fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Anne Tauschi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Onko toiveenanne löytää koti, joka poikkeaa tavanomaisuudesta? Onko teillä kiireinen elämäntapa, ettekä ehdi keskittyä asuntotarjontaan? Haluatteko hoitaa asunnon etsinnän ilman julkisuutta? Vai onko tarkoituksena vaihtaa paikkakuntaa, eikä asuinalueet ole teille tuttuja?

Oli syy mikä tahansa, valjastakaa minut etsimään teille unelmienne koti puolestanne.

Meillä on useita asuntoja myynnissä ilman julkisuutta, ehkä sieltä löytyy etsimänne ja jos ei löydy, alan etsiä muuta kautta. Jos haku vaatii ilmoittelua ja muita vastaavia markkinointitoimenpiteitä, pitää meillä olla lain mukaan ostotoimeksianto.

Ostotoimeksiantosopimus oikeuttaa meitä etsimään toimeksiantajan lukuun sopivia kohteita. Ostotoimeksiantosopimus ei sido Sinua ostamaan kohdetta ja olet vapaa ostamaan kotisi myös muualta. Näin kuitenkin mahdollisuutesi paranevat oleellisesti löytää juuri se oikea koti Sinulle. Välityspalkkio on neuvoteltavissa. Ei kuluja, ellei tuloksia.

Verkostomme on laaja ja meillä on pääkaupunkiseudulla yli 50 välittäjää, joten eiköhän aloiteta?

Ota yhteyttä

5 / 5

”Erittäin mukava asuntokauppa kokemus. Suosittelen mielellään eteenpäin. ”

Panu P.

5 / 5

”Kauppa sujui yli odotusten eli heti, ilman ensimmäistäkään julkista näyttöä. Kauppahinta oli yli sen mitä olimme itse arvioineet, toisin sanoen hintapyyntö oli oikein asetettu. ”

Alpo Wäänänen

5 / 5

”Anne on alansa todellinen ammattilainen, erittäin miellyttävä ja tehokas välittäjä, Asunto meni kaupaksi ennätysnopeasti ja myyntihinta oli yli odotusten. Suosittelen! ”

Tia
Kaikki arviot (87)
Myynnissä
Esimerkkejä myydyistä kohteista viimeisen vuoden aikana

5 / 5

”Anne hoiti asuntoni myynnin kiitettävän ammattitaitoisesti ja ehdottomasti käytän häntä uudelleen, jos tulee tarvetta myydä asunto.”

Aili Aaltonen

5 / 5

”Kaikki sujui oikein hyvin ja mutkattomasti.”

Ostaja, Helsinki

5 / 5

”kaikki on sujunut nopeasti ja asiallisesti”

Ibrahim Mahjneh

5 / 5

”Anne Tauschi myi asuntoni ammattitaitoisesti ja nopeasti pyydettyyn hintaan. Ensimmäisestä arviokäynnistä alkaen yhteistyö sujui mallikkaasti. Kun seuraavan kerran olen tekemässä asuntokauppoja, en mieti hetkeäkään, kenen puoleen käännyn. Olen vuosikymmenten varrella ostanut ja myynyt kymmenkunta asuntoa Helsingin seudulla. Kauppojen yhteydessä kohtaamistani välittäjistä Anne on ainoa, joka ansaitsee toiminnastaan täyden kympin. ”

Sirpa Karjalainen

4 / 5

”Olen tyytyväinen ”

Seija Seppänen

5 / 5

”Pidetään nimi mielessä! ”

Jää salaisuudeksi

5 / 5

”Kiitos Annelle asuntokauppojemme hoitamisesta pikaisesti ja ammattitaitoisesti!Tämä olikin jo perheemme toinen asuntomme,minkä Anne kauppasi loistokkaasti. ”

Milla Tikkanen

5 / 5

”Parasta palvelua Tiinalta, Annelta sekä alussa Kustilta, mitä koskaan olen saanut vuosien varrella missään kiinteistövälitystoimistossa. Olen ostanut ja myynyt usein asuntoja ja kiinteistöjä, joten minulla on vahva vertailupohja. Lämmin kiitos Anne Tauschi, Tiina Myllyniemi ja Kusti Ristiluoma, voi suositella teitä jokaista täydestä sydämestäni! ”

