Meistä

Meillä on aito palo kiinteistönvälitykseen ja työntekoon. Tiimistämme löytyy kunnianhimoisia ja vahvalla työmoraalilla varustettuja ammattilaisia, joilla jokaisella on omat vahvuutensa ja osaamisalueensa. Opimme jatkuvasti toinen toisiltamme, mikä tekee meistä entistä monipuolisemman ja vahvemman tiimin. Neliöt Liikkuu LKV ei ole pelkkä välitystoimisto, vaan joukko alan parhaimpia välittäjiä, asennetta ja elämäntyyliä.

Arvostamme pitkiä asiakassuhteita ja panostamme kumppanuuteen, jonka keskiössä ovat yhteinen päämäärä, kunnioitus, rehellisyys ja luottamus. Kunnioitamme asiakasta ja toimimme aina hänen arvojaan ja tapojaan kunnioittaen. Emme kuitenkaan pelkää sanoa suoraan, jos asiakkaan tavoite ja meidän näkemyksemme eivät kohtaa. Näin säästämme meidän kaikkien tärkeintä resurssia, aikaa.

Hiomme toimintatapojamme ja jokaista yksityiskohtaa viimeiseen asti. Kouluttaudumme jatkuvasti ja tarkastelemme ja integroimme yli alarajojen menestyneiden yritysten toiminta- ja ajattelutapoja osaksi omaa toimintaamme.

 

#neliötliikkuu on asennetta, ammattitaitoa, toimintaa, asiakaskeskeisyyttä ja halu olla alan paras

 

Tule töihin ammattilaisliigaan

Palkkaamme joukkoomme ammattilaisia, joilla palaa sama liekki kuin meillä. Tiimimme jäseniä yhdistää vahva työmoraali, kiinnostus urheiluun, samankaltainen ajattelu, kunnianhimo ja jatkuva unelmointi. Uskomme enemmän asenteeseen kuin arvosanoihin. Monia asioita voi opettaa, mutta kunnianhimoa ja poltetta työhön ei. Oikeat ihmiset oikealla asenteella ja oikein ohjattuina voivat mullistaa maailmaa ja tehdä asioita, joita muut ovat aikaisemmin pitäneet mahdottomina.

Haluatko muuttaa alaa kanssamme? Etsimme joukkoomme ihmisiä, jotka haluavat olla parhaita parhaiden rinnalla.

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.