fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Kirsi Kytö

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Yrittäjä

Olen tarmokas, tarkka ja huumorintajuinen jo yli 20 vuotta alalla toiminut ammattilainen. En hevillä luovuta haasteellisissakaan tilanteissa, sillä tyytyväinen asiakas on minulle kunnia-asia.

Rakastan työtäni, koska se on monipuolista ja sosiaalisena luonteena nautin vuorovaikutuksellisesta yhteistyöstä. Vankalla ammattitaidollani autan sinua saavuttamaan parhaan lopputuloksen.

Palvelua: Ammattitaidolla – asiakasta arvostaen!

Ota yhteyttä

5 / 5

”Hyvin sujui.”

Ostaja, Espoo

5 / 5

”Napakka, osaava, aktiivinen myyjä 🙂 ”

Jaana Bäckroos

5 / 5

”Olimme pohtineet asunnon ostoa pitempään. Nyt sattui hyvä aika vierailla näytössä, jonka perusteella innoistuimme antamaan tarjouksen. Kirsi auttoi hyvin meitä ensiasunnon ostajia tarjouksen tekemisessä ja vastaili kysymyksiimme. Myös itse kaupanteko sujui lomakaudellakin hyvin. Kiitoksia.”

Ostaja, Espoo
Kaikki arviot (41)
Myynnissä
Esimerkkejä myydyistä kohteista viimeisen vuoden aikana

3 / 5

”Kaikki sujui hyvin ja asiat hoidettiin odotusten mukaisesti.”

Asiakas, Helsinki

3 / 5

”Hyvin sujui, mutta tapaus olikin aika helppo eli ei mitään sellaista tiannetta tullut vastaan, missä välittäjän erityinen ammattitaito olisi voinut tulla esille.”

Ostaja, Espoo

5 / 5

”Näyttävä, huumorintajuinen nainen, joka kuuntelee.”

Uuno ja Lilli Siukolan kuolinpesät, Espoo

5 / 5

”Hyvin sujui.”

Ostaja, Espoo

5 / 5

”Minut pidettiin koko ajan ajan tasalla. Olemme ostaneet ja myyneet vuosien varrella monta asuntoa. Ensimmäisen kerran tuli tunne, että asiaa hoitaa todella ammattitaitoinen välittäjä.”

Anneli Tötterman, Helsinki

5 / 5

”Kaikki meni tosi hyvin aikataulussa. Ei mitään valittamista. Valokuvaaja oli erittäin hyvä!”

Sofia Heikel-Virkkunen, Espoo

5 / 5

”Oikein hyvä ja miellyttävä välittäjä. Kaupat sujuivat hyvin ja pääsimme ns. nätisti maaliin. Välittäjällä oi hyviä kontakteja eikä asuntoa tarvinnut edes laittaa julkseen näyttöön, vaan ostaja löytyi heti välittäjän kautta.”

Jaron Millner, Espoo

5 / 5

”Aikaansaava, asiantunteva, vakuuttava ja ammattitaitoinen ihminen. Tehokaskin! Asuntomme myytiin erittäin nopeasti.”

Reija Millner

5 / 5

”Kirsi Kytö oli erinomaisen energinen, tarkka ja huolellinen, kaikki asiapaperit käytiin todella tarkasti läpi ajan kanssa, tuli turvallinen olo siitä, että saattoi luottaa täysin hänen asiantuntemukseensa. Kaupat syntyivät nopeasti, ensimmäisellä näytöllä. Aikataulut pitivät, kaupanteosta jäi erinomaisen hyvä mielikuva. Välittäjän käytös oli ystävällistä, kohteliasta ja asiakasta kunnioittavaa. Parhaat arvosanat ja terveiset Kirsille, Liisa ja Viljo Kulomäen puolesta tytär Päivi Malinen”

Myyjä, Vihti

5 / 5

”Kokonaisuudessaan voin todeta, että Kirsi Kytö hoiti kaikki asuntooni liittyvät myyntiasiat todella erinomaisella tavalla, arvosanalla 10!”

