fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Anne Tauschi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Onko toiveenanne löytää koti, joka poikkeaa tavanomaisuudesta? Onko teillä kiireinen elämäntapa, ettekä ehdi keskittyä asuntotarjontaan? Haluatteko hoitaa asunnon etsinnän ilman julkisuutta? Vai onko tarkoituksena vaihtaa paikkakuntaa, eikä asuinalueet ole teille tuttuja?

Oli syy mikä tahansa, valjastakaa minut etsimään teille unelmienne koti puolestanne.

Meillä on useita asuntoja myynnissä ilman julkisuutta, ehkä sieltä löytyy etsimänne ja jos ei löydy, alan etsiä muuta kautta. Jos haku vaatii ilmoittelua ja muita vastaavia markkinointitoimenpiteitä, pitää meillä olla lain mukaan ostotoimeksianto.

Ostotoimeksiantosopimus oikeuttaa meitä etsimään toimeksiantajan lukuun sopivia kohteita. Ostotoimeksiantosopimus ei sido Sinua ostamaan kohdetta ja olet vapaa ostamaan kotisi myös muualta. Näin kuitenkin mahdollisuutesi paranevat oleellisesti löytää juuri se oikea koti Sinulle. Välityspalkkio on neuvoteltavissa. Ei kuluja, ellei tuloksia.

Verkostomme on laaja ja meillä on pääkaupunkiseudulla yli 50 välittäjää, joten eiköhän aloiteta?

Ota yhteyttä

5 / 5

”Jos joku asia tässä maailmassa vielä toimii niin tämä! Aivan erinomaisen hyvin sujuneet kaupat ja Anne piti aktiivisesti yhteyttä. 10/10.”

Jarmo N

5 / 5

”Annen ammattitaito on huipputasoa ja toiminta erittäin tehokasta. Asunnon myynti Annen kanssa oli helppoa ja hän saa hoitaakseen myös meidän mahdolliset tulevat asuntokaupat. ”

Asunnonmyyjä, Arabianranta

4 / 5

”Olisin toivonut aktiivisempaa otetta. Kiinnostus kauppoja kohtaan hieman hiipui kauppojen teon lähestyessä. ”

Asunnon ostaja, Ullanlinna
Kaikki arviot (51)
Myynnissä
Esimerkkejä myydyistä kohteista viimeisen vuoden aikana

5 / 5

”Erinomainen ammattitaito ja todella nopea. Suosittelen! ”

Asunnonmyyjä, Ullanlinna

4 / 5

”Olisin toivonut aktiivisempaa otetta. Kiinnostus kauppoja kohtaan hieman hiipui kauppojen teon lähestyessä. ”

Asunnon ostaja, Ullanlinna

5 / 5

”Ammattitaitoinen ja osaava välittäjä. Kiitos työstäsi, Anne! 🙂 ”

Ostaja, Ullanlinna

5 / 5

”Anne on huippumyyjä. Hän antoi kalliimman hinta-arvion kuin muut yritykset ja myi kalliimpaan hintaan kuin muut ehdottivat hintapyynnöksi. Anne antoi hinta-arvionsa 1 vrk myöhemmin kuin muut koska hän edellytti, että talon asiakirjat toimitetaan hänelle ennen hänen hinta-arviotaan. ”

Markku

5 / 5

”Anne on alansa todellinen ammattilainen, erittäin miellyttävä ja tehokas välittäjä, Asunto meni kaupaksi ennätysnopeasti ja myyntihinta oli yli odotusten. Suosittelen! ”

Tia

5 / 5

”Loistava kokonaisarvio, hyvä suunnitelma ja hyvä kohteen esilläpito. Hienoa! ”

Ari K.

5 / 5

”Saimme asunnon todella nopeasti ja hyvään hintaan myydyksi. Koko myyntiprosessi alusta loppuun jätti ammattitaitoisen maun eli voin suositella muillekin. ”

Halme Olli

5 / 5

”Loistavaa työtä taas Annelta – kiitos paljon! ”

PM

5 / 5

”Anne hoiti taas hommat – kukapa muukaan! ”

TM

4 / 5

”Kiitos teillä palvelusta,en ollut paikalla kun sopimuksen allekirjoitettu, sen vuoksi en saanut teiltä lahjaksi alkoholiton juhlajuoma. Muuten kaikki kunnossa. Hyvää jatkoa. Terveisin Hamsa ”

Hamsa

5 / 5

”Myyjällä vahva ammattimainen ote ja kaupat syntyi nopeasti ilman stressiä. Suuri kiitos Annelle ja Tiinalle! ”

