fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Annette Ekström-Lindholm

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

Olen sekä laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV), laillistettu vuokrahuoneiston välittäjä (LVV ) että kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon (KiAT) suorittanut rautainen ammattilainen. Olen sitoutunut noudattamaan Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton laatimaa Hyvää Välitystapaa. Tunnen vastuuni ja olen työssäni huolellinen. Jokainen asuntokauppa on ainutkertainen. Se merkitsee paljon niin asunnon myyjälle kuin uuden kodin ostajalle. Siksi tiedän, että asiakaslähtöinen työskentelytapa on tässä työssä erityisen tärkeää.

Ota yhteyttä

5 / 5

”Annette Ekström-Lindholm on todellinen asuntokaupan mestari ja mukava ihminen niin myyjälle kuin ostajalle. Hän on myynyt tähän mennessä molemmat meidän asunnot ja myy kyllä jatkossakin. ”

Atlas

5 / 5

”Annette hoiti kaiken alusta loppuun vähintäänkin odotusten mukaisesti.”

Asunnonmyyjä Espoo

5 / 5

”Ammattitaitoinen ja aktiivinen, saa aikaan tuloksia”

Myyjä Espoo
Kaikki arviot (102)
Myynnissä
Esimerkkejä myydyistä kohteista viimeisen vuoden aikana

5 / 5

Hyvä, asiantunteva , ystävällinen palvelu sekä realistinen markkina näkemys jotta saadaan aikaiseksi paras lopputulos.

Ville Valkonen

5 / 5

Annette oli erittäin asiantunteva ja toimi kaikissa tilanteissa ammattitaitoisesti ja miellyttävästi. Minulle jäi tunne, että toiveitani ja mielipiteitäni kuunneltiin ja ne otettiin huomioon. Palvelu oli nopeaa ja joustavaa.

Annemari Forsen

5 / 5

We received all the help we needed, all questions were resolved and the treatment was truly satisfactory.

Aida Rueda C.

5 / 5

Varmaa tekemistä.

Janne A.

5 / 5

Annetten kanssa kommunikointi oli sujuvaa sekä selkeää ja yhteistyö oli alusta asti saumatonta ja helppoa. Kyseessä oli meidän ensimmäinen asuntokauppa myyjän näkökulmasta, ja kiinteistönvälittäjä valinta osui nappiin. Meillä myyjinä olo oli koko ajan luottavainen. Kiitos paljon Annette!

Amanda A.

5 / 5

Välittäjän ammattitaito ja asiakkaan huomioon ottaminen teki myymisestä
helppoa, mukavaa ja mutkatonta

Ville S.

5 / 5

Välittäjän toiminta asiallista ja ripeää.

Pekka H.

5 / 5

”Kiitos paljon!! All the best!! ”

Anuradha Srivastava

4 / 5

”Aktiivinen, ammattitaitoinen ja asiantunteva palvelu. Palvelua saa useilla kielillä. Suosittelen! ”

Emppis

5 / 5

”Annetten kanssa oli ilo asioida, hän oli miellyttävä, asiallinen ja piti yhteyttä koko myyntiprosessin ajan. Meille jäi tunne, että hän oli ainosti kiinnostunut kohteesta ja lisäksi sai sen myytyä todella nopeasti. Voimme ilolla suositella Annettea, hän on huippu! ”

Satu Jauho

5 / 5

”Kiitokset Annettelle! Olen enemmän kuin tyytyväinen asuntoni välitykseen. Kaikki sujui ongelmitta ja huomattavalla ammattitaidolla. Suosittelen ehdottomasti ja tiedän itsekin, kehen otan yhteyttä, mikäli tulevaisuudessa vielä tulee tarvetta asunnon välitykselle, ”

Minna

5 / 5

”Tuhannet kiitokset Annette vielä kerran todella ammattitaitoisesta palvelusta. Yhteistyö sujui mukavasti ja asunto meni kaupaksi supernopeasti! Nyt voin rauhassa odotella uuteen asuntoon muuttamista. : ) ”

