Omakotitalotontti

Kestikukkulantie 6, Vakkola, Askola

Hinta
42 000 €

Koko
-

Vuosi
-

Jokilaakson valtakunnallisesti arvokkaalla maisema-alueella upealla sijainnilla Vakkolassa asemakaava määräalatontti nro 1 isolla rakennusoikeudella, omakotitalolle, paritalolle tai rivitalolle.

Mäen päällä avoimin pelto- ja Porvoon jokimaisemin yksi Askolan kauneimpia rakennus paikkoja tarjolla kesän rakentajalle, myydään määräala noin 2160 m2, rakentaminen rakennusluvalla. Tontin ja joen välinen peltoalue on voimassaolevassa kaavassa suojeltu eikä siihen sallita rakentamista.

Alle 1 km säteellä kattavat palvelut mm: uusi Askolan koulu, kirkonkylän koulu, Askola Areena, päiväkoti, terveyspalvelut, apteekki, eläinlääkäri, kirjasto, S-lähikauppa, kirkko ja uimaranta.

Omalla autolla näppärät yhteydet moneen suuntaa ja kehä III vain 30-35 min ajomatka.

Tervetuloa tutustumaan, ota yhteyttä ja sovi esittely paikan päällä.

Mielellään ei omatoimista tutustumista tontille sillä tontti sijaitsee päättyvän yksityistien varrella, tien päässä uusi omakotitalo. Mikäli haluaa käydä tutustumassa alueeseen, niin Kestikukkulantielle käännyttäessä oikealle rivitalon jälkeen tien laitaan voi auton pysäköidä.

MYYNTI & TIEDUSTELUT & ESITTELYT:

Neliöt Liikkuu Oy LKV
Maija Hurmalainen
040 852 4395

Yhteystiedot
Hurmalainen Maija

Kohdenumero21877767
Sijainti
  • Vakkola
  • Kestikukkulantie 6
  • 07500
  • Askola
TyyppiOmakotitalotontti
VapautuminenHeti

Velaton hinta42 000 €
Myyntihinta42 000 €

Kiinteistötunnus/laitostunnus18-412-6-89
Kortteli/kiinteistön nimiRiistapelto
Tontin pinta-ala2160 m²
Tontin omistusOma
Lisätietoja rakennusoikeudestaTontille voi rakentaa omakotitalon, paritalon tai rivitalon.
Lisätietoa kaavoituksestaAsemakaavamerkintä ja määräykset: AP= asuinpientalojen korttelialue. Rakennuksen enimmäispituus on 30m. Yleiset määräykset: Asuinrakennuksen kattokaltevuus on 1:2-2:3, rakennuksen julkisivun pääasiallinen materiaali on vaaleilla peittoväreillä maalattu lauta tai vaalea rappaus. Katon väri tulee olla musta, harmaa tai tummanruskea. Rakentaminen tulee toteuttaa siten, että tiiviin ja talon ulkopuolelle tuuletettavan alapohjarakenteen avulla estetään radonkaasun tunkeutuminen maakerroksesta huonetiloihin. Hulevedet tulee mahd. mukaan imeyttää maaperään. Hulevesiä tulee pyrkiä viivyttämään rakennuspaikalla.