Daniel Levistä Neliöt Liikkuu LKV:n hallituksen uusi puheenjohtaja

Kokenut yrittäjä Daniel Levi tuo kunnianhimoa ja globaalia näkökulmaa hallitustyöskentelyyn. Neliöt Liikkuu LKV petaa nimityksellä voimakasta kasvua ja laajentumista uusiin kaupunkeihin vuodelle 2020.

Kiinteistöalan edelläkävijä Neliöt Liikkuu LKV on nimittänyt Daniel Levin yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi. Levi on ollut mukana kasvattamassa useiden eri toimialojen yritysten liiketoimintaa.

”Olen urani aikana päässyt seuraamaan ja luomaan sekä paikallisia että kansainvälisiä menestystarinoita. Erityisesti odotan sitä, että pääsen soveltamaan oppimaani ja antamaan hallituksen puheenjohtajana panokseni Neliöt Liikkuun kasvun kiihtymiseen”, Levi sanoo.

Neliöt Liikkuu LKV Oy on uusi tulokas kiinteistönvälitysalalla, sillä sen varsinainen liiketoiminta alkoi vasta vuoden 2019 alussa. Ensimmäisen vuoden odotettua voimakkaampi kasvu asettaa uudenlaiset haasteet ja tavoitteet tulevalle vuodelle. Tulevaisuudessa aktiivinen hallitustyöskentely on entistä merkittävämmässä roolissa yrityksen kasvustrategiassa.

”Minulla on suuri luotto Neliöt Liikkuu LKV:hen. Perinteisen alan uusi tulokas, joka ui vastavirtaan ja ravistelee pölyttyneitä käytäntöjä, haluamme uudistaa koko kentän. Pyrimme olemaan edelläkävijöidenkin edellä, panostamme reilulla kädellä omaan henkilökuntaamme ja toimimme läpinäkyvällä ja reilulla tavalla. Tämä kaikki heijastuu asiakkaillemme parempana palveluna ja työssään viihtyvinä ihmisinä. Se tuo meille tyytyväisiä asiakkaita ja kassavirtaa”

”Uskon, että lähivuosina laajennamme toimintaa merkittävästi myös pk-seudun ulkopuolelle. Neliöt Liikkuu LKV on vetovoimainen brändi. Siitä kertoo huippuvälittäjien siirtyminen muilta ketjuilta meille. Saamme jatkuvasti työhakemuksia ja toiveita toimistojen perustamisesta uusiin kaupunkeihin. Mukava nähdä, että meidät nähdään kiinnostavana työpaikkana. Näitä kysymyksiä alamme nyt pohtimaan yhdessä hallituksen kanssa”, Levi lupaa.

Yrityksen alkuvuosi starttaa näyttävästi, kun neljä kiinteistönvälitysalan huippunimeä siirtyy kilpailevista ketjuista vahvistamaan Neliöt Liikkuu LKV:n tiimiä. Uusien välittäjien nimet julkaistaan tammikuun aikana.

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.