Jarno Limnéll

5 / 5

”Kaikki meni loistavasti alusta loppuun. Kiitos.”

Aira Lahtinen, Espoo

5 / 5

”Ammattitaitoinen, vaikka alussa asetettu hintapyyntö tuntui aika korkealta. Hinta kuitenkin saatiin aivan suunnitelmien mukaisesti. Piti hyvin yhteyttä, yksi pieni aikataulukömmähdys alussa. Aikataulussa pysyttiin. Ei suurempia ongelmia, hoiti asiat ripeästi halutulla tavalla. Toiminta oli ammattitaitoista. Ensivaikutelma piti. Positiivista oli, että välittäjä oli asiallinen ja ystävällinen, ei ylimielinen, kuten osa välittäjistä.”

Myyjä, Espoo

5 / 5

”Kaikki sujui erinomaisesti, olin erittäin tyytyväinen ihan kaikkeen toimintaan.”

Myyjä, Espoo

5 / 5

”Kirsi tiesi välittömästi, mitä olin hakemassa ja osasi ehdottaa minulle juuri oikeanlaista kohdetta. Vältyin tällä tavoin kohteen etsimiseen käytettävältä ajalta ja vaivalta. Tarjouksentekoprosessi oli nope ja vaivaton ja kaikki saatiin hoidettua ennätyslyhyessä ajassa. Kirsi piti myös erinomaisesti huolta siitä, että itse muistin tehdä kaikki minulta vaadittavat toimenpiteet, esimerkiksi yhteydenoton isännöitsijään niin, että sain ensimmäisen kuukauden vastikkeen maksettua.”

Topi Lindgren

5 / 5

”kaikki on hyvä. Olen erittäin iloinen ja tyytyväinen asiakastuki. Kiitos Kirsi!!!”

Ersy Aquino

5 / 5

”Olen kaikin puolin tyytyväinen välittäjän toimintaan. Hän tunsi alueen ja kohteen ja oli hyvin perillä alueen hintatasosta, tarjonnasta ja kysynnästä. Asunnon myynti sujui juuri niin kuin pitääkin.”

Myyjä, Espoo

5 / 5

”Olimme pohtineet asunnon ostoa pitempään. Nyt sattui hyvä aika vierailla näytössä, jonka perusteella innoistuimme antamaan tarjouksen. Kirsi auttoi hyvin meitä ensiasunnon ostajia tarjouksen tekemisessä ja vastaili kysymyksiimme. Myös itse kaupanteko sujui lomakaudellakin hyvin. Kiitoksia.”

Ostaja, Espoo

5 / 5

”Tontti oli vaikea myydä, koska pankit eivät halunneet lainoittaa yhtiömuotoista tonttia ja sille rakentamista. Kirsi Kytö selvitti aktiivisesti kaikki asiat, oli hyväntuulinen ja palveluhenkinen. Loistava!”

Aira Lahtinen

5 / 5

”Näyttö ja kaupanteko sujui ihan hyvin ja saimme tarvittavat tiedot kohteesta. Olemme tyytyväisiä loppu tulokseen.”

Kari Nykänen

5 / 5

”Kaikki välitystoimintaan liittyvät asiat, ensimmäisestä yhteydenpidosta asuntokauppoihin sujuivat erittäin sujuvasti ja suurella ammattitaidolla. Kaikki kiitos Kirsille.”

Myyjä, Espoo

5 / 5

”Napakka, osaava, aktiivinen myyjä 🙂 ”

Jaana Bäckroos

5 / 5

”Kirsi oli hyvin aktiivinen ja myi asuntoni ennätysajassa. Kaikki meni todella hienosti! ”

Saija

5 / 5

”Ihanan aktiivinen ja energinen välittäjä. ”

