Erillistalo 4h, avok, khh, askh, var, kph, s, erillinen wc, terassi, autokatos

Nuottakallio 5, Nuottaniemi, Espoo

Hinta

1 040 000 €

Koko

125 m²

Vuosi

2013

Avara ja valoisa koti omalla laiturilla meren läheisyydessä - kaukolämpö.

Tämä upea koti on paikalleen rakennettu vuonna 2013. Täällä asut pitkään ilman isompia huoltotoimenpiteitä. Todella edulliset asumiskustannukset - hoitovastike vain 160€/kk. Jokaisessa tilassa vesikiertoinen lattialämmitys sekä koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.

Tilava olohuone yhdistyy sulavasti tyylikkääseen avokeittiöön, jossa riittävästi kaappi- ja laskutilaa sekä integroidut kodinkoneet. Olohuoneesta suora pääsy omalle massiiviselle terassille, josta pilkottaa meri. Useista suurista ikkunoista kotiin tulvii mukavasti valoa.

Alakerrasta löytyy saunatilan sekä kodinhoitohuoneen lisäksi myös pari huonetta ja suora käynti alakerran terassille, jossa sijaitsee myös Drop Vuolle poreallas omassa suojassa. Kodin hallintaan kuuluu rannassa sijaitseva laituripaikka, jonne voit parkkeerata oman veneen. Autolle löytyy myös oma autokatospaikka.

Lisätiedot ja esittelyt:

ANDREI KOIVUMÄKI
041 319 0406
andrei@neliotliikkuu.fi

Yli 800 myytyä kotia.

Andrei Koivumäki
Perustaja, asunnon myynti
041 319 0406
andrei@neliotliikkuu.fi
Ota yhteyttä

Kohdenumero 21427608
Sijainti Nuottakallio 5, 02230 Espoo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 4h, avok, khh, askh, var, kph, s, erillinen wc, terassi, autokatos
Huoneita 4 h
Hallintamuoto Asunto-osakeyhtiö
Tyyppi Erillistalo (osake)
Asuintilojen pinta-ala 125 m²
Pinta-alojen lisätiedot Asuinpinta-ala (yläkerta) 88m2 + kellari (alakerta) 37m2
Kerros 1-2/2
Vapautuminen heti
Kohteen kunto Hyvä
Energialuokka D2007. Lisätietoja energialuokasta: Energiatodistus on vanhentunut 18.4.2022
Rakennusvuosi 2013
Käyttöönottovuosi 2013

Velaton hinta 1 040 000 €
Myyntihinta 1 040 000 €
Velkaosuus -
Vuokrattu Ei
Vastikkeet
Huoneiston yhtiövastike yht 160 € / kk
Hoitovastike 160 € / kk

Vesimaksu 15 € / kk henkilöluvun mukaan
Muut maksut Vesimaksu on ennakkoa, joka tasataan käytön mukaan. Taloyhtiössä kerätään hoitovastiketta, jolla maksetaan yhtiön käyttökuluja; vesi- ja jätevesimaksut, yhtiön yhteinen sähkölasku, jätehuolto, kiinteistöhuolto, vakuutusmaksut, kiinteistöverot ja muut mahdolliset juoksevat kulut. Hoitovastikkeen määräytymisperuste on osakkeiden määrä ja vesimaksun osalta asunnossa pääasiallisesti asuvien henkilöiden määrä. Rakennuksessa on asuntokohtaiset vesimittarit, sähkömittarit sekä lämmitysjärjestelmät. Huoneisto vastaa omista vesi-, sähkö- ja lämmityskustannuksistaan sekä liittymismaksuistaan ja liittymiskustannuksistaan. Lämmitys- ja käyttösähkö erikseen ja oman kulutuksen mukaan. Rakennusten hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistaja vastaa kyseisen rakennuksen sisä- ja ulkopuolisesta kunnossapidosta ja korjaamisesta sekä lisäksi kaikista muista mahdollisista rakennuksen ja hallinta-alueen rakentamis-, hoito- ja korjauskustannuksista ja niihin liittyvistä lisäkuluista ja –maksuista, eikä osakkeenomistaja voi vaatia toista tai taloyhtiötä osallistumaan rakennukseensa tai siihen kuuluvaan hallinta-alueeseen liittyviin kustannuksiin.

