Kerrostalo 2h, k, kph (Yj. mukaan 2h+kk)

Aapelinkatu 13, Matinkylä, Espoo

Hinta
195 000 €

Koko
45 m²

Vuosi
1971

Upeillä näkymillä varustettu hissitalon 5.kerroksen kaksio suositulta Espoon Matinkylän alueelta. -Oma tontti!

Tämä erinomaisella pohjaratkaisulla varustettu koti tarjoaa loistavat puitteet miellyttävään asumiseen. Talo sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien palveluiden, ulkoilumaastojen ja julkisen liikenteen kulkuyhteyksien välittömässä läheisyydessä sekä meren rantaankin on lyhyehkö matka. Tässä taloyhtiössä remontteja on tehty suunnitelmallisesti ja esim. vuonna 2012 on tehty pysty- ja pohjaviemäreiden kunnostus pinnoittamalla sekä vesijohtojen uusiminen.

Tilava olohuone toimii tämän kodin sydämenä ja pohjaratkaisunsa ansiosta se on helppo sisustaa. Tyylikkäästä keittiöstä löydät reilusti lasku- ja kaappitilaa sekä olohuoneen puolella on tilaa isommallekin ruokailuryhmälle. Olohuoneesta on käynti hyvän kokoiseen makuuhuoneeseen, jossa säilytystilaa on seinän täydeltä. Edellä mainittujen tilojen ikkunoista avautuvat miellyttävät esteettömät näkymät. Asunnon kylpyhuone on tilava ja hyväkuntoinen sekä pienenä erikoisuutena kyseiseen tilaan on saatu myös oma kodinhoitonurkkaus tehtyä.

As. Oy Aapelinkatu 13 on rakennettu vuonna 1971, se sijaitsee omalla tontilla ja pitää sisällään 65kpl asuinhuoneistoja. Lämmitysjärjestelmänä toimii kaukolämpö ja ilmanvaihtona koneellinen poisto. Asunnosta löydät hyvin säilytystilaa ja osakkaalla on käytössään kellarikomero. Taloyhtiöstä löydät myös erittäin kattavat yhteiset tilat.

KODIN MYY:

Samu Siponen
Neliöt Liikkuu LKV
Perustajaosakas, LKV, LVV
040 776 8492

Kohdenumero 20556722
Sijainti Aapelinkatu 13, 02230 Espoo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 2h, k, kph (Yj. mukaan 2h+kk)
Huoneita Kaksio
Hallintamuoto Asunto-osakeyhtiö
Tyyppi Kerrostalo (osake)
Asuintilojen pinta-ala 45 m²
Kerros 5/7
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Kohteen kunto Hyvä
Energialuokka E2018.
Asbestikartoitus Ei
Rakennusvuosi 1971
Käyttöönottovuosi 1971

Velaton hinta 195 000 €
Myyntihinta 190 151,51 €
Velkaosuus 4 848,49 €
Vuokrattu Ei
Vastikkeet
Huoneiston yhtiövastike yht 285,30 € / kk
Rahoitusvastike 69,30 € / kk
Hoitovastike 216 € / kk
Muut maksut/lisätietoa maksuista
Autopaikkamaksu 10 € / kk

Saunamaksu 10 € / kk
Muut maksut Vesimaksu on ennakkoa, joka tasataan kulutusperusteisesti. Osakkeenomistajan maksuvelvollisuutta lisäävä vesimaksun perustaminen henkilöperusteisena sekä yhtiöjärjestyksen 5§:n muutos sai vaadittavan määräenemmistöpäätöksen ylimääräisessä yhtiökokouksessa 16.2.2023. Lainvoiman osakkeenomistajan maksuvelvollisuutta lisäävä vesimaksun perustaminen henkilöperusteisena sekä yhtiöjärjestyksen 5§:n muutos saa vasta, kun kaikkien osakkeenomistajien suostumus on saatu. Hallituksella on valtuudet enintään kahden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen perimiseen tai perimättä jättämiseen, taloudellisen tilan sitä edellyttäessä tai sen salliessa.

Lämmitysmuodot
  • kaukolämpö
Hissi Taloyhtiössä on hissi
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Tehdyt remontit 2013: Keittiöremontti, kylpyhuoneremontti, lattioiden kunnostus, väliseinän purku sekä seinien tasoitus/maalaus ja kattojen maalaus.
Auton säilytys Taloyhtiön autopaikkavelvoite kaavanmukaisesti on 65 autopaikkaa, näin ollen taloyhtiölle voi tulla kustannuksia autopaikkavelvoitteen täyttämisestä.

