fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Janne Soininen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KED, Kaupanvahvistaja

Jokainen asunto on yksilö, joten sen tulee saada arvoisensa kohtelun. Myyntikartoituksen yhteydessä annan suuntaviivoja sille, kuinka ko. asunto tai talo saadaan parhaiten myytyä. Myyntikartoitus on veloitukseton. Haluatpa myydä yksiön, kaksion, tai isomman huoneiston, paritalon, omakotitalon, kokonaisen kerrostalon, okt tontin, kerrostalotontin tms. Autan mielelläni sen myymisessä. Minulla on yli 15 vuoden kokemus välitysalalta ja yli 25 vuotta myyntialalta. Service also in English.

Ota yhteyttä

5 / 5

”Janne on helposti lähestyttävä, asiantunteva ja avulias välittäjä. Olen ystävillenikin suositellut Jannea välittäjänä. Kiitos kovasti!”

Jenni

5 / 5

”Osaavasti, asiallisesti, sitkeästi ja ystävällisesti toimittu vaikeassa myyntitilanteessa, kiitos! Voin ehdottomasti suositella!”

TiinaH

5 / 5

”Jannen kanssa oli hienoa tehda kauppaa. Asiallinen, ystavallinen ja ennen kaikkea alan ammattilainen.

Jukka P.
Kaikki arviot (25)
Esimerkkejä myydyistä kohteista viimeisen vuoden aikana

5 / 5

”Käytettyämme Jannen palveluksia vuosien varrella liki kymmenen kertaa mukaanlukien perheenjäsenten ja jonkun ystävänkin toimeksiannot olemme aina päätyneet samaan lopputulemaan. Jannen monipuolinen ammattitaito ja kokemus ovet täysin ylivertaisia meidän aikaisempiin kokemuksiin muiden välittäjien kanssa. Asuntokauppa on sen verran omistajallekin jännittävä tilanne, että haluamme ehdottomasti aina luottaa Jannen odotukset ylittävään palveluun. Uskallamme hyvällä omallatunnolla suositella niitä myös muille.”

Seppo

5 / 5

”Janne Soininen ja Sanna Rinne ovat huippuammattilaisia. Asuntoni myytiin kahdessa päivässä! Olen todella tyytyväinen.”

Lena L.

”Janne on todella ammattitaitoinen, ystävällinen ja palvelualtis välittäjä. Hän hoiti asuntokaupat ensiluokkaisen hyvin, suurella sydämellä. Suosittelen!”

Salla E.

”Janne on asiantunteva, rauhallinen ja erittäin ystävällinen, ja löytää heti asunnon parhaat puolet. Hän vastaa nopeasti ja täsmällisesti kysymyksiin, eikä mikään jää epäselväksi. Voin todella lämpimästi suositella!”

Asunnonmyyjä Pienen Villasaarentie

5 / 5

”Jannen kanssa oli hienoa tehda kauppaa. Asiallinen, ystavallinen ja ennen kaikkea alan ammattilainen.

Jukka P.

5 / 5

”Palvelu oli nopeaa, asiallista ja ystävällistä. Tiedottaminen oli ajantasaista ja näin osasin varautua aina uuteen tilanteeseen.&nbsp, Sain jopa vähän muuttoapuakin vaikka ei työhön kuulunutkaan.”

Ostaja ja myyjä / Espoo ja Vantaa

5 / 5

”Jälleen kerran Janne hoiti asuntokaupat maaliin heti ensinäytöltä. Tarkkaa ammattitaitoista työskentelyä asiakkaan puolesta. Iso kiitos luottovälittäjälle! (kunnes taas kohdataan😊)”

Tarja Ek

5 / 5

”Hienosti ja nopeasti hoidettu kauppa. Sai asunnon kaikki hyvät puolet hyvin esille ja ensivaikutelman näyttämään mielenkiintoiselta. Ammattitaito näkyi kaikissa osa-alueissa. Suosittelen ehdottomasti. Hyvä Janne.”

Asunnonmyyjä, Puotinharju

5 / 5

”Osaavasti, asiallisesti, sitkeästi ja ystävällisesti toimittu vaikeassa myyntitilanteessa, kiitos! Voin ehdottomasti suositella!”

TiinaH

5 / 5

”Asiantuntevaa, ystävällistä ja nopeaa.”

Asunnonmyyjä, Espoo

5 / 5

”Erittäin asiantuntevaa ja tarkkaa työtä. Kaupat sujuivat nopeasti ja helposti. Suosittelen lämpimästi!”

