäjän keskeisimpiin tehtäviin kuuluu myytävän kohteen selonteko. Välitysliikkeelle on asetettu selonottovelvollisuus eli velvoite tietyissä tilanteissa tarkistaa saamansa tiedot. Tässä kohtaa koostetaan kaikki dokumentit, jotka tarvitaan myyntiä varten.

 5. Markkinointimateriaalin kuvaaminen

  Myynti-ilmoitus on usein ensimmäinen asia, jonka ostaja näkee asunnosta näkee. Siksi meillä on käytössämme pääkaupunkiseudun kysytyimmät ja nimekkäimmät valo- ja videokuvaajat tuottamassa kohteidemme markkinointimateriaalin.

 6. Myynti-ilmoituksen julkaiseminen

  Markkinointimateriaalin kuvaamisen ja koostamisen jälkeen välittäjä koostaa verkkopalveluihin julkaistavan myynti-ilmoituksen. Kaikki myynnissä olevat kohteet löydät Asunnon myynti -sivultamme sekä kaikista Suomen asuntopalveluista.

 7. Kohdennettu markkinointi

  Vahvuutemme on datapohjainen markkinointi kohdennetuille segmenteille. Näymme juuri siellä, missä potentiaaliset ostajatkin tänä päivänä. Tavoitamme joko kuukausi neljänneksen pääkaupunkiseudun asukkaista.

 8. Tarjousneuvottelut

  Ostajien ihastuttua asuntoon he jättävät tarjouksen ja ihannetilanteessa tarjouksia saadaan useita. Kiinteistönvälittäjän työhön kuuluu hoitaa tarjouksien vastaanottaominen. Pyydämme tarjoukset aina kirjallisina ja tarjouskilpailut ovatkin Neliöt Liikkuu LKV:n erityisalaa.

 9. Kaupanteko

  Kaupantekotilaisuus voidaan järjestää paikan päällä pankissa tai hoitaa täysin sähköisesti DIAS -digitaalisen asuntokauppajärjestelmän välityksellä. Mikäli kaupantekotilaisuus sovitaan paikanpäälle pankkiin, järjestetään se yleensä ostajan pankissa. Kiinteistönvälittäjä hoitaa kaupantekotilaisuuteen liittyvät asiat ja paperit valmiiksi.

  Kaupantekotilaisuudessa kohteen omistusoikeus siirtyy ostajalle. Tilanteesta riippuen voidaan sopia erikseen hallintaoikeuden siirtymisestä, joka tarkoittaa, että asunnossa voidaan asua vielä kaupanteon jälkeenkin. Pyrimme neuvottelemaan tarjouksen ehdot myyjän toiveiden mukaisesti.

 10. Kaupanteon jälkeiset tehtävät

  Välityspalkkio vähennetään kauppahinnasta ja maksetaan kaupantekotilaisuudessa. Kaupanteon jälkeiset tehtävät, kuten ilmoitukset isännöitsijälle sekä varainsiirtoveroilmoituksen toimittaminen veroviranomaiselle hoituvat myös välittäjämme toimesta.

Tutustu kiinteistönvälittäjiimme ja ole meihin yhteydessä!

Lue lisää

Etsitkö sopivaa kiinteistönvälittäjää?

Pyydä ilmainen arviokäynti

Arviokäynti on sinulle aina maksuton. Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä perustaa hinnoittelun kokemukseen, tietoon ja dataan. Osaamme antaa sinulle oikean hinta-arvion.