Omakotitalotontti

Rågholmantie 4 B, Suvisaaristo, Espoo

Hinta
925 000 €

Koko
-

Vuosi
-

UNIIKKI SIJAINTI UUDELLE KODILLENNE MERELLISESSÄ JA ARVOSTETUSSA ESPOON SUVISAARISTOSSA! – VARAINSIIRTOVERO 2%!

Suvisaaristossa sijaitseva, länteen avautuva upea merenrantakiinteistö (0,5458 ha), jossa omaa rantaviivaa on noin 100m. Kiinteistöön kuuluu sekä uimarantaa että mereen laskeutuvaa kalliorantaa ja mäntymetsää. Rakennuspaikka sijaitsee osittain korkealla kallion päällä ja rajoittuu osittain uimarantaan, joka tarjoaa ihanteellisen paikan rantasaunalle. Rakennuspaikka on hyvin valoisa ja meri sijaitsee molemmin puolin tonttia. Täällä voit nauttia myös upeasta ilta-auringosta.
Maaperätutkimus ja perustamistapa suunnitelma on tehty. Maalämpöpumpun saa porata tontille.

Koko tontin edusta ja ranta on ruopattu v.2017. Tämä rantakiinteistö tarjoaa erinomaisen paikan isommallekin laiturille sekä veneelle, ja rannan syvyys riittää purjeveneelle.

+ Suvisaariston vesiosuuskunnan kunnallistekniikka on rajalla.
+ Tämän merenrantatontin vesijättö on lunastettu 2017.
+ Kiinteistö myydään As. Oy muotoisena, jolloin varainsiirtovero on vain 2%!
+ Kiinteistölle tulee tie perille saakka, etäisyys Helsinkiin n. 25km.
+ Kiinteistölle vievällä tiellä ei läpikulkuoikeutta.
+ Meri näkyy niin etu- kuin takapihallekin
+ Tontti soveltuu myös vapaa-ajan asunnolle

Suvisaaristoon perustettiin oma vesiosuuskunta vuonna 1999. Verkosto toteutettiin uudella tekniikalla, paineistetulla viemärillä, joka on perinteistä huomattavasti hellävaraisempi ympäristölle.
Suvisaaristo on valittu Suomen mukavimmaksi asuinalueeksi, sekä Uudenmaan liiton maakuntahallitus valitsi Suvisaariston Vuoden uusmaalaiseksi kyläksi vuonna 2007.
Vastaavanlaista aluetta et pääkaupunkiseudulta löydä. Meri ja luonto ympäröi sinua kaikkialta, tonttien koot ovat suuria, joten sinun ei tarvitse asua isossa talossasi pienellä tontilla, vaan tilaa riittää erittäin hyvin, ja matkaa Helsingin ydinkeskustaan silti alle puoli tuntia. Yhteishenki alueella on erinomainen ja upea luonto sekä merelliset maisemat tekevät tästä parhaan sijainnin kodillesi.

JOS KIINNOSTUIT, OLE YHTEYDESSÄ MYYNTIÄ HOITAVAAN VÄLITTÄJÄÄN JA SOVI OMA YKSITYISESITTELYSI!

Samu Siponen
Neliöt Liikkuu LKV
Perustajaosakas, LKV, LVV
040 776 8492

Yhteystiedot
Samu Siponen

Kohdenumero21188103
Sijainti
  • Suvisaaristo
  • Rågholmantie 4 B
  • 02380
  • Espoo
TyyppiOmakotitalotontti
OmistusmuotoOma
VapautuminenHeti

Velaton hinta925 000 €
Myyntihinta925 000 €
Kiinteistövero1 700 €
Lisätietoja maksuistaTieosuuskunnan vuosittainen ylläpitomaksu (vaihtelee vuosittain, 2017 oli enemmän parannustöitä 298eur), Vesiosuuskuntaan liittyminen ja vesi & viemärimaksut käytön mukaan (kiinteistö ei ole tällä hetkellä liittynyt koska ei ole vielä rakennuksia)

Kiinteistötunnus/laitostunnus49-449-1-985
Tontin pinta-ala5458 m²
Tontin omistusOma
Lisätietoja rakennusoikeudestaMaaperätutkimus ja perustamistapa suunnitelma on tehty. Maalämpöpumpun saa porata tontille.
Lisätietoa kaavoituksestaKaupan kohteen alueella on Soukanniemi-Suvisaariston osayleiskaava(13.06.1989) AO 1 1/2 I e = 0.10. Kaavan mukaisesti alueelle voidaan rakentaa enintään yksi 400 kem² omakotitalo talousrakennuksineen edellyttäen, että rakennuspaikan koko on vähintään 4000 m².