Lämmitysmuodot
  • kaukolämpö
Oma sauna Kyllä
Tehdyt remontit 2020 Drop Vuolle poreallas etäohjauksella / huollettu säännöllisesti, 2021 Siemens StudioLine integroidut älykodinkoneet / Home Connect etäohjauksella, 2021 Asennettu uusin Control4-järjestelmä monihuoneaudion hallintaan. 3 samanaikaista streamia. Järjestelmä laajennettavissa taloautomaatioon ohjaukseen, 2021 Laituri rakennettu, paikka 6m veneelle omassa rannassa, 2021 Asennettu terassilasitus yläkertaan. (Lupa olemassa myös umpeen lasittamiselle), 2021 Valmius sähköauton lataukselle, 2021 Asennettu sähkötoiminen pyyhekuivain suihkutilaan, 2021 Sisä- ja ulkovalaistus vaihdettu kokonaan himmennettäviin ledeihin, 2020 Asennettu ilmastoinnin ohjaus älypuhelimella, 2020 Päivitetty valokuitumodeemi (Elisa), 2020 Asennettu infrapunalämmitin terassille, 2020 Verisure valvonta, kamerat yms., 2020 Asennettu alaterassille 30 metrin kelautuva kiinteä vesiletku.
Auton säilytys Toteutetut autopaikat 8 kpl

Säilytystilojen kuvaus Kodinhoitohuoneen yhteydessä varasto/tekninen tila
Katto
Kate Huopakate
Rakennusmateriaalit
Käytetyt rakennusmateriaalit
  • muu
  • betoni
Muut rakennusmateriaalit paikalla rakennettu
Keittiö
Keittiön varustelu Jääkaappi/pakastin, induktioliesi, liesituuletin, kiertoilmauuni, astianpesukone, integroitu mikroaaltouuni, viinikaappi, kiinteät valaisimet, kivitasot, lattialämmitys, lattiat parkettia
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus Sadesuihku, seinä-wc, peili, allas, allaskaappi, kaappi, kiinteät valaisimet, lattialämmitys, sauna omalla ikkunalla, lattiat ja seinät laattaa
Makuuhuone
Makuuhuoneen kuvaus Lattiat parkettia tai kokolattiamatto, seinät maalattu, kiinteät valaisimet, lattialämmitys
WC-tilat
WC-tilojen kuvaus Seinä-wc, allas tuplahanoilla, allaskaappi, peili, ikkuna, kiinteät valaisimet, lattiat ja seinät laattaa

Koko 2 000 m²
Omistus Oma
Kaavoitustilanne
  • Asemakaava
Kaavoitustiedot Espoon kaupunki, p. 09 816 21, kartat.espoo.fi Alueella on käyty keskustelua mm. rantaraitin kulkureitistä (Nuottaniemi II-asemakaava-alue).