Asunnonmyyjä, Niittymaa

5 / 5

”Asunto tuli myytyä verrattain nopeasti ja uskoakseni hyvään markkinahintaan. Myynti oli myös meille vaivaton. ”

asunnonmyyjä, Saunalahti

5 / 5

”Asuntokaupat hoidettiin ammattitaidolla ja sujuvalla otteella. Minun ei tarvinnu huolehtia muusta kuin kauppakirjan allekirjoittamisesta. Lämpimästi suosittelen Kahdeksas Päivää välittäjäksi muillekin! ”

Charlotta

5 / 5

”Kiitos, kaikki toimi loistavasti! ”

Satu

5 / 5

”Kaikki sujui kaupoissa nopeasti ja sujuvasti. Näyttö oli sunnuntaina ja ostotarjouksemme hyväksyttiin seuraavana päivänä. ”

Asunnon ostaja, Alppila

5 / 5

”Kaikki sujui nopeasti ja vaivattomasti. Erittäin hyvä yhteydenpito, kiitos! ”

Asunnonmyyjä, Matinkylä

5 / 5

”Talon myyminen on iso asia, eikä se yleensä osu kohdalle montaa kertaa elämän aikana, siksi on tärkeää, että saa kumppaniksi asiantuntevan ja osaavan välittäjän. Meillä oli onnea – saimme Annetten ja Kahdeksas päivän osaavan tukijoukon hoitamaan talomme myynnin. Kaikki sujui joustavasti, asiantuntevasti ja nopeasti alusta loppuun saakka. Talon myyntiin meni 2 viikkoa. Annette piti meidät hyvin ajan tasalla, tiesimme koko ajan, missä mennään. Olemme kiitollisia ja suosittelemme Annettea lämpimästi. ”

Marja Välimaa

5 / 5

”Annette on rautainen asuntokaupan ammattilainen, joka paneutuu elämäsi ehkä tärkeimpään kauppaan paitsi ammattitaidolla myös suurella sydämellä, inhimillisesti ja hienotunteisesti. Miellyttävä ja luottamusta herättävä ote kaikissa vaiheissa. Osaa kuunnella asiakkaan toiveita ja näkemyksiä herkällä korvalla, mutta tuo myös hyvin perustellusti oman kokemuksensa pohjalta realistisen markkinanäkemyksen esim oikean hinnan asetteluun. Suosittelemme häntä lämpimästi oman kodin välittäjäksi ! ”

Kirsi ja Juha

5 / 5

”Annette on välittäjänä asiantuntija ja asiantuntijana välittävä. Asuntoni myytiin 3 päivässä ja koko prosessi oli nopea ja asiallinen sekä asiakasta kunnioittava. ”

Asunnonmyyjä, Espoo

5 / 5

”Onnistunut myynti melko nopeasti sekä hyvin lähellä alunperin heidän arvioimaan hintaan. ”

Vesa

5 / 5

”Anneten kanssa synkkasi ensitapaamisesta lähtien loistavasti. Asuntomme oli ollut useamman kuukauden myynnissä toisen firman välittäjällä, mutta aloitettuamme yhteistyön Anneten kanssa asunto myytiin ensinäytöllä. Yhteydenpito oli erinomaista ja kaikkiin kysymyksiin saimme vastauksen erittäin nopeasti. Hän oli erittäin hyvin perehtynyt asuntoomme, sekä asuinalueeseen. Asunnon myymisen lisäksi Anneten avulla saimme uudeksi kodiksemme unelmiemme asunnon! Emme voisi olla enempää tyytyväisiä, suosittelemme Annettea, mikäli haluat asunnollesi parhaan mahdollisen myyjän. ”

Karl ja Noora, asunnonmyyjä, Espoo

4 / 5

”Kiitos Annette upeasta yhteistyöstä. ”

Asunnonmyyjä Espoo

4 / 5

”Ajantasalla pitäminen hyvä. ”

Asunnon myyjä

5 / 5

”Asiantunteva ja aktiivinen välittäjä. Erinomaiset neuvottelutaidot. Suosittelen lämpimästi! ”

Asunnon myyjä Kauniainen

5 / 5

”Annette on erittäin ammattitaitoinen, luotettava ja hyvät neuvottelutaidot omaava välittäjä. Koko prosessi stailaus, valokuvaus, markkinointi ja myyntityö hoidettiin laadukkaasti ja reippaalla otteella. Alusta loppuun loistavaa työtä! Suosittelen lämpimästi muillekin asunnon myyjille. ”

