fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Jotta #neliötliikkuu, vaaditaan toimintaa ja asennetta. Meillä oikeat ihmiset tekevät oikeita asioita. Huippuvälittäjämme takaavat, että saat asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan ja asunnon myynti sujuu helposti, nopeasti ja luotettavasti nykyaikaisin toimintatavoin.

Mielestämme kiinteistönvälitys vaatii paljon muutakin kuin esitteiden jakamista ja ovien avaamista sunnuntainäytöillä. Laadukas, tarkoin suunniteltu ja kohdennettu markkinointi ohjaa kaikkein potentiaalisimman asiakaskunnan myynnissä olevan kotisi luo. Laadukkaiden myyntikuvien ja esittelyvideoiden kautta ostajaehdokkaat voivat tutustua ja ihastua asuntoon, ennen kuin he ovat edes päässeet käymään paikan päällä. Laadukkaan markkinoinnin lisäksi välittäjiemme valttina asunnonmyynti-prosessissa on yksi alan vahvimmista myynti- ja neuvotteluosaamisista, jota organisaatiomme tukee, kehittää ja kouluttaa jatkuvasti.

Olemme tavoitettavissa vuoden jokaisena päivänä, ajasta ja paikasta riippumatta. Laadukas palvelu on toimintamme perusta ja pitkäikäiset asiakassuhteet ovat paras palaute tekemästämme työstä. Arvostamme asiakkaitamme ja haluamme olla heille elinikäinen kiinteistövälityksen kumppani. Asiakkaamme ovat arvostelleet yrityksemme arvosteluasteikolla 4,8 / 5 ja aiomme olla tulevaisuudessa yksi Suomen arvostetuimmista ja asiakastyytyväisyydessä korkeimmin arvostelluista yrityksistä.

Suomen vakaat ja nousevat kiinteistömarkkinat etenkin Helsingissä kiinnostavat myös venäläisiä sijoittajia ja ostajia. Olemme Suomen ainoa täysin suomalainen kiinteistövälitystoimisto, jolla on merkittävät omat suhteet ja väylä venäläisille asiakkaille.

Välityspalkkio

Jokainen koti on uniikki. Myynnissä parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi teemme kodillesi aina yksilöllisen myyntisuunnitelman. Asunnon koko, sijainti, hinta ja moni muu asia vaikuttavat siihen, millä tavoin kotiasi kannattaa myydä. Välityspalkkio ja myyntisuunnitelma onkin aina kohdekohtainen.

• Asunnot: Välityspalkkiomme on alkaen 3,0 % velattomasta kauppahinnasta. Hinta sisältää alv. 24 %.
• Kiinteistöt: Välityspalkkiomme on alkaen 3,3 % velattomasta kauppahinnasta. Hinta sisältää alv. 24 %.

Jättämällä asuntosi tärkeimmät tiedot tämän sivun alalaidan lomakkeeseen, pystymme useimmissa tilanteissa palaamaan vuorokauden sisään tarkan välityspalkkioarvion kanssa.

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.