Anneli Koivunen

5 / 5

”Annen kanssa hoituu kivasti asiat. Tosi ammattitaitoinen ja aktiivinen. ”

Asiakas

5 / 5

”Alkuneuvottelut meni tosi hyvin ja sitten tuntui hetken, ettei mitään oikein tapahdu. Mutta sitten tapahtuikin todella nopeasti ja kaikki meni tosi hienosti. Ollaan tosi tyytyväisiä. Kaupat tuli todella nopeasti ja saatiin hyvä hinta. ”

Jussi Kolkarinen

5 / 5

”Erittäin tyytyväinen asiakas. Hyvällä aikataululla päästiin kauppoihin ja hyvä hinta saatiin. ”

Juhani Mäntylä

5 / 5

”Erittäin ammattitaitoinen ja otti hyvin asiakkaan toiveet huomioon. Jälkihoito kaupan jälkeen ollut mallikasta. ”

Tarmo P.

5 / 5

”Hyvin aktiivinen. Tuntui siltä, että hän tiesi täsmälleen mitä teki. Tosi luottavainen ja kämppä myytiin viikossa. Meni helposti ja nopeasti. Tosi mukava ihminen ja ollaan oltu yhteyksissä edelleen kauppojen jälkeenkin. ”

Johanna Fagerström

5 / 5

”Kauppa sujui yli odotusten eli heti, ilman ensimmäistäkään julkista näyttöä. Kauppahinta oli yli sen mitä olimme itse arvioineet, toisin sanoen hintapyyntö oli oikein asetettu. ”

Alpo Wäänänen

5 / 5

”Kiitos loistavasta ja nopeasti hoidetusta asunnon myynnistä! ”

Teija Lindén

4 / 5

”Kiitokset työstäsi! ”

Lotta

4 / 5

”Asiat sujuivat tehokkaasti ja ongelmitta. ”

Asunnonostaja, Vantaa

5 / 5

”Valitsin Annen välittäjäksi, koska hän vaikutti erittäin ammattitaitoiselta ja helposti lähestyttävältä. Valinta osoittautui oikeaksi. Anne lähti heti aktiivisesti edistämään asuntoni myyntiä, ja jo muutaman päivän sisällä kaikki dokumentit oli hankittu, asunnosta otettu hienot valokuvat, myyntiesitteet tehty ja myynti-ilmoitukset julkaistu. Asunto meni saman tien kaupaksi ja myyntihinta oli jopa yli odotusten. Erinomaista toimintaa! ”

Timo Favorin

5 / 5

”Nopea kauppa ei niin helposta kohteesta. Ehkä remontoitiin vähän turhaan, mutta pääasia, että talolle löytyi nopeasti ostaja. ”

Ilkka Hyvärinen

5 / 5

”Myjäämme oli aina tavoitettavissa ja valmiina palvelemaan. ”

Wahlroos

5 / 5

”En olisi voinut kuvitellakkaan miten miellyttävää palvelua voikaan tänäpäivänä saada. Erittäin iso kiitos Anne Tauschille asuntokaupoista ja että saimme asioida juuri sinun kanssasi 🙂 kaikki meni enemmän kuin nappiin.. pisteet 11 / 10 + ”

Janne

5 / 5

”Upea esite. Saatiin kaupat aikaan. ”

Timo Turtiainen

4 / 5

”Asiallinen palvelu ”

Ritva Lyytikäinen

4 / 5

”Hyvää toimintaa taas kerran Annelta! ”

hmm

5 / 5

”Loistavaa palvelua ja nopeat kaupat. ”

Myyjä, Herttoniemi

5 / 5

”Annelta täyden kympin arvosanat kautta linjan. Asunto meni kaupaksi ennätysnopeasti ja toivottua paremmalla hinnalla. Hänen yhteydenpitonsa oli erinomaista, neuvotteli hienosti ja piti kaikki langat käsissään. ”

Tapanilasta 2h+k

3 / 5

”Epäilemättä taitava välittäjä. Laittoi rohkeasti erittäin kovan hintapyynnin ja sai asunnosta toivotun hinnan. Yhteydenpitoa voisi parantaa, jotta esim. tuleviin näyttöihin pystyisi varautumaan paremmin. ”

J & J

5 / 5

”Anne oli erittäin hyvin yhteyttä pitävä, neuvottela ja asiantunteva. Erityisesti arvostin joustavuutta ja kokonaisuudenhallintaa ”