Asunnonmyyjä

5 / 5

”Annette Ekström-Lindholm on todellinen asuntokaupan mestari ja mukava ihminen niin myyjälle kuin ostajalle. Hän on myynyt tähän mennessä molemmat meidän asunnot ja myy kyllä jatkossakin. ”

Atlas

5 / 5

”Olemme todella tyytyväisiä Anneten ammattitaitoon, hän on todella ystävällinen, osaava ja huomaavainen välittäjä! ”

Erika

5 / 5

”Kaikki sujui mutkattomadti, kiitos. ”

Camilla Hellman

5 / 5

”Annette on erittäin ammattitaitoinen tehopakkaus, jota voimme hyvin lämpimästi suositella myös muille. Käytämme varmasti hänen apuaan myös jatkossa. ”

Vivi

5 / 5

”Asuntomme myytiin nopeasti, muutamassa viikossa. Anneten kanssa oli todella miellyttävä asioida. Koko asunnon myynti sujui mutkattomasti ja ripeästi, ammattitaidolla! ”

asunnonmyyjä, Espoo

5 / 5

”Vankkaa ja vahvaa ammattitaitoa hyvällä tekemisen meiningillä! ”

Asunnon ostaja ja myyjä / Espoo

5 / 5

”Kiitos Annette, saamamme suositus piti paikkansa! Olet huippuammattilainen! Sen lisäksi, että hallitset kaiken mahdollisen niin meille oli itsestään selvää, että sinä olet persoonana paras minun asunnon myyntiin. En tiennyt etukäteen, miten nopeasti asunnon myynti tapahtuu. Suosittelen kaikille Anettea! ”

asunnonmyyjä Haaga

5 / 5

”Asuntoni myytiin muutamassa päivässä. ”

Camilla Hellman

5 / 5

”Paitsi että välittäjämme oli asiantunteva, aktiivinen ja ripeä, oli hän ennenkaikkea äärimmäisen lämmin, luotettava ja rehellinen! Heti kättelyssä meillä tuli tunne, että tälle ihmiselle mielellämme suomme niinkin ison asian kuin oman rakkaan kodin myymisen. En voi sanoin kuvailla miten sujuvasti ja jouhevasti kaikki meni ja miten onnellisia olemme lopputuloksesta. Tulemme lopun elämäämme suosittelemaan häntä eteenpäin, sillä olemme ikuisesti kiitollisia siitä, mitä hän meidän eteen teki ison askeleen äärellä. Kiitos! ”

Ilkka AS

5 / 5

”Koko prosessi hoitui vauhdilla, tarkkuudella ja hyvällä ammattitaidolla. Kiitos! ”

Asunnonmyyjä, Espoo

5 / 5

”Kaikki meni alusta loppuun hienosti ja välittäjä opasti ja välitti kaikista prosessissa mukana olleista. Kiitos Annette! ”

Ville

5 / 5

”Erittäin tehokas, ja ystävällinen. Koti myyty kahdessa viikossa. Saatiin hänestä suositus, vastasi toiveitamme. Suosittelenme lämpimästi . ”

Laetizia Pehrsson

5 / 5

”Upeaa, Kiitos Anette 😊 ”

Saara Silfer

5 / 5

”Ensiluokkaista kiinteistönvälitystä! Annette on huippuosaaja – asunto meni heti ensi-esittelyssä yli pyyntihinnan. ”

Asunnonmyyjä, Espoo

5 / 5

”Annette on aivan loistava välittäjä. Tapasimme hänet ostajina kun olimme etsimässä uutta kotia ja päätimme heti, että kun oman asuntomme myynti tulee ajankohtaiseksi, otamme häneen yhteyttä. Kaikki sujui tehokkaasti ja olemme erittäin tyytyväisiä. ”

Myyjä, Espoo Kuurinniitty

5 / 5

”Asunnon myynti sujui todella saumattomasti ja tehokkaasti. Enempää ei olisi voinut pyytää 🙂 ”

Tiina

4 / 5

”Asiallinen, aktiivisesti yhteyttä pitävä välittäjä. Kaupat sujuivat ongelmitta. ”

