Noora Qvick

Viestintäspesialisti

Noora on yrittäjyyden ja tiimijohtamisen tradenomi, valokuvaaja ja pilke silmäkulmassaan tituleeraa itseään somemuijaksi.

Nooralle sosiaalinen media ja digimarkkinointi ovat intohimoja, joita hän on päässyt toteuttamaan myös aiemmissa työtehtävissään. Hänellä on työkokemusta suuresta tukkualan yrityksestä, jossa hän on päässyt kehittämään digimarkkinointia ensimetreiltä saakka. Lisäksi Noora on tehnyt useampia projekteja, joissa some on ollut vahvasti läsnä, niin työn kuin rakkaan harrastuksensa partion puolelta. 

Hyvällä asenteella eteenpäin meneminen on yksi tärkeimmistä voimavaroista ja matkan aikana on tullut opittua paljon tiiviissä tiimissä toimimisesta, brändin rakentamisesta ja somen voimasta. Viestinnän ja markkinoinnin pelikentällä on lähes rajattomat mahdollisuudet toimia ja voittaja onkin se, joka kiinnittää kohdeyleisön huomion parhaiten. 

Vapaa-ajallaan Noora harrastaa partiota retkeillen, kouluttaen ja valokuvaten. Valokuvaajana Noora kuvaa pääasiassa häitä ja donitseja. Useimmiten törmäät Nooraan kuulokkeet korvillaan, sillä hän on äänikirjojen, podcastien ja musiikin suurkuluttaja.

040 841 9794

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.