fbpx

Ei mikään tavallinen kiinteistönvälitystoimisto

Neliöt Liikkuu LKV on saanut alkunsa halusta tehdä enemmän ja paremmin. Aidosta palosta alaa kohtaan ja halusta menestyä.

“Mites on neliöt liikkuneet?” tapaa Koivumäen kaveri kysellä soittaessaan. Hyvinhän ne ovat liikkuneet, hän myhäilee. Näistä puheluista ajatus sitten lähtikin kehittymään.

Syksyllä 2018 neljä ystävystä, Neliöt Liikkuu LKV:n perustajajäsenet Andrei Koivumäki, Tuomas Kukko, Daniel Levi ja Samu Siponen päättävät, että nyt on oikea aika laittaa oikeasti neliöt liikkumaan. Ja vuoden 2019 alussa he ovat ensimmäisen toimintaviikon aikana keränneet yli 15 miljoonalla eurolla myyntitoimeksiantoja. 

Alkuvuodesta 2019 olimme vielä pienessä, reilu 30m² kokoisessa toimistohuoneessa keittiön pöydän äärellä pienellä porukalla ja vieressä kohde-esitteitä tulosti hätäisesti Gigantista ostettu parinsadan euron printteri. Kohteiden tietoja näpyteltiin yömyöhään KIVI-kiinteistönvälitysjärjestelmään.

Neliöt Liikkuu LKV tunnetaan tiiviinä perheenä, jolle jokaisen hyvinvointi ja yhteiset voitot ovat tärkeitä. Uskomme yhdessä tekemiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen, siksi menestymme. Tutustu perheenjäseniimme paremmin! 

Kiinteistönvälitysan edelläkävijä ja suunnannäyttäjä

  • Meidän välittäjämme myyvät keskimäärin 40 % enemmän kuin edellisessä työpaikassa.
  • Yli 95 % asiakkaistamme suosittelee meitä.
  • Hinnnoittelemme oikein, ja siksi rikomme ennätyksiä: yli 30 taloyhtiön ja asuinalueen ennätysneliöhinnat rikottuna.

Kohti yhteistä unelmaa

Meillä on aito palo kiinteistönvälitykseen ja työntekoon. Perheestämme löytyy kunnianhimoisia ja vahvalla työmoraalilla varustettuja huippuammattilaisia, joilla jokaisella on omat vahvuutensa ja osaamisalueensa. Opimme jatkuvasti toinen toisiltamme, mikä tekee meistä entistä monipuolisemman ja vahvemman tiimin. 

Asuntokauppa ei saa olla enää monimutkaista ja vaikeaa. Me haluamme tehdä kiinteistönvälitysalasta läpinäkyvämmän ja teoilla palauttaa sen arvostuksen ja asenteen, joka alalla on vuosien saatossa unohtunut. Lue lisää visiostamme ja strategiastamme.

Menestyksen salaisuus?

Hiomme toimintatapojamme ja jokaista yksityiskohtaa viimeiseen asti. Kouluttaudumme (sis linkki koulutukset) jatkuvasti ja tarkastelemme ja integroimme yli alarajojen menestyneiden yritysten toiminta- ja ajattelutapoja osaksi omaa toimintaamme.

Tarjoamme oikeasti motivoivan ympäristön, jotta perheessämme työskentelevät välittäjät saavat jokaiseen päiväänsä kunnon draivin. Teemme myyntiä nykyaikaisin keinoin ja välinein, me emme tingi mukavuudesta tai lopputuloksesta.

Vaivattoman ja läpinäkyvän asuntokaupan synonyymi on Neliöt Liikkuu.

Meille töihin

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.