fbpx

Sami Pelkonen

Kiinteistönvälittäjä LKV

Sami on dynaaminen ja työhönsä intohimoisesti suhtautuva kiinteistönvälittäjä. Suorapuheisuus, ratkaisukeskeisyys ja erinomaiset neuvottelutaidot ovat luoneet hänelle vankan arvostuksen ja nostaneet hänet nopeasti Helsingin huippuvälittäjien harvaan joukkoon. Sami on aiemmin työskennellyt eri kiinteistönvälitysliikkeissä, viimeisimpänä alaa voimakkaasti uudistaneessa Bo LKV:ssa upean brändin alla. Vuoden 2019 aikana Sami on tuplannut oman myyntinsä. Uuden vuosikymmenen alkuun on luontevaa ottaa seuraava askel eteenpäin ja liittyä alan parhaimpien joukkoon.

Sami tunnetaan loistavan tilannetajun omaavana kiinteistöalan moniosaajana, jolla on kova halu kehittää itseään jatkuvasti paremmaksi. Vankka kokemus asunto- ja kiinteistökaupoista yhdistettynä juridiseen osaamiseen takaavat sujuvan yhteistyön myös vaativissa kohteissa. 

Samilla on ilmiömäinen taito muuntautua juuri asiakkaan ja kohteen vaatimalla tavalla tilanteessa kuin tilanteessa. Asiakkailta Sami saa usein kiitosta hyvistä neuvottelutaidoistaan, jolloin myytävästä kohteesta saadaan oikea hinta. 

Sami palvelee asiakkaat sujuvasti suomeksi, venäjäksi ja englanniksi. Hän omaa laajat kansainväliset verkostot ja suhteet yhteistyökumppaneihin Suomen lisäksi Venäjällä sekä muualla Itä-Euroopassa. 

Työn vastapainoksi Sami nauttii vapaa-ajastaan perheen ja ystävien seurassa. Hän on urheilumies henkeen ja vereen etenkin jalkapallon ollessa lähellä sydäntä. 

040 830 1029

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.