fbpx
Riina Kalavaara Neliöt Liikkuu LKV

Riina Kalavaara

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV, KiAT, KED, PVS, NHS, PRO, Kaupanvahvistaja

Riina Kalavaara on sanalla sanoen yksi Suomen kovimpia nuoria kiinteistönvälittäjiä. Riinan mentaliteetti työnteon suhteen näkyy suoraviivaisesti hänen saavuttamissaan tutkinnoissa sekä tuloksissa – ensin tehdään työt huolella, sitten levätään. Hänet tunnetaan tehokkuudestaan ja pirteästä otteesta hoitaa kaupat maaliin. Asiakkaat tavoittavat Riinan nopeasti ja tarjoukset hoidetaan eteenpäin hetkessä. 

Riinan ammattitaito on kunnioitettavan kovalla tasolla: hän on opiskellut itselleen ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkinnon sekä lisäksi hän on kiinteistöarviointimestari, uudiskohdemestari ja kaupanvahvistaja. Luonnollisesti häneltä löytyy myös alan peruskoulutukset LKV, LVV, KiAT ja KED.  Riinan vankkumaton osaaminen heijastuu tekemäänsä asiakastyöhön – asiakkaat asioivat mielellään osaavan kiinteistönvälittäjän kanssa. Helsinkiläissyntyinen Riina rakastaa kotikaupunkiaan ja tuntee sen kadut ja kulmat. 

Riinan arvoihin kuuluu tehokkuus, palveluhenkisyys sekä luottamus. Tavoitteenaan hänellä on jatkuvasti kehittää omaa osaamistaan ja luoda arkea helpottavia prosesseja myynnin tueksi. Vapaa-ajallaan Riina pitää jaksamisestaan huolta nostamalla painoja kuntosalilla, ratsastamalla sekä lenkkeilemällä.

050 567 3465

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.