Eloranta

5 / 5

”Kirsi on aivan huippuammattilainen alallaan. Jo ensikäynnillä (seuraavana päivänä yhteydenotosta) Kirsillä oli selvitettynä keskeiset kiinteistötiedot ja valmis ehdotus myyntistrategiaksi. Kirsi pääsi taas yllättämään lähipiirin saamalla kaupan valmiiksi jo ennen ensinäyttöä. Kirsin vakuuttava osaaminen, aktiivinen ote ja rempseä olemus tekivät heti vaikutuksen, valinta oli selvä 5 minuutissa ja kilpailevan välittäjän käynti haalistui muistissa siinä hetkessä. Olihan todella saamieni suositusten arvoinen ja ripeällä tulokseen pääsemisellä yllättävä välittäjä. ”

PEKKA

5 / 5

”Kirsi Kytö on ammattilainen, tuntee markkinat, ottaa selvää ja informoi toimeksi-antajaansa. Yhdessä suunnitellaan strategia. Luotin ammattilaiseen.

Asunnonmyyjä Itäkeskus

5 / 5

”Kaikki asiaan liityvät toiminnat on ollut osaavaa ja ammattitaitoista. Olen tyytyväinen toimintaanne asuntokaupoissani.Toiminta oli osaavaa ja ammattitaitoista. Sain aina tyydyttävät vastaukset kysymyksiini.Kaupanteko tilanteessa oli turvallinen olo. ”

Eeva Rytkönen

5 / 5

”Anteeksi myöhäinen yhteydenottoni! Olen tosi tyytyväinen saamaani palveluun.Kaikkiin kysymyksiini sain aina asiantuntevan vastauksen.Kaupan teko tilaisuudessa oli turvallinen olo. Uskallan esiintyä nimelläni,koska antamani lausunto on todenperäinen. ”

Eeva Rytkönen

5 / 5

”Ammattitaitoisesti ja hyvällä otteella hoidettu asuntokauppaa. ”

Asunnonmyyjä, Espoo, Piispanmäki

5 / 5

”Kuuntelee, perehtyy, selvittää, toimii ripeästi, lukitsee kaupan. ”

Aaro Seppälä

5 / 5

”Kaikki meni nappiin ”

Asunnonostaja, Olari

5 / 5

”Erittäin hyvä. ”

Yan

5 / 5

”Tehokas ja aikaansaava välittäjä. On ilo työskennellä hänen kanssaan. ”

Nina I-F

5 / 5

”Hyvin ammattitaitoinen, kokenut välittäjä. Asiakas lähtöinen ja ystävällinen palvelu. Kirsi on tarkka, asiallinen, myös huumoritajuinen, aina iloinen ja asiakkaalle jää hyvä mieli. Mukava ja helppoa asioida hänen kanssa. ”

Eva Silvennoinen, Kauniainen

5 / 5

”Asiantunteva, aktiivinen ja miellyttävä välittäjä! ”

asunnonmyyjä, Punavuori

5 / 5

”Hyvää, asiantuntevaa ja akttivistä palvelua ”

Kirsi Kytö Punavuori

4 / 5

”Kirsi hoiti nopeasti kaupan. ”

Mikaela

5 / 5

”Kirsi Kytö on todellinen ammattilainen ja hoitaa asiat jämäkästi eteenpäin 🙂 ”

Jaana B

5 / 5

”Kauppa meni kokonaisuutena hyvin ja nopeasti”

Sune Järvinen

5 / 5

Erittäin anmattitaitoinen välittäjä. Sovituista asioista pidettiin kiinni ja asuntomme myytiin nopeasti ja oikeaan hintaan.

Asunnonmyyjä, Olari

5 / 5

Koko osto- ja myyntiprosessi oli nopea ja sujuva. Jäi tunne että kaikki tapahtui kaikkien osapuolten hyvällä yhteistyön tuloksena. Kaupantekoa parhaimmillaan!

Asiakas, Kirkkonummi

5 / 5

Hyvin ammattitaitoinen, kokenut välittäjä. Asiakaslähtöinen ja ystävällinen palvelu. Kirsi on tarkka, asiallinen, myös huumoritajuinen, aina iloinen ja asiakkaalle jää hyvä mieli. Mukava ja helppoa asioida hänen kanssa.

Eva S., Kauniainen

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tavoitat minut numerosta 045 237 3515 tai alla olevalla lomakkeella.