Ostaja, Espoo

5 / 5

”Myynti sujui helposti ja nopeasti. Voin lämpimästi suositella! ”

Nina

5 / 5

”Kiitokset helpoista asuntokaupoista. Palvelu oli asiantuntevaa, välittäjä oli perehtynyt hyvin asuntoon ja alueeseen, kaikkiin heränneisiin hankaliinkin kysymyksiin selvitettiin vastaukset ja ne toimittiin pikaisesti. Myös kaikki dokumentit sai sähköisesti mahdollista myöhempää tarvetta varten. Kaupantekotilaisuus oli jouheva ja siihen oli huolella valmistauduttu. Pidämme välitysliikkeen mielessä jos olemme joskus myymässä juuri ostamaamme unelma-asuntoa! ”

Topias

5 / 5

”Ammattilaisen kanssa on miellyttävä asioida. Kaikin puolin onnistuneet kaupat. ”

Kristian

5 / 5

”Annette on kokenut ja erittäin ammattitaitoinen osaaja, jolla on erinomaiset neuvottelutaidot. Lisäksi hän on tyyppinä todella miellyttävä ja mukava. Nopea ja tehokas kaikessa tekemisessään. Kokonaisuus todella hyvä! ”

Tyytyväinen asiakas

5 / 5

”Annette on miellyttävä ja asiantunteva kiinteistövälittäjä, jolla on taitoa ja silmää saada kaupat syntymään. ”

Sami

5 / 5

”Anette hoiti homman hienosti ja kaupat syntyi nopeasti. Poikkeuksellinen tilanne vähän hämäsi, joten pikkasen ehkä saatu hinta jäi arveluttamaan. Mutta tilanne huoimioon ottaen olemme erittäin tyytyväisiä. Kiitoksia! ”

Kai Kniivilä

5 / 5

”Annette Ekström-Lindholm on tosi ystävällinen ja ammattilainen työntekijä. tosi tyytyväinen palvelusta. ”

Asiakas

5 / 5

”Suurkiitos Annettelle, joka hoiti asuntomme myynnin tehokkaasti, nopeasti ja ammattitaitoisesti! Suosittelemme lämpimästi! ”

Eija-Mari &Tuomo

5 / 5

”Annetten kanssa asioiminen oli miellyttävää ja sujuvaa, yhteydenpito ja tavoittaminen on ensiluokkaista. Tehokasta toimintaa kaikkineen, suosittelen! ”

Anu

5 / 5

”Annette hoiti asuntomme myynnin vahvalla ammattitaidolla ja hyvällä fiiliksellä. Yhteydenpito potentiaalisiin ostajiin oli erittäin aktiivista ja Annette tuntui olevan aina askeleen edellä myyntistrategian kanssa – niin kuin hyvän välittäjän kuuluukin olla. Myös kaikki taustatyöt hoituivat tarkasti ja huolellisesti, mikä entisestään vahvisti tunnettamme, että valitsimme oikean henkilön myymään asuntomme. Voimme lämpimästi suositella! ”

Asunnonmyyjä, Niittykumpu

5 / 5

”Ei oltaisi voitu parempaa välittäjää saada! Annette oli empaattinen, välittävä ja läsnäoleva. Hän teki pohjatyöt huolellisesti, eikä paljon työajoista piitannut, vaan hoiti homman tehokkaasti. Annette arvioi asuntomme arvokkaammaksi, kuin kilpailijat ja silti se myytiin ekalla näytöllä yli pyyntihinnan. ”

Myyjä, Kilo

5 / 5

”Suosittelen Annetta lämpimästi kaikille. Todella asiantunteva ja tarkka. Ostaja sai kaikki tiedot asunnosta mitä tarvitsee.

Asunnonmyyjä

5 / 5

”Melkein rupesi jo ärsyttämään, kun asunnon tiedot piti niin tarkkaan käydä läpi myyntiä ennen, mutta näin ostajan ja myyjän edusta huolehtiva ammattilainen tekee. Pyynti asetettiin ajantasaisen markkinanäkemyksen perusteella korkeammalle, kuin toteutuneet kaupat. Ensimmäiset näytöt oli jaksotettu 2 päivälle. Näyttöjen jälkeen saldona oli 3 tarjousta, joista kaupat tehtiin yli pyyntihinnan. Ostaja ja myyjä olivat luottavaisin mielin tyytyväisiä kokonaisuuteen. Suosittelen Nenneä varauksetta!”