Kolmio Pohjois-Helsingistä

5 / 5

”Kiitos väliaikaisen asunnon nopeasta löytämisestä. ”

Sari Sormunen

5 / 5

”Todella ammattitaitoinen, tehokas ja miellyttävä välittäjä. Kaiken kukkuraksi asunto myytiin ensimmäisellä näytöllä. ”

Asunnonmyyjä, Taka-Töölö

5 / 5

”Koko prosessi alusta loppuun sujui erittäin nopeasti ja sujuvasti.Suosittelen lämpimästi. ”

Asunnonmyyjä, Kivihaks

4 / 5

”Asunnon myynti tapahtui nopeasti ja korkeimmalla mahdollisella hinnalla mutta edelleen syytän itseäni että tein itseni kannalta kohtuuttoman kalliin myynti sopimuksen. Asuntoa ei tarvinnut kuvata eikä yleisesitellä ja is.todistuksenkin hankin etukäteen omalla kustannuksellani. ”

Terho Ikonen

5 / 5

”Anne hoiti homman kotiin jälleen kerran loistavasti! ”

THM

5 / 5

”Tiina Myllyniemi ja Anne Tauschi hoitivat asuntoni myynnin alusta loppuun tehokkaasti. ”

Aaro Valkila

5 / 5

”Anne on fantastinen välittäjä, jolle luotamme kaikki asuntokauppa-asiamme. Päämäärätietoisuus, luotettavuus ja kauppojen toteutumisen nopeus ovat Annen ominaisuuksia välittäjänä. ”

Martta October

5 / 5

”Osaava ja ammattitaitoinen. Tulen suosittelemaan teitä muillekin! ”

Harri Moisanen

5 / 5

”Erinomainen ammattitaito ja todella nopea. Suosittelen! ”

Asunnonmyyjä, Ullanlinna

4 / 5

”Olisin toivonut aktiivisempaa otetta. Kiinnostus kauppoja kohtaan hieman hiipui kauppojen teon lähestyessä. ”

Asunnon ostaja, Ullanlinna

5 / 5

”Ammattitaitoinen ja osaava välittäjä. Kiitos työstäsi, Anne! 🙂 ”

Ostaja, Ullanlinna

5 / 5

”Anne on huippumyyjä. Hän antoi kalliimman hinta-arvion kuin muut yritykset ja myi kalliimpaan hintaan kuin muut ehdottivat hintapyynnöksi. Anne antoi hinta-arvionsa 1 vrk myöhemmin kuin muut koska hän edellytti, että talon asiakirjat toimitetaan hänelle ennen hänen hinta-arviotaan. ”

Markku

5 / 5

”Anne on alansa todellinen ammattilainen, erittäin miellyttävä ja tehokas välittäjä, Asunto meni kaupaksi ennätysnopeasti ja myyntihinta oli yli odotusten. Suosittelen! ”

Tia

5 / 5

”Loistava kokonaisarvio, hyvä suunnitelma ja hyvä kohteen esilläpito. Hienoa! ”

Ari K.

5 / 5

”Saimme asunnon todella nopeasti ja hyvään hintaan myydyksi. Koko myyntiprosessi alusta loppuun jätti ammattitaitoisen maun eli voin suositella muillekin. ”

Halme Olli

5 / 5

”Loistavaa työtä taas Annelta – kiitos paljon! ”

PM

5 / 5

”Anne hoiti taas hommat – kukapa muukaan! ”

TM

4 / 5

”Kiitos teillä palvelusta,en ollut paikalla kun sopimuksen allekirjoitettu, sen vuoksi en saanut teiltä lahjaksi alkoholiton juhlajuoma. Muuten kaikki kunnossa. Hyvää jatkoa. Terveisin Hamsa ”

Hamsa

5 / 5

”Myyjällä vahva ammattimainen ote ja kaupat syntyi nopeasti ilman stressiä. Suuri kiitos Annelle ja Tiinalle! ”