Maarit H., Olari

5 / 5

”Anne sai asuntoni myydäkseen haastavaan aikaan. Alueen hintakehitys oli ollut heikkoa, mutta Annen asettamalla hinnalla ja pitkäjänteisellä myyntityöllä pääsimme miellyttävään lopputulokseen erittäin kohtuullisessa ajassa. Anne panostaa myynnissä erityisesti kohteen visuaaliseen markkinointiin eli hyvään stailaukseen ja laadukkaisiin valokuviin. Juuri tuota seikkaa arvostin itse myyjänä – kuten varmasti myös potentiaaliset ostajatkin. Anne ei pidä yhteyttä turhaan, mutta saa silti myyntiä edistettyä tehokkaasti. Yhteydenottoihin hän vastaa riittävän nopeasti. Kiitos Anne ja tiimi! ”

Myyjä, Martinlaakso

5 / 5

”Kaikki meni loistavasti ja välittäjä oli mahtava ja mukava. ”

Martti H

5 / 5

”Anne se vaan tekee aina kauppaa! ”

Timo

5 / 5

”Esittelyjä oli riittävästi,ja toiminta muutenkin aktiivista! ”

Sirpa K.

4 / 5

”Anne hoiti kaupat määrätietoisesti maaliin ja piti aktiivisesti ajantasalla. ”

Jaana

5 / 5

”Ammattilaisen työtä oli ilo seurata. Varsin hyvät yhteistyökumppanit, stailaaja ja valokuvaaja. Etukäteen työlääksi ajattelemani prosessi toteutui todella sujuvasti. ”

Asunnonmyyjä, Töölö

5 / 5

”Anne Tauchi hoiti asuntomme välityksen moitteetta. Myyntiaika ja hinta olivat molemmat hyvät. Hyvät kuvat ja esittelyteksti monipuolinen. Kaikin puolin asiantuntevaa työtä. ”

Oskari

5 / 5

”Erinomaiset stailaus- ja kuvauspalvelut. ”

Asunnonmyyjä, Haaga

5 / 5

”Erittäin mukava asuntokauppa kokemus. Suosittelen mielellään eteenpäin. ”

Panu P.

5 / 5

”Annen ammattitaito on huipputasoa ja toiminta erittäin tehokasta. Asunnon myynti Annen kanssa oli helppoa ja hän saa hoitaakseen myös meidän mahdolliset tulevat asuntokaupat. ”

Asunnonmyyjä, Arabianranta

5 / 5

”Oman kokemukseni pohjalta voin suositella Annea lämpimästi! Asunto meni kaupaksi nopeasti ja sovitulla hinnalla. Nopeaan myyntiaikaan vaikutti varmasti laadukas ja kaunis esite sekä Annen rautainen ammattitaito. ”

Tarja

5 / 5

”Ammattitaitoinen, kokenut ja ihmisläheinen myyjä! Ottaa molemmat osapuolet huomioon ja Annen kanssa on helppo toimia, oli sitten myymässä tai ostamassa. Homma on alusta loppuun asti selkeää ja avointa ja ikäviä yllätyksiä ei tule. Voin lämpimästi suositella! ”

Sami

5 / 5

”Kaiken kaikkiaan kaupat sujuivat erinomaisesti. Esille tulevat kysymykset, jotka pohdituttivat, hän selvitti nopeasti ja asiantuntevasti. ”

Olli H.

5 / 5

”Hyvin hoituneet autopaikka kaupat. ”

Ari

5 / 5

”Kiitos Anne, olet huippu!”

Merja ja Rale

5 / 5

”Anne on titaaninen ammattilainen, joka hoitaa prosessin sujuvasti alusta loppuun päämiehensä vankkana tukena. Paras välittäjä, jonka olen koskaan kohdannut.”

Martta O.

4 / 5

”Annen kanssa oli miellyttävä asioida. Ilmoituksen kuvat olivat hienoja ja tiedot perusteelliset. Olisin kuitenkin toivonut että netti-ilmoitus tarkistutetaan meillä ennen julkaisua, koska nyt siinä oli harmittavasti liian korkea hinta joka ehkä vaikutti asunnon myyntiaikaan. Kaupat sujuivat kyllä sitten aikanaan mallikkaasti.”

OKM

5 / 5

”Asiallinen,ystävällinen palvelu”

Ostaja, Vantaa

4 / 5

”Kiitos Anne hyvin sujuneesta kaupasta.”