Mio Heng

5 / 5

”Annette hoiti myyntiprosessin alusta loppuun erittäin ammattitaitoisesti ja aktiivisesti. Kommunikoi selkeästi hankkeen eri vaiheissa ja piti kaupan molemmat osapuolet hyvin tietoisina asioiden etenemisestä.”

Asunnonmyyjä, Saunalahti

5 / 5

”Miellyttävä ja asiantunteva välittäjä.”

Ostaja, Helsinki

5 / 5

”Annette on rautainen ammattilainen, joka hoiti kaikki asunnonmyynnin vaiheet ystävällisesti ja tehokkaasti, ja opasti minua myyjänä hienosti.”

asunnonmyyjä, Olari

5 / 5

”Täydellistä, huolellista ja ystävällistä toimintaa alusta loppuun. Suosittelen ehdottomasti.”

Fredrik Dettmann

5 / 5

”Annette hoiti kaiken alusta loppuun vähintäänkin odotusten mukaisesti.”

Asunnonmyyjä Espoo

5 / 5

”Annette on aurinkoinen ja positiivinen, tarkka ja asiantunteva välittäjä. Pitää mitä lupaa, on luotettava ja ahkera! Oli ilo tehdä tämä homma hänen kanssaan. Nappivalinta!”

talon myyjä, Tammisaari

5 / 5

”Reipas, aktiivinen välittäjä, joka saa asiat hoidettua ripeästi. Iloinen, palveluhaluinen ammattilainen.”

Asunnonmyyjä, Espoo

5 / 5

”Annette on aivan mieletön välittäjä! Hän hoiti asuntomme myynnin rautaisella ammattitaidolla. Annette omaa loistavat myyntitaidot, tilannetajun, markkinatilanteen ymmärryksen ja kommonikointitaidot. Ehdottomasti suosittelen valitsemaan Annetten välittäjäksenne!”

Nikke

5 / 5

”Ensitapaamisesta lähtien Anetten kanssa yhteistyö ja asiointi oli helppoa ja luontevaa. Hänen työssä korostui vahva ammattitaito, myynnillisyys ja markkinatuntemus. Kiitos myös Leena-Maijalle.”

Kaija-Riitta ja Timo

5 / 5

”En voi muuta kuin vastata palautteeseen erinomaisin &quot,arvosanoin&quot,. Välittäjä tiimeineen teki loistavaa työtä. Kohteesta otettiin huolellisesti selvää ja meiltä kyseltiin yksityiskohtaisesti talon ominaisuuksista. Myynti-ilmoitus kuvineen oli laadukas. Välittäjä myi talomme ensimmäisellä näytöllä ja huippuhinnalla. Itse kaupat hoituivat niin ikään hyvin.”

Asunnonmyyjä, Espoo

5 / 5

”Annette on hyvin asiantunteva, mukava ja palveluhenkinen ja lisäksi täysin kaksikielinen.”

Jack Mannila

5 / 5

”Oli mukava asioida asiansa osaavan ammattilaisen kanssa. Koko prosessi sujui ripeästi ja mutkattomasti, siitä erityinen kiitos!! Toiveeni huomioitiin ja minuun oltiin aktiivisesti yhteydessä er vaiheissa. Tämän kokemuksen perusteella voin todellakin suositella Annettea ja koko tiimiä asuntokauppa-asioissa.”

Asuntomyyjä Espoo

5 / 5

”Välittäjän arviot pitivät paikkansa alusta loppuun saakka. Myös haastavan asunnonostajan kanssa kaupanteossa ja jälkipeleissä välittäjän ammattitaito pelasti monelta ongelmalta.”

asunnonmyyjä, Haukilahti

5 / 5

”Annetten kanssa oli ilo asioida. Hänen ammattitaitonsa ja ystävällinen palveluasenne tekivät kiinteistömme myynnistä helppoa. Suosittelen!”

