fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Marja Smedberg

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED, BBA, sisustussuunnittelija

Haluatko ammattitaitoisen ja työhönsä sitoutuvan välittäjän? Minulla on näyttöjä! Olen myynyt satoja asuntoja/kiinteistöjä. Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV) sekä laillistettu vuokravälittäjä (LVV) toimin myös myyntisisustajana. Stailaan asunnot parhaaseen mahdolliseen myyntikuntoon ja palvelu sisältyy palkkiooni. Toimin Helsingissä, Espoossa, Vantaalle, Kauniaisissa ja Nordcenterissä. Asiakaspalaute: ”Super Marja, suosittelemme vahvasti, ammattitaitoinen, asioihin paneutuva, määrätietoinen ja ehdottoman luotettava.” Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

5 / 5

”Olin oikein tyytyväinen välittäjän toimintaan kokonaisuudessaan! Asunto saatiin kaupaksi ennalta arvioidulla hinnalla ennalta arvioidussa ajassa. ”

asunnonmyyjä, Espoo, Espoon keskus/Kirkkojärvi

5 / 5

”Koko myyntiprosessi sujui erittäin saumattomasti ja Marja piti meitä jatkuvasti ajantasalla. Erittäin aktiivinen ja ammattitaitoinen välittäjä! Vahva suositus! ”

Mari

5 / 5

”Positiivista ilmapiiriä väsymättä, johtaa lopulta tulokseen. ”

Mikko
Kaikki arviot (101)
Myynnissä
Esimerkkejä myydyistä kohteista viimeisen vuoden aikana

5 / 5

Marja on sinnikäs, kekseliäs ja aina ajallaan. Hän on erittäin tavoitteellinen ja pitää asiakkaan aina ajan tasalla.

Kimmo F.

5 / 5

Ihanat kuvat! Kiitos erittäin hyvästä työstä jo nyt!! Ollaan ihan äimänä et onks toi meiän koti! Partsista tuli superhieno ja kylppärikin näytti niin paljon kivemmalta.
Kristiina G.

5 / 5

Marja on rautainen ammattilainen joka luotsaa myyjän rauhallisesti ja selkeästi läpi kaupan ja hankkii parhaan mahdollisen hinnan. Olimme koko ajan ajantasalla