Maarit H., Olari

5 / 5

”Anne sai asuntoni myydäkseen haastavaan aikaan. Alueen hintakehitys oli ollut heikkoa, mutta Annen asettamalla hinnalla ja pitkäjänteisellä myyntityöllä pääsimme miellyttävään lopputulokseen erittäin kohtuullisessa ajassa. Anne panostaa myynnissä erityisesti kohteen visuaaliseen markkinointiin eli hyvään stailaukseen ja laadukkaisiin valokuviin. Juuri tuota seikkaa arvostin itse myyjänä – kuten varmasti myös potentiaaliset ostajatkin. Anne ei pidä yhteyttä turhaan, mutta saa silti myyntiä edistettyä tehokkaasti. Yhteydenottoihin hän vastaa riittävän nopeasti. Kiitos Anne ja tiimi! ”

Myyjä, Martinlaakso

5 / 5

”Kaikki meni loistavasti ja välittäjä oli mahtava ja mukava. ”

Martti H

5 / 5

”Anne se vaan tekee aina kauppaa! ”

Timo

5 / 5

”Esittelyjä oli riittävästi,ja toiminta muutenkin aktiivista! ”

Sirpa K.

4 / 5

”Anne hoiti kaupat määrätietoisesti maaliin ja piti aktiivisesti ajantasalla. ”

Jaana

5 / 5

”Ammattilaisen työtä oli ilo seurata. Varsin hyvät yhteistyökumppanit, stailaaja ja valokuvaaja. Etukäteen työlääksi ajattelemani prosessi toteutui todella sujuvasti. ”

Asunnonmyyjä, Töölö

5 / 5

”Anne Tauchi hoiti asuntomme välityksen moitteetta. Myyntiaika ja hinta olivat molemmat hyvät. Hyvät kuvat ja esittelyteksti monipuolinen. Kaikin puolin asiantuntevaa työtä. ”

Oskari

5 / 5

”Erinomaiset stailaus- ja kuvauspalvelut. ”

Asunnonmyyjä, Haaga

5 / 5

”Erittäin mukava asuntokauppa kokemus. Suosittelen mielellään eteenpäin. ”

Panu P.

5 / 5

”Annen ammattitaito on huipputasoa ja toiminta erittäin tehokasta. Asunnon myynti Annen kanssa oli helppoa ja hän saa hoitaakseen myös meidän mahdolliset tulevat asuntokaupat. ”

Asunnonmyyjä, Arabianranta

5 / 5

”Oman kokemukseni pohjalta voin suositella Annea lämpimästi! Asunto meni kaupaksi nopeasti ja sovitulla hinnalla. Nopeaan myyntiaikaan vaikutti varmasti laadukas ja kaunis esite sekä Annen rautainen ammattitaito. ”

Tarja

5 / 5

”Ammattitaitoinen, kokenut ja ihmisläheinen myyjä! Ottaa molemmat osapuolet huomioon ja Annen kanssa on helppo toimia, oli sitten myymässä tai ostamassa. Homma on alusta loppuun asti selkeää ja avointa ja ikäviä yllätyksiä ei tule. Voin lämpimästi suositella! ”

Sami

5 / 5

”Kaiken kaikkiaan kaupat sujuivat erinomaisesti. Esille tulevat kysymykset, jotka pohdituttivat, hän selvitti nopeasti ja asiantuntevasti. ”

Olli H.

5 / 5

”Hyvin hoituneet autopaikka kaupat. ”

Ari

5 / 5

”Kiitos Anne, olet huippu!”

Merja ja Rale

5 / 5

”Anne on titaaninen ammattilainen, joka hoitaa prosessin sujuvasti alusta loppuun päämiehensä vankkana tukena. Paras välittäjä, jonka olen koskaan kohdannut.”

Martta O.

4 / 5

”Annen kanssa oli miellyttävä asioida. Ilmoituksen kuvat olivat hienoja ja tiedot perusteelliset. Olisin kuitenkin toivonut että netti-ilmoitus tarkistutetaan meillä ennen julkaisua, koska nyt siinä oli harmittavasti liian korkea hinta joka ehkä vaikutti asunnon myyntiaikaan. Kaupat sujuivat kyllä sitten aikanaan mallikkaasti.”

OKM

5 / 5

”Asiallinen,ystävällinen palvelu”

Ostaja, Vantaa

4 / 5

”Kiitos Anne hyvin sujuneesta kaupasta.”

Asunnon ostaja, Lauttasaari

5 / 5

”Anne oli mahtava kaikin puolin! Ei mitään negatiivista palautetta. Suosittelen kaikille ja varmasti otan yhteyttä häneen mikäli tarvetta tulee.”