Asunnonmyyjä, Espoo

5 / 5

”Välittäjä on loistava. Ystävällinen ja auttavainen. Vahva suositus.”

Olli

5 / 5

”Janne otti huomioon toiveeni ja selvitti minulle selkeästi kaupanteon eri näkökohtia tuoden esiin myös oikeudelliset seikat. Tämä herätti luottamusta. Kuvat kesäpaikastani ja tontistani olivat ilahduttavan laadukkaat. Turhaan jännitin myyntiä etukäteen, sillä Janne teki siitä minulle vaivattoman tapahtuman hoitaen kaiken puolestani tehokkaasti. Voin lämpimästi suositella häntä, sain rakkaalle kesäpaikalleni juuri sopivat ostajat. Lähetetty iPadista Terv. Kaisa Kapanen ”

Kapanen Kaisa

5 / 5

”Mikä haluat luotettavan, hyvän ja miellyttävän välittäjän silloin Janne on varma valinta. Janne tekee älyttömän hyvän pohjatyön myytäessä sinun kohdettasi, jolloin kohteesi menee helpommin, sekä nopeammin kaupaksi. Pohjatyöstä on myös hyötyä kysymyksisssä sekä ostajan, että myyjän puolesta välittäessä kohdetta tai riitatilanteessa. Lyhyesti voi sanoa, että harvoin löytyy täyden kympin välittäjää, jota Janne edustaa!”

Jarno

5 / 5

”Helposti lähestyttävä ja lämmin persoona. Tuntui kotoisalta välittäjältä ajatellen sekä myyjän, että ostajan näkökulmaa. Asioiden hoitaminen oli sujuvaa, ammattitaitoista ja vaivatonta.”

Myyjä, Puotila

5 / 5

”Ammattitaitoista työtä rauhallisella ja jämptillä otteella. Myyjän ja ostajan näkökulmat huomioitiin, ja kaupat saatiin tehtyä niin kuin pitikin, vaikka aikataulu hieman venyikin (syistä, jotka eivät liittyneet välittäjän toimintaan). Voin suositella Jannea välittäjäksi.”

asunnonostaja, Töölö

5 / 5

”Erittäin taitava, tarkka, inhimillinen ja humaani välittäjä, joka tekee ihmeitä! Täydet pisteet Jannelle, suosittelen!”

Myyjä, Töölö

5 / 5

”Janne Soininen oli auttavainen ja tehokas. Hänen kanssaan oli vaivatonta myydä oma asunto.”

Janiina

5 / 5

”Janne hoiti liiketilan kaupat todella hyvin, oli asiantunteva ja hyvin tavoitettavissa koko ajan.”

Eveliina Leskinen

5 / 5

”Olen todella tyytyväinen Jannen palveluun varsinkin näinä vaikeina aikoina.”

Johanna Kaislasalmi

5 / 5

”Kiitos Janne hyvistä vinkeistä meille jo myyntiä suunnitellessa. Olet asiaanpaneutuva ja aidosti asiakkkaasi parasta ajatteleva välittäjä. Monenlaisia välittäjiä olen elämäni aikana kohdanut, enkä olisi uskonut, että tällaiseen huipputyyppiinkin voi törmätä.”

Janne Hänninen, omakotitalon myyjä Itä-Hakkila

5 / 5

”Janne on helposti lähestyttävä, asiantunteva ja avulias välittäjä. Olen ystävillenikin suositellut Jannea välittäjänä. Kiitos kovasti!”

Jenni

5 / 5

Janne on ollut vuosien varrella luottovälittäjämme. Nytkin kaupat syntyi ekalla näytöllä, täydellä hinnalla. Tämä tilanteessa missä asuntokauppa on hiljentynyt ja korot korkealla. Loistavaa ammattitaitoa.

Anitta

5 / 5

Kaikki sujui ensimmäisestä näytöstä loppuun asti sujuvasti. Välittäjän sai aina nopeasti kiinni ja hän vastasi kaikkiin kysymyksiin nopeasti. Kaikkinensa meille jäi todella hyvä kokemus käteen välittäjästä ja kauppojen sujuvuudesta.

Asunnon myyjä

5 / 5

Kiinteistönvälittäjä oli aina tarvittaessa tavattavissa, vielä asunnon ostotapahtumankin jälkeen vastaamassa esille tulleisiin kysymyksiin. Vuorovaikutus oli mutkatonta.

Asunnon myyjä

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tavoitat minut numerosta 040 847 4900 tai alla olevalla lomakkeella.