fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Annette Ekström-Lindholm

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

Olen sekä laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV), laillistettu vuokrahuoneiston välittäjä (LVV ) että kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon (KiAT) suorittanut rautainen ammattilainen. Olen sitoutunut noudattamaan Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton laatimaa Hyvää Välitystapaa. Tunnen vastuuni ja olen työssäni huolellinen. Jokainen asuntokauppa on ainutkertainen. Se merkitsee paljon niin asunnon myyjälle kuin uuden kodin ostajalle. Siksi tiedän, että asiakaslähtöinen työskentelytapa on tässä työssä erityisen tärkeää.

Ota yhteyttä

5 / 5

”Suosittelen Annetta lämpimästi kaikille. Todella asiantunteva ja tarkka. Ostaja sai kaikki tiedot asunnosta mitä tarvitsee.

Asunnonmyyjä

4 / 5

”Kaikki meni muuten loistavasti, mutta itse allekirjoitus- ja maksutapahtumien sarja oli pikkasen myöhässä sovitusta. Tähän vaikutti kuitenkin ostajan pankin hidastelu, ei välittäjän toimet. Kokonaisuudessaan hienosti hoidettu kauppa!”

Asunnonmyyjä

5 / 5

”Pelkkää plussaa! Aiemman positiivisen kokemuksen pohjalta uskalsimme hyödyntää Kahdeksatta päivää, ja se kannatti. Tiedämme, keneen olemme jatkossakin yhteydessä, kun asunnon myynti on ajankohtainen.”

Asunnonmyyjä, Tapiola
Kaikki arviot (50)
Myynnissä
Esimerkkejä myydyistä kohteista viimeisen vuoden aikana

5 / 5

”Annette hoiti asuntomme myynnin vahvalla ammattitaidolla ja hyvällä fiiliksellä. Yhteydenpito potentiaalisiin ostajiin oli erittäin aktiivista ja Annette tuntui olevan aina askeleen edellä myyntistrategian kanssa – niin kuin hyvän välittäjän kuuluukin olla. Myös kaikki taustatyöt hoituivat tarkasti ja huolellisesti, mikä entisestään vahvisti tunnettamme, että valitsimme oikean henkilön myymään asuntomme. Voimme lämpimästi suositella! ”

Asunnonmyyjä, Niittykumpu

5 / 5

”Ei oltaisi voitu parempaa välittäjää saada! Annette oli empaattinen, välittävä ja läsnäoleva. Hän teki pohjatyöt huolellisesti, eikä paljon työajoista piitannut, vaan hoiti homman tehokkaasti. Annette arvioi asuntomme arvokkaammaksi, kuin kilpailijat ja silti se myytiin ekalla näytöllä yli pyyntihinnan. ”

Myyjä, Kilo

5 / 5

”Suosittelen Annetta lämpimästi kaikille. Todella asiantunteva ja tarkka. Ostaja sai kaikki tiedot asunnosta mitä tarvitsee.

Asunnonmyyjä

5 / 5

”Melkein rupesi jo ärsyttämään, kun asunnon tiedot piti niin tarkkaan käydä läpi myyntiä ennen, mutta näin ostajan ja myyjän edusta huolehtiva ammattilainen tekee. Pyynti asetettiin ajantasaisen markkinanäkemyksen perusteella korkeammalle, kuin toteutuneet kaupat. Ensimmäiset näytöt oli jaksotettu 2 päivälle. Näyttöjen jälkeen saldona oli 3 tarjousta, joista kaupat tehtiin yli pyyntihinnan. Ostaja ja myyjä olivat luottavaisin mielin tyytyväisiä kokonaisuuteen. Suosittelen Nenneä varauksetta!”

Mio Heng

5 / 5

”Annette hoiti myyntiprosessin alusta loppuun erittäin ammattitaitoisesti ja aktiivisesti. Kommunikoi selkeästi hankkeen eri vaiheissa ja piti kaupan molemmat osapuolet hyvin tietoisina asioiden etenemisestä.”

Asunnonmyyjä, Saunalahti

5 / 5

”Miellyttävä ja asiantunteva välittäjä.”

Ostaja, Helsinki

5 / 5

”Annette on rautainen ammattilainen, joka hoiti kaikki asunnonmyynnin vaiheet ystävällisesti ja tehokkaasti, ja opasti minua myyjänä hienosti.”

asunnonmyyjä, Olari

5 / 5

”Täydellistä, huolellista ja ystävällistä toimintaa alusta loppuun. Suosittelen ehdottomasti.”

Fredrik Dettmann

5 / 5

”Annette hoiti kaiken alusta loppuun vähintäänkin odotusten mukaisesti.”

Asunnonmyyjä Espoo

5 / 5

”Annette on aurinkoinen ja positiivinen, tarkka ja asiantunteva välittäjä. Pitää mitä lupaa, on luotettava ja ahkera! Oli ilo tehdä tämä homma hänen kanssaan. Nappivalinta!”

talon myyjä, Tammisaari

5 / 5

”Reipas, aktiivinen välittäjä, joka saa asiat hoidettua ripeästi. Iloinen, palveluhaluinen ammattilainen.”

Asunnonmyyjä, Espoo

5 / 5

”Annette on aivan mieletön välittäjä! Hän hoiti asuntomme myynnin rautaisella ammattitaidolla. Annette omaa loistavat myyntitaidot, tilannetajun, markkinatilanteen ymmärryksen ja kommonikointitaidot. Ehdottomasti suosittelen valitsemaan Annetten välittäjäksenne!”

Nikke

5 / 5

”Ensitapaamisesta lähtien Anetten kanssa yhteistyö ja asiointi oli helppoa ja luontevaa. Hänen työssä korostui vahva ammattitaito, myynnillisyys ja markkinatuntemus. Kiitos myös Leena-Maijalle.”

Kaija-Riitta ja Timo

5 / 5

”En voi muuta kuin vastata palautteeseen erinomaisin &quot,arvosanoin&quot,. Välittäjä tiimeineen teki loistavaa työtä. Kohteesta otettiin huolellisesti selvää ja meiltä kyseltiin yksityiskohtaisesti talon ominaisuuksista. Myynti-ilmoitus kuvineen oli laadukas. Välittäjä myi talomme ensimmäisellä näytöllä ja huippuhinnalla. Itse kaupat hoituivat niin ikään hyvin.”

Asunnonmyyjä, Espoo

5 / 5

”Annette on hyvin asiantunteva, mukava ja palveluhenkinen ja lisäksi täysin kaksikielinen.”

Jack Mannila

5 / 5

”Oli mukava asioida asiansa osaavan ammattilaisen kanssa. Koko prosessi sujui ripeästi ja mutkattomasti, siitä erityinen kiitos!! Toiveeni huomioitiin ja minuun oltiin aktiivisesti yhteydessä er vaiheissa. Tämän kokemuksen perusteella voin todellakin suositella Annettea ja koko tiimiä asuntokauppa-asioissa.”

Asuntomyyjä Espoo

5 / 5

”Välittäjän arviot pitivät paikkansa alusta loppuun saakka. Myös haastavan asunnonostajan kanssa kaupanteossa ja jälkipeleissä välittäjän ammattitaito pelasti monelta ongelmalta.”

asunnonmyyjä, Haukilahti

5 / 5

”Annetten kanssa oli ilo asioida. Hänen ammattitaitonsa ja ystävällinen palveluasenne tekivät kiinteistömme myynnistä helppoa. Suosittelen!”

Jaakko

5 / 5

”Iso kiitos jälleen kerran!”

Pekka Terävä

5 / 5

”Annette on luotettava, osaava ja erittäin ammattitaitoinen välittäjä, jonka kautta olen myynyt jo kaksi kotia. Kokemuksellani voin lämpimästi suositella häntä. Kiitos Annette!”

5 / 5

”It was a great experience. I would call the same person if I am going to sell my apartment.”

Amir

5 / 5

”Annette hoiti asuntokaupat helposti ja vaivattomasti. Selvitti hyvin asioita ensiostajille ja piti mukana prosessissa. Hän oli myös helposti tavoitettavissa, jos jokin esim. mietitytti. :)”

E&M

5 / 5

”Tämä oli helppoa asiointia. Välittäjä ilmoitti tilanteesta erinomaisesti, pysyimme koko ajan mukana kaupan eri vaiheissa.”

Asunnon ostaja, Kauniainen

5 / 5

”Overall we were very happy with the service provided by Kahdeksas Paiva. Our consultant is THE best, she helped us to get our apartment sold in a time record, after only one visit! Amazing! The communication process with Annette was extremely efficient and smooth, she is a truly professional and we will definitely contact her when we will make another move! Pictures were done profesionally and in due time. All in all – an extremely good experience! Many thanks for all your service!”

Ana

5 / 5

”Annette oli oikein asiakaspalveluhenkinen ja erittäin auttavainen!”

Mari

5 / 5

”Asuntomme meni kaupaksi käytännössä ensimmäisessä näytössä ja saimme siitä hinnan, johon olimme varsin tyytyväisiä. Suosittelemme Annettea lämpimästi ja aiomme käyttää hänen palveluitaan myös jatkossa, sitten kun asunnonmyynti tulee taas ajankohtaiseksi.”

Myyjä, Espoo

5 / 5

”Annette piti meihin yhteyttä koko ostoprosessin ajan ja vastasi nopeasti kaikkiin kysymyksiimme. Annette oli perehtynyt kohteeseen ja hoiti vahvalla asiantuntemuksella prosessin aina kauppoihin asti. Lämpimästi suosittelemme Annettea! ❤️”

Ostaja, Helsingistä

5 / 5

”Anneten kanssa on ollut mukava ja helppo asioida aina ensikontaktista näyttöön ja kauppojen loppuun asti. Hän viestii aktiivisesti, nopeasti ja ystävällisesti. Kaikki sujunut hienosti. Erinomainen kokemus ensiasunnon ostajana!”

Marjukka

5 / 5

”Asunnon myynti sujui mutkattomasti ja yli odotusten. Ottasimme jatkossa myös Annetten välittäjäksemme.”

Asunnonmyyjä, Sundsberg

5 / 5

”Annette hoiti myyntiprosessin alusta loppuun erittäin ammattitaitoisesti ja miellyttävästi. Hankkeessa oli omat haasteensa, mutta Annette perehtyi ongelmakohtiin perinpohjaisesti ja löysi juuri oikean myyntistrategian ja pyyntihinnan. Suosittelen lämpimästi!”

Myyjä, Espoo

5 / 5

”Annette on luotettava, huolellinen sekä ystävällinen asuntokaupan ammattilainen.”

Leppävaara

5 / 5

”Annette erottui edukseen niiden lukuisten välittäjien joukosta, joiden kanssa olimme asunnon etsintämme aikana yhteyksissä. Selkeästi luotettava, osaava, perinpohjainen ja miellyttävä ammattilainen, jonka kanssa asuntokaupat sujuivat vaivattomasti ja rauhallisin mielin. Suosittelemme Annettea lämpimästi!”

Ulla H.

5 / 5

”Vi är jättenöjda .Allt löpte friktionsfritt och Annette var alltid lätt att få tag på. Rekommenderar!!”

Christel

5 / 5

”Bostaden såldes på första visningsdagen. Vi rekommenderar Annette. Allt löpte fint från början till slut.”

Anders

5 / 5

”Annette myi asuntoni uskomattoman nopeasti ja olin toteutuneisiin kauppoihin erittäin tyytyväinen. Lopputuloksen lisäksi arvostin aktiivista ja avointa yhteydenpitoa koko prosessin ajan. Jos kaipaat miellyttävää, ammattimaista ja luotettavaa välittäjää, ota yhteys Annetteen!”

Asunnonmyyjä, Espoo

5 / 5

”Annette on ammattinsa osaava kiinteistövälittäjä. Erittäin paljon arvostamme hänen oma-aloitteisuuttaan, aluetuntemusta ja aktiivisuutta kaikessa toiminnassa. Suosittelemme lämpimästi Annettea asuntonne myyjäksi.”

Tiina, asunnon myyjä, Espoo

5 / 5

”Pelkkää plussaa! Aiemman positiivisen kokemuksen pohjalta uskalsimme hyödyntää Kahdeksatta päivää, ja se kannatti. Tiedämme, keneen olemme jatkossakin yhteydessä, kun asunnon myynti on ajankohtainen.”

Asunnonmyyjä, Tapiola

4 / 5

”Kaikki meni muuten loistavasti, mutta itse allekirjoitus- ja maksutapahtumien sarja oli pikkasen myöhässä sovitusta. Tähän vaikutti kuitenkin ostajan pankin hidastelu, ei välittäjän toimet. Kokonaisuudessaan hienosti hoidettu kauppa!”

Asunnonmyyjä

5 / 5

”Anette oli jo ensitapaamiseen valmistautunut ottamalla selvää kodistamme ja siihen liittyvistä asioista. Ammattilainen aivan kaikilla osa-alueilla joka näkyy aivan kaikessa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Hänessä on kaikkea sitä, mitä tarvitaan onnistuneeseen kauppaan ihmisenä ja rautaisena ammattilaisena. Voimme lämpimästi suositella Anettea!”

E V

5 / 5

”Nopeasti ja hyvin hoidettu”

Kari Juurikka

5 / 5

”Loistava!”

Asunnonmyyjä, Espoo

5 / 5

”Ammattitaitoinen ja aktiivinen, saa aikaan tuloksia”

Myyjä Espoo

5 / 5

”Mallikkaasti hoidettu asuntokauppa vaikeahkossa markkinatilanteessa.”

Asunnonmyyjä

5 / 5

”Sujuvaa, ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua!”

Ostaja, Itä-Helsinki

5 / 5

”Kaikki hoitui miten odottikin. Muiden välittäjien kanssa oli hankalaa, Rivellä homma hoitui helposti. ”

Ostaja

5 / 5

Annette hoiti kaupat maaliin ammattilaisen ottein. Hän piti meidät ajantasalla läpi koko prosessin ja meillä oli aina tieto siitä mitä seuraavaksi tapahtuu.

Myyjä

4 / 5

”Vi är jättenöjda .Allt löpte friktionsfritt och Annette var alltid lätt att få tag på. Rekommenderar!!”

Christel

5 / 5

”Annette hoiti asuntomme myynnin mallikkaasti!”

Laru

5 / 5

Annette erottui edukseen niiden lukuisten välittäjien joukosta, joiden kanssa olimme asunnon etsintämme aikana yhteyksissä. Selkeästi luotettava, osaava, perinpohjainen ja miellyttävä ammattilainen, jonka kanssa asuntokaupat sujuivat vaivattomasti ja rauhallisin mielin. Suosittelemme Annettea lämpimästi!

Ulla H.

5 / 5

Asuntomme meni kaupaksi käytännössä ensimmäisessä näytössä ja saimme siitä hinnan, johon olimme varsin tyytyväisiä. Suosittelemme Annettea lämpimästi ja aiomme käyttää hänen palveluitaan myös jatkossa, sitten kun asunnonmyynti tulee taas ajankohtaiseksi.

Myyjä, Espoo

5 / 5

Annette myi asuntoni uskomattoman nopeasti ja olin toteutuneisiin kauppoihin erittäin tyytyväinen. Lopputuloksen lisäksi arvostin aktiivista ja avointa yhteydenpitoa koko prosessin ajan. Jos kaipaat miellyttävää, ammattimaista ja luotettavaa välittäjää, ota yhteys Annetteen!

Asunnonmyyjä, Espoo

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tavoitat minut numerosta 040 550 0565 tai alla olevalla lomakkeella.