Rivitalo 3h+k+s

Tukkisillantie 6 C, Malmi, Helsinki

Hinta
358 000 €

Koko
70 m²

Vuosi
2019

Ihastuttava rivitalokolmio Malmilla! Määräosa 1/3.

Tämä koti tekee heti vaikutuksen. Hyvällä maulla valittu moderni tunnelma sekä vaaleat sävyt
tervehtivät jo sisään tultaessa. Kodin keskipisteenä toimii olohuoneen ja keittiön yhdistelmä. Keittiössä on hyvin työskentely- sekä säilytystilaa. Alakerrassa on myös kylpyhuone/wc, sauna ja eteinen. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, tilava aulatila sekä kylpyhuone/wc.

+ Kaksitasoinen rivitalohuoneisto.
+ Erinomainen pohjaratkaisu.
+ Hyvin säilytystilaa; kaapistot, portaiden alla oleva tila, ulkovarasto ja erillinen varasto teknisen tilan yhteydessä.
+ Muuttovalmis.
+ Oma takapiha ja terassi.
+ Sisäänkäynnin yhteydessä tilava ulkovarasto.

Kiinteistömuotoinen rivitaloyhtiö
Kiinteistömuotoinen kolmen huoneiston rivitaloyhtiö. Myynnissä määräosa 1/3.

+ Hallinnanjakosopimuksella.
+ Oma tontti.
+ Energiatehokkuus (B2018).

Lähistöltä avautuvat loistavat palvelut mm. kaupat ja terveysasema (sijaitsevat alle 500 metrin päässä) sekä tarha ja koulu (sijaitsevat alle 200 metrin päässä). Alueella on erinomainen julkinen liikenne; bussit ja juna mahdollistavat vaivattoman liikkumisen. Juna-asema sijaitsee alle 500 metrin päässä, bussipysäkit lähistöllä. Kaikki palvelut ovat lähellä, liikutpa sitten itään tai länteen. Lähistöltä avautuu erinomaiset liikuntamahdollisuudet niin kesä- kuin talviurheiluun.

Tervetuloa tutustumaan!

Kohdenumero 21532645
Sijainti Tukkisillantie 6 C, 00700 Helsinki
Huoneistoselitelmä 3h+k+s
Huoneita Kolmio
Tyyppi Rivitalo (kiinteistö)
Asuintilojen pinta-ala 70 m²
Pinta-alojen lisätiedot Huoneistokohtainen varasto: 4,5 m² Muut tilat (kuuluu A-C huoneistojen käyytöön) Tekninen tila 4m² Varasto 7,5 m²
Kerroksia 2
Vapautuminen 3kk kaupanteosta / sopimuksen mukaan
Kohteen kunto Hyvä
Energialuokka B2018.
Rakennusvuosi 2019
Käyttöönottovuosi 2019

Velaton hinta 358 000 €
Myyntihinta 358 000 €
Velkaosuus -
Vuokrattu Ei

Muut maksut Sähkön kulutus (kWh/vuosi): 4202 (nykyisellä omistajalla) Sähkölasku 80 €/kk + siirto (nykyisellä omistajalla). Ostajan tulee huomioida, että sähkön hinta voi vaihdella suurestikin edellä mainitusta riippuen sähkön tarjoajasta, tehdystä sopimuksesta sekä sähkön vallitsevasta markkinatilanteesta. Asumiskustannukset kulutuksen mukaan. Edellä mainitut kustannukset voivat olla käytöstä riippuen enemmän tai vähemmän. A, B ja C-huoneistot vastaavat kiinteistölle kohdistuvista maksuista yhteisesti. C-huoneiston kustannukset ovat - 135 € / kk (sisältää mm. kiinteistön vakuutuksen, jätemaksut, tiemaksut), 135 €/kk maksetaan A-huoneistolle, joka huolehtii laskujen maksamisesta tällä hetkellä. - Kiinteistövero 471,42 € / v. 2023 (jaetaan 3 huoneiston kesken) Kustannukset on suuntaa-antavia. Asumiskustannukset kulutuksen mukaan. Edellä mainitut kustannukset voivat olla käytöstä riippuen enemmän tai vähemmän. Kulutusperusteiset kustannukset voivat vaihdella merkittävästikin riippuen sopimuksista, kulutustottumuksista ja henkilömääristä. Todelliset kustannukset voivat siis olla ilmoitettua suuremmat tai pienemmät.

Lämmitys Ilma-vesilämpöpumppu (VILP), Vesikiertoinen lattialämmitys.
Lämmitysmuodot
  • muu
Oma sauna Kyllä
Sähköliittymä siirtyy Kyllä
Liikenneyhteydet
Tie perille Kyllä

Viemäri
  • kunnan
Muut säilytystilat
  • ulkovarasto
Katto
Kate Peltikate
Katon kunto Hyvä
Rakennusmateriaalit
Rakennus- ja pintamateriaalien kuvaus - Puurakenteinen tehdasrakenteinen tilaelementtitalo. - Rakenteeltaan tavanomainen 3 asuntoinen pientalo, jossa 2 kerrosta. - Tuulettuva alapohja. - Tilaelementit ovat tehtaassa koottuja tavanomaisista hyväksytyistä rakennusaineista koottuja puurakenteisia elementtejä.
Keittiö
Keittiön varustelu Varustus: jääkaappi/pakastin, astianpesukone, uuni, induktioliesi, kaapistot. Lattia: laminaatti. Seinä: maali/kaakeli.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus Alakerran kylpyhuone Varustus: suihku, suihkuseinät, wc-istuin, peilikaappi, allas, allaskaappi. Lattia: laatta. Seinä: kaakeli. Yläkerran kylpyhuone Varustus: suihku, suihkuseinät, wc-istuin, peilikaappi, allas, allaskaappi, pesukoneliitäntä, kaapistot. Lattia: laatta. Seinä: kaakeli.
Sauna
Saunan kuvaus Lattia: laatta. Seinä: paneeli. Varustus: sähkökiuas.
Makuuhuone
Makuuhuoneen kuvaus Lattia: laminaatti. Seinä: maali. Varustus: kaapistot. Lukumäärä: 2.

Koko 688 m²
Omistus Oma
Kaavoitustilanne
  • Asemakaava
Kiinteistötunnus 91-38-133-10
Ranta
  • ei rantaa

Yrityksen nimi Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Toimiston nimi Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Osoite Museokatu 7, HELSINKI
Toimiston puhelin 0406547075
Toimiston sähköposti
Takaisin kohdelistaan