Asunnon ostaja, Lauttasaari

5 / 5

”Anne oli mahtava kaikin puolin! Ei mitään negatiivista palautetta. Suosittelen kaikille ja varmasti otan yhteyttä häneen mikäli tarvetta tulee.”

Mikko

5 / 5

”Jos joku asia tässä maailmassa vielä toimii niin tämä! Aivan erinomaisen hyvin sujuneet kaupat ja Anne piti aktiivisesti yhteyttä. 10/10.”

Jarmo N

5 / 5

”Kaikki hoitui, kuten oli sovittukin, hyvässä hengessä. Anne on ammattilainen ja nainen paikallaan.”

Vade

5 / 5

”Miellyttävä asunnonostokokemus! Harmi että ehdittiin laittaa asunto jo toiselle välittäjälle toisessa firmassa myyntiin ennen kuin tapasimme Annen tulevan kotimme näytöllä, olisi varmasti tullut tulosta.”

Juha

4 / 5

”Kiitos, oli helppo kommunikoida ja välittäjä vastasi kysymyksiin nopeasti ja ammattitaitoisesti. Välitettävästi emme päässeet näkemään talon yhteistä tilaa, autotallia, saunaa eikä pesuhuoneetta, koska välittäjällä ei ollut avaimia mukana. Toivomme välittäjän valmistuvan esittelyyn paremmalla tavalla.”

Asunnonostaja, Arabia

5 / 5

”Anne oli ammattitaitoinen ja neuvoi meitä erinomaisesti kun ostettiin ensimmäistä omakotitaloa. Kiitoksia!”

Carl-Henrik Rehn

5 / 5

”Anne on rautainen kiinteistövälittäjä ammattilainen, jonka kanssa on miellyttävä asioida. Asiakkaina olimme koko ajan tietoisia missä mennään ja tavoitteet toteutuivat. Oman myynti ja uuden hankinta Annen ammattitaidolla.”

Asunnonmyyjä, Paloheinä

4 / 5

”Pitkä jännitteisyys ja ystävävällisyys”

Hlilkka

5 / 5

”Todella helppoa kaupankäyntiä näin jälkikäteen ajatellen, erityisesti vahvan tunnistautumisen avulla allekirjoittavien dokumenttien ansiosta. Kuvat olivat erinomaiset ja esitteestä jäi hieno muisto.”

asunnonmyyjä, Käpylä

5 / 5

”Sujuvaa ja avointa keskustelua. Myyjä aktiivinen auttamaan asunnon löydössä.”

Asunnonosto Pasila

5 / 5

”Asunnon myyminen &amp, uuden hankkiminen sujui vaivattomasti ja tehokkaasti.”

Juho

5 / 5

”Kommunikointi välittäjän kanssa oli helppoa ja mutkatonta.”

Asunnon ostaja, Pasila

5 / 5

”Kerrassaan erinomaista palvelua ensimmäisen sijoitusasuntonsa ostajille! Kiitos, Anne!”

ASUNNON OSTAJA, KALLIO

5 / 5

”Mukava ja tehokas välittäjä!”

Erika

3 / 5

”Nopeaa, ystävällistä ja tehokasta palvelua!”

Ostaja, Vallila

5 / 5

”Yhteydenpito välittäjän kanssa sujuvaa ja mutkatonta. Hienosti hoidettu kauppa alusta loppuun asti.”

Myyjä, Alppikylä

5 / 5

”Anne on ammattimainen kiinteistönvälittäjä ja hänen palvelunsa on todella korkeatasoista. Suosittelen hänet erinomainsesti ☺️”

RC

5 / 5

”Olimme ostajia Annen myymässä kiinteistössä ja minulle jäi Annesta hyvin ammattitaitoinen kuva ja että hän on myös muuten mukava ihminen. Kommunikointikin sujui hyvin tarjous tekemisen vaiheessa.”

Annika

5 / 5

Anne on nopea, selkeä ja erittäin luotettava. Oli vaivatonta myydä asunto hänen avullaan.

Pekka

5 / 5

Kerrassaan erinomaista palvelua ensimmäisen sijoitusasuntonsa ostajille! Kiitos, Anne!

Asunnon ostaja, Kallio

5 / 5

Todella helppoa kaupankäyntiä näin jälkikäteen ajatellen, erityisesti vahvan tunnistautumisen avulla allekirjoittavien dokumenttien ansiosta. Kuvat olivat erinomaiset ja esitteestä jäi hieno muisto.

Asunnonmyyjä, Käpylä

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tavoitat minut numerosta 0400 441 460 tai alla olevalla lomakkeella.