Nimi Asunto Oy Espoon Nuottakallionranta
Isännöitsijän tiedot Yhtiössä ei ole ollut nimettyä isännöitsijää. Isännöitsijän tehtäviä on hoitanut oman toimensa ohella hallituksen puheenjohtaja.
Huolto Yhtiön kiinteistöhuoltoyhtiö on Ikipiha Oy. Jokainen huoneisto vastaa hallinta-alueensa hoitamisesta, kasvillisuuden istuttamisesta, aitojen rakentamisesta, teiden kunnossapidosta sekä mm. hiekoituksesta ja lumenluonnista omalla hallinta-alueellaan. Yhteisistä alueista sekä mm. jäte-/postilaatikkokatoksen kunnossapidosta vastaavat osakkaat osakemääriensä suhteessa.
Tehdyt remontit Yhtiössä: 2019 Rannan ruoppaus. 2022 Laiturin rakentaminen. 2024 Ilmanvaihtokanavien puhdistus. Tässä asunnossa/talossa: 2022 Ulko-ovien tiivisteet vaihdettu, 2022 Saunan lauteet suojakäsitelty, 2022 Kiukaan kivet vaihdettu, 2022 Kylpyhuoneen silikonisaumojen uusiminen, useamman vuoden kestävä nanopinnoitekäsittely, 2022 Vaihdettu uusi käsisuihku alakertaan, 2022 Takapihan portaat laatoitettu uudelleen, 2022 Etupihan portaiden saumaus parannettu ja alimmat askelmat asennettu uudestaan, 2022 Takapihan muurien rappaus uusittu, laatikoiden istutukset sekä etupihan nurmikko uusittu, 2022 Parannettu yläterassin vedeneristystä peltien osalta sekä saumattu uudestaan, 2022 Asennettu yläkäytävälle uusi laatoitus, 2022 Sisääntulon katonkallistusta lisätty sekä huopapinnoite uusittu, 2022 Kattokaivojen ritilät uusittu, 2022 Korotusvalu varastohuoneen putkien/jakotukin alle, 2021 Viinikaappi huollettu ja vaihdettu kompressori, 2021 Uusittu keittiön tason ja alakerran käsienpesualtaan silikonisaumat, 2021 Vaihdettu Duravit pehmeästi laskeutuvat wc-kannet, 2021 Ovipumput huollettu alakerrasta, 2021 Ilmalämpöpumppu huollettu, 2020 Maalattu yläkerta ja osin alakerta, 2020 Olohuoneen / keittiön tehosteseinä tapetoitu, 2020 Puusäleikköjen ja kaiteiden maalaus. Ilmanvaihtokoneen suodattimet vaihdettu 6kk välein.
Tulevat remontit Yhtiöjärjestyksen mukaisesti rakennusten hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistaja vastaa kyseisen rakennuksen sisä- ja ulkopuolisesta kunnossapidosta ja korjaamisesta sekä kaikista muista rakennuksen ja hallinta-alueen hoito- ja korjauskustannuksista. Näin ollen yhtiöllä ei ole suunnitelmaa rakennusten tai osakkaiden hallinta-alueiden kunnossapidosta. Tehdään kiinteistössä yhteinen 10-vuotistarkastus hoitotarpeen selvittämiseksi. Laiturin viimeistely ja käyntiyhteys (polku) laiturille. Muurien sekä niiden päällä olevien aitaelementtien pintojen huolto tulee lähivuosina tarpeelliseksi. Nuottakallio 5A vasten oleva muuri on painunut noin 1 cm verran alapäässään, tarkistetaan vaatiiko toimenpiteitä. Laiturin kiinnityksen tarkistus, laiturille vievän sillan alustan viimeistely ja laiturin sähkötolpan asennus on vielä tekemättä. Tämä on B1 ja B2 vastuulla. Hallitus käsittelee näiden hoitamisen 2024. Yhtiön yhteiselle laiturille kulkevan kulkuväylän viimeistelystä päätetään yhtiökokouksessa erikseen. Polku rantaan vaatii kunnostuksen ja polulle johtavat, talon B3-4 kohdalla olevat portaat vaativat laatoituksen korjauksen.
Kuntotutkimuksista Suomen Rakennustarkastus Oy on tehnyt kuntotarkastuksen 8.12.2023. Raportti on saatavilla välittäjältä.
Huoneistojen lukumäärä 4
Taloyhtiössä muuta Kaikille huoneistoille kuuluu venepaikkaoikeus laiturilla. Huoneiston B1 venepaikka on alle 9 metriä pitkälle ja 3 metriä leveälle veneelle. Huoneistossa on koneellinen ilmanvaihto, lämmöntalteenottojärjestelmä. Yhtiön sekajäteastia sijaitsee roskakatoksessa, jossa on myös yhtiön pääsähkökeskus.

Nimi Koivumäki Andrei
Sähköposti andrei@neliotliikkuu.fi
Puhelin 0413190406
Yrityksen nimi Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Toimiston nimi Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Yrityksen nimi Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Toimiston nimi Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Osoite Museokatu 7, HELSINKI
Toimiston puhelin 0406547075
Toimiston sähköposti info@neliotliikkuu.fi
Takaisin kohdelistaan