Jaakko

5 / 5

”Iso kiitos jälleen kerran!”

Pekka Terävä

5 / 5

”Annette on luotettava, osaava ja erittäin ammattitaitoinen välittäjä, jonka kautta olen myynyt jo kaksi kotia. Kokemuksellani voin lämpimästi suositella häntä. Kiitos Annette!”

5 / 5

”It was a great experience. I would call the same person if I am going to sell my apartment.”

Amir

5 / 5

”Annette hoiti asuntokaupat helposti ja vaivattomasti. Selvitti hyvin asioita ensiostajille ja piti mukana prosessissa. Hän oli myös helposti tavoitettavissa, jos jokin esim. mietitytti. :)”

E&M

5 / 5

”Tämä oli helppoa asiointia. Välittäjä ilmoitti tilanteesta erinomaisesti, pysyimme koko ajan mukana kaupan eri vaiheissa.”

Asunnon ostaja, Kauniainen

5 / 5

”Overall we were very happy with the service provided by Kahdeksas Paiva. Our consultant is THE best, she helped us to get our apartment sold in a time record, after only one visit! Amazing! The communication process with Annette was extremely efficient and smooth, she is a truly professional and we will definitely contact her when we will make another move! Pictures were done profesionally and in due time. All in all – an extremely good experience! Many thanks for all your service!”

Ana

5 / 5

”Annette oli oikein asiakaspalveluhenkinen ja erittäin auttavainen!”

Mari

5 / 5

”Asuntomme meni kaupaksi käytännössä ensimmäisessä näytössä ja saimme siitä hinnan, johon olimme varsin tyytyväisiä. Suosittelemme Annettea lämpimästi ja aiomme käyttää hänen palveluitaan myös jatkossa, sitten kun asunnonmyynti tulee taas ajankohtaiseksi.”

Myyjä, Espoo

5 / 5

”Annette piti meihin yhteyttä koko ostoprosessin ajan ja vastasi nopeasti kaikkiin kysymyksiimme. Annette oli perehtynyt kohteeseen ja hoiti vahvalla asiantuntemuksella prosessin aina kauppoihin asti. Lämpimästi suosittelemme Annettea! ❤️”

Ostaja, Helsingistä

5 / 5

”Anneten kanssa on ollut mukava ja helppo asioida aina ensikontaktista näyttöön ja kauppojen loppuun asti. Hän viestii aktiivisesti, nopeasti ja ystävällisesti. Kaikki sujunut hienosti. Erinomainen kokemus ensiasunnon ostajana!”

Marjukka

5 / 5

”Asunnon myynti sujui mutkattomasti ja yli odotusten. Ottasimme jatkossa myös Annetten välittäjäksemme.”

Asunnonmyyjä, Sundsberg

5 / 5

”Annette hoiti myyntiprosessin alusta loppuun erittäin ammattitaitoisesti ja miellyttävästi. Hankkeessa oli omat haasteensa, mutta Annette perehtyi ongelmakohtiin perinpohjaisesti ja löysi juuri oikean myyntistrategian ja pyyntihinnan. Suosittelen lämpimästi!”

Myyjä, Espoo

5 / 5

”Annette on luotettava, huolellinen sekä ystävällinen asuntokaupan ammattilainen.”

Leppävaara

5 / 5

”Annette erottui edukseen niiden lukuisten välittäjien joukosta, joiden kanssa olimme asunnon etsintämme aikana yhteyksissä. Selkeästi luotettava, osaava, perinpohjainen ja miellyttävä ammattilainen, jonka kanssa asuntokaupat sujuivat vaivattomasti ja rauhallisin mielin. Suosittelemme Annettea lämpimästi!”

Ulla H.

5 / 5

”Vi är jättenöjda .Allt löpte friktionsfritt och Annette var alltid lätt att få tag på. Rekommenderar!!”

Christel

5 / 5

”Bostaden såldes på första visningsdagen. Vi rekommenderar Annette. Allt löpte fint från början till slut.”

Anders

5 / 5

”Annette myi asuntoni uskomattoman nopeasti ja olin toteutuneisiin kauppoihin erittäin tyytyväinen. Lopputuloksen lisäksi arvostin aktiivista ja avointa yhteydenpitoa koko prosessin ajan. Jos kaipaat miellyttävää, ammattimaista ja luotettavaa välittäjää, ota yhteys Annetteen!”