Mikko

5 / 5

”Jos joku asia tässä maailmassa vielä toimii niin tämä! Aivan erinomaisen hyvin sujuneet kaupat ja Anne piti aktiivisesti yhteyttä. 10/10.”

Jarmo N

5 / 5

”Kaikki hoitui, kuten oli sovittukin, hyvässä hengessä. Anne on ammattilainen ja nainen paikallaan.”

Vade

5 / 5

”Miellyttävä asunnonostokokemus! Harmi että ehdittiin laittaa asunto jo toiselle välittäjälle toisessa firmassa myyntiin ennen kuin tapasimme Annen tulevan kotimme näytöllä, olisi varmasti tullut tulosta.”

Juha

4 / 5

”Kiitos, oli helppo kommunikoida ja välittäjä vastasi kysymyksiin nopeasti ja ammattitaitoisesti. Välitettävästi emme päässeet näkemään talon yhteistä tilaa, autotallia, saunaa eikä pesuhuoneetta, koska välittäjällä ei ollut avaimia mukana. Toivomme välittäjän valmistuvan esittelyyn paremmalla tavalla.”

Asunnonostaja, Arabia

5 / 5

”Anne oli ammattitaitoinen ja neuvoi meitä erinomaisesti kun ostettiin ensimmäistä omakotitaloa. Kiitoksia!”

Carl-Henrik Rehn

5 / 5

”Anne on rautainen kiinteistövälittäjä ammattilainen, jonka kanssa on miellyttävä asioida. Asiakkaina olimme koko ajan tietoisia missä mennään ja tavoitteet toteutuivat. Oman myynti ja uuden hankinta Annen ammattitaidolla.”

Asunnonmyyjä, Paloheinä

4 / 5

”Pitkä jännitteisyys ja ystävävällisyys”

Hlilkka

5 / 5

”Todella helppoa kaupankäyntiä näin jälkikäteen ajatellen, erityisesti vahvan tunnistautumisen avulla allekirjoittavien dokumenttien ansiosta. Kuvat olivat erinomaiset ja esitteestä jäi hieno muisto.”

asunnonmyyjä, Käpylä

5 / 5

”Sujuvaa ja avointa keskustelua. Myyjä aktiivinen auttamaan asunnon löydössä.”

Asunnonosto Pasila

5 / 5

”Asunnon myyminen &amp, uuden hankkiminen sujui vaivattomasti ja tehokkaasti.”

Juho

5 / 5

”Kommunikointi välittäjän kanssa oli helppoa ja mutkatonta.”

Asunnon ostaja, Pasila

5 / 5

”Kerrassaan erinomaista palvelua ensimmäisen sijoitusasuntonsa ostajille! Kiitos, Anne!”

ASUNNON OSTAJA, KALLIO

5 / 5

”Mukava ja tehokas välittäjä!”

Erika

3 / 5

”Nopeaa, ystävällistä ja tehokasta palvelua!”

Ostaja, Vallila

5 / 5

”Yhteydenpito välittäjän kanssa sujuvaa ja mutkatonta. Hienosti hoidettu kauppa alusta loppuun asti.”

Myyjä, Alppikylä

5 / 5

”Anne on ammattimainen kiinteistönvälittäjä ja hänen palvelunsa on todella korkeatasoista. Suosittelen hänet erinomainsesti ☺️”

RC

5 / 5

”Olimme ostajia Annen myymässä kiinteistössä ja minulle jäi Annesta hyvin ammattitaitoinen kuva ja että hän on myös muuten mukava ihminen. Kommunikointikin sujui hyvin tarjous tekemisen vaiheessa.”

Annika

5 / 5

Anne on nopea, selkeä ja erittäin luotettava. Oli vaivatonta myydä asunto hänen avullaan.

Pekka

5 / 5

Kerrassaan erinomaista palvelua ensimmäisen sijoitusasuntonsa ostajille! Kiitos, Anne!

Asunnon ostaja, Kallio

5 / 5

Todella helppoa kaupankäyntiä näin jälkikäteen ajatellen, erityisesti vahvan tunnistautumisen avulla allekirjoittavien dokumenttien ansiosta. Kuvat olivat erinomaiset ja esitteestä jäi hieno muisto.

Asunnonmyyjä, Käpylä

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tavoitat minut numerosta 0400 441 460 tai alla olevalla lomakkeella.