Muu varustelu
  • kaapistot
  • sälekaihtimet/rullaverhot
  • kiinteät valaisimet
Katto
Kate Kumibitumikate
Rakennusmateriaalit
Käytetyt rakennusmateriaalit
  • betoni
Keittiö
Keittiön varustelu Lattia: Tammiparketti Seinät: Maalattu Varustus: Induktio-liesi, uuni, liesituuletin, jääkaappi-pakastin, tiskiallas, astianpesukone.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus Lattia: Laatta Seinät: Kaakeli Varustus: Wc-pönttö, suihku, lavuaari, peilikaappeja useita, kylpyhuonekaapuisto, pöytätaso, pesukoneliitäntä.
Makuuhuone
Makuuhuoneen kuvaus Lattia: Tammiparketti Seinät: Maalattu

Koko 5 741 m²
Omistus Oma
Kaavoitustilanne
  • Asemakaava
Kaavoitustiedot Espoon kaupunkisuunnittelukeskus, p. 09 816 25000, kartat.espoo.fi

Nimi As. Oy Aapelinkatu 13
Taloyhtiössä sauna Kyllä
Isännöitsijän tiedot Matinkylän Huolto Oy ISA, Gräsantörmä 2 02200 Espoo Isännöitsijä Esa Kokkonen p. 040 572 5641 s.
Huolto Matinkylän Huolto Oy ISA
Tehdyt remontit 2022: Kurtturuusujen poisto, Vuokravarastokomeroiden rakentaminen (AB- ja DE-kylmiöt) 2021: C-talon hissin uusiminen, C-talon ala-aulan seinien maalaus, AB- ja DE-talojen entisten kylmäkellarien muutos varastotiloiksi, C-talon porrashuoneen ulko-oven sähköinen avaus 2020: AB- ja DE-talojen näkyvien sokkelien huoltomaalaus, AB-talon pohjoissivun pesu, kellaritilojen pyöräkellarien valaistuksen uusiminen, C- ja DE-talojen julkisivujen lämpörappausten paikkakorjaus 2019: C-talon eteläpäädyn lämpörappausten uusiminen/korjaus, AB-talon eteläsivun lämpörappausten osittainen uusiminen, ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö, antenni- ja tietoverkkorasioiden asennus liiketiloihin 2018: AB- ja DE-talojen kylmäkellarien purku ja poistaminen kylmäkäytöstä 2017: C- ja AB-talojen ilmanvaihtokojeiden uusiminen, DE-talon kuivaushuoneen ilmanvaihtokojeen uusiminen, DE-talon porrashuoneiden ilmanvaihdon muuttaminen koneelliseksi 2016: kaukovalvonnan (kiinteistöautomaation) uusiminen (Ouman) 2015: Vesikatteiden huoltokunnostus 2014: Porrashuoneiden sisäänkäyntiaulojen lattioiden kunnostus, porrashuoneiden sisäänkäyntien laatoitusten uusiminen, C-talon sokkelien huoltomaalaus, DE-talon ilmanvaihtokojeen uusiminen, C-hissin nostokoneiston peruskunnostus 2013: 10 vuoden energiatodistuksen laatiminen (vanhan lain mukainen), pelastussuunnitelman uusiminen, liittyminen DNA-televisioverkkoon (keskusantennilla), salaojien painehuuhtelu, jäte- ja sadeveden piha- ja pohjaviemärien painehuuhtelu, ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö, leikkipaikan kunnostus 2012: Pysty- ja pohjaviemäreiden kunnostus pinnoittamalla, näkyvien vesi- ja lämpöjohtojen asbestieristeiden poisto, vesijohtojen uusiminen (uutta reittiä porrashuoneiden kautta), porrashuoneiden valaisimien uusiminen (liiketunnistimet) 2009: Autopaikoitusalueen sähköistyksen uusiminen 2008: C-talon pelastustien rakentaminen, pihan peruskunnostus, lämpökanaalien ja päävesijohdon uusiminen, energiatodistuksen laatiminen 2007: DE- ja C-talojen lämpörappauksen paikkakorjaus 2006: Pihasuunnitelman laatiminen 2005: Pelastussuunnitelman laatiminen, ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö 2004: Julkisivujen peittävä korjaus (lämpörappaus), parvekkeiden peruskorjaus, raitisilmaventtiilien asennus ikkunoihin, savunpoistoikkunoiden asennus porrashuoneisiin 2003: Antenniverkoston ja huoneistojen ryhmäkeskusten uusiminen ja tietoverkon rakentaminen 2001: Patteriventtiilien uusiminen ja verkoston tasapainotus, lämmönvaihtimen uusiminen 2000: Palovaroittimien asennus yleisiin tiloihin 1998: Sokkelien huoltomaalaus, alumiinietuikkunoiden asennus (ei parvekkeet) 1997: Sähköläpivientien palokatkojen teko 1996: Vesikatteiden uusiminen (Lisää tehtynä remontteja lueteltuna Kunnossapidon periaateohjelmassa, pyydä välittäjältä)
Tulevat remontit Päätetyt korjaukset: Vesikattojen korjaus. Taloyhtiön kunnossapitosuunnitelma: 2023: Vesikatteiden uusimisen suunnittelu, AB- ja DE-talojen vuokravarastojen lukituksen uusiminen, energiatodistuksen uusiminen 3 kpl (tehty), Jäte- ja sadeveden pohja- ja pihaviemärien painehuuhtelu, Salaojien painehuuhtelu, Parvekkeiden kuntotutkimus, Leikkipaikan turvatarkastus, Vesikatteiden uusiminen n. 1100 m². 2024-2027: Palovaroittimien asennus huoneistoihin 89 kpl, Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö, Sähköpääkeskusten peruskunnostus 3 kpl, Huoneistojen ulko-ovien uusiminen 65 kpl, Lukituksen uusiminen, Porrashuoneiden metalliulko -ovien uusiminen, Porrashuoneiden kunnostus, C-talon saunaosaston peruskorjaus, Kylpyhuoneiden ja vesikalusteiden kuntotarkastus, Lämmönvaihtimen uusiminen, Lämmitysverkoston kunnostuksen suunnittelu, Patteriventtiilien uusiminen ja lämmitysverkoston säätö, Julkisivujen kuntotarkastus. 2028-2032: Kylpyhuoneiden kunnostus 9 kpl, Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö, Parvekeikkunoiden ja ovien kunnostus, 38 kpl, Jäte- ja sadeveden pohja- ja pihaviemärien painehuuhtelu, Salaojien painehuuhtelu, Sähköjärjestelmien uusiminen, Ikkunoiden uusiminen 248 kpl.
Kuntotutkimuksista Tehdyt kuntotutkimukset ja erityisselvitykset: - PTS:n ja kuntoarvion laatiminen 1998, Matinkylän Huolto Oy - Kylpyhuoneiden kuntotarkastus 1999, Matinkylän Huolto Oy - Julkisivu- ja parvekerakenteiden kuntotutkimus 2001, Ins. tsto Mikko Vahanen Oy - C-talon hissin kuntotarkastus 2001, Fimtekno - Pohja-, sadevesi- ja pihaviemäreiden kuntotutkimus 2005, Lokapalvelu Eerola Oy - Kylpyhuoneiden ja vesikalusteiden kuntotarkastus 2011, Matinkylän Huolto Oy - Leikkialueiden kuntotarkastus 2012, Leikkiturva Oy - Vesikatteiden kuntotarkastus 2015, Icopal Katto Oy - Kylpyhuoneiden kuntotarkastus 2016 (A1, B11, C20, C24, C38, C41, C43, C47, E58) 2016, Matinkylän Huolto Oy - C-hissin kuntoarvio 2019, Hissi-Inssit Oy - Sähköautojen latausmahdollisuuden selvittäminen 2019, Fortum - Vesikatteiden kuntotarkastus 2021, Kattotutka Oy. Tarvittavat selvitykset: - Lämmitysjärjestelmän kuntotutkimus - Vesikatteiden uusi kuntotarkastus (tarvittaessa) - Kylpyhuoneiden ja vesikalusteiden kuntotarkastus - Julkisivujen kuntotarkastus (5 vuoden välein)
Taloyhtiön autopaikat
  • Piha-autopoikkoja: 41
Huoneistojen lukumäärä 65
Taloyhtiössä muuta Sauna 2 kpl, kerhohuone, ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja, kuivaushuoneita 3 kpl, mankeli ja huoneistokohtaiset varastot. Ilmanvaihto koneellinen poisto. Kaapeli-tv ja taloyhtiölaajakaista 10M.

Yrityksen nimi Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Toimiston nimi Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Osoite Museokatu 7, HELSINKI
Toimiston puhelin 0406547075
Toimiston sähköposti
Takaisin kohdelistaan