Asunnonmyyjä, Espoo

5 / 5

”Annette on ammattinsa osaava kiinteistövälittäjä. Erittäin paljon arvostamme hänen oma-aloitteisuuttaan, aluetuntemusta ja aktiivisuutta kaikessa toiminnassa. Suosittelemme lämpimästi Annettea asuntonne myyjäksi.”

Tiina, asunnon myyjä, Espoo

5 / 5

”Pelkkää plussaa! Aiemman positiivisen kokemuksen pohjalta uskalsimme hyödyntää Kahdeksatta päivää, ja se kannatti. Tiedämme, keneen olemme jatkossakin yhteydessä, kun asunnon myynti on ajankohtainen.”

Asunnonmyyjä, Tapiola

4 / 5

”Kaikki meni muuten loistavasti, mutta itse allekirjoitus- ja maksutapahtumien sarja oli pikkasen myöhässä sovitusta. Tähän vaikutti kuitenkin ostajan pankin hidastelu, ei välittäjän toimet. Kokonaisuudessaan hienosti hoidettu kauppa!”

Asunnonmyyjä

5 / 5

”Anette oli jo ensitapaamiseen valmistautunut ottamalla selvää kodistamme ja siihen liittyvistä asioista. Ammattilainen aivan kaikilla osa-alueilla joka näkyy aivan kaikessa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Hänessä on kaikkea sitä, mitä tarvitaan onnistuneeseen kauppaan ihmisenä ja rautaisena ammattilaisena. Voimme lämpimästi suositella Anettea!”

E V

5 / 5

”Nopeasti ja hyvin hoidettu”

Kari Juurikka

5 / 5

”Loistava!”

Asunnonmyyjä, Espoo

5 / 5

”Ammattitaitoinen ja aktiivinen, saa aikaan tuloksia”

Myyjä Espoo

5 / 5

”Mallikkaasti hoidettu asuntokauppa vaikeahkossa markkinatilanteessa.”

Asunnonmyyjä

5 / 5

”Sujuvaa, ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua!”

Ostaja, Itä-Helsinki

5 / 5

”Kaikki hoitui miten odottikin. Muiden välittäjien kanssa oli hankalaa, Rivellä homma hoitui helposti. ”

Ostaja

5 / 5

Annette hoiti kaupat maaliin ammattilaisen ottein. Hän piti meidät ajantasalla läpi koko prosessin ja meillä oli aina tieto siitä mitä seuraavaksi tapahtuu.

Myyjä

4 / 5

”Vi är jättenöjda .Allt löpte friktionsfritt och Annette var alltid lätt att få tag på. Rekommenderar!!”

Christel

5 / 5

”Annette hoiti asuntomme myynnin mallikkaasti!”

Laru

5 / 5

Annette erottui edukseen niiden lukuisten välittäjien joukosta, joiden kanssa olimme asunnon etsintämme aikana yhteyksissä. Selkeästi luotettava, osaava, perinpohjainen ja miellyttävä ammattilainen, jonka kanssa asuntokaupat sujuivat vaivattomasti ja rauhallisin mielin. Suosittelemme Annettea lämpimästi!

Ulla H.

5 / 5

Asuntomme meni kaupaksi käytännössä ensimmäisessä näytössä ja saimme siitä hinnan, johon olimme varsin tyytyväisiä. Suosittelemme Annettea lämpimästi ja aiomme käyttää hänen palveluitaan myös jatkossa, sitten kun asunnonmyynti tulee taas ajankohtaiseksi.

Myyjä, Espoo

5 / 5

Annette myi asuntoni uskomattoman nopeasti ja olin toteutuneisiin kauppoihin erittäin tyytyväinen. Lopputuloksen lisäksi arvostin aktiivista ja avointa yhteydenpitoa koko prosessin ajan. Jos kaipaat miellyttävää, ammattimaista ja luotettavaa välittäjää, ota yhteys Annetteen!

Asunnonmyyjä, Espoo

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tavoitat minut numerosta 040 550 0565 tai alla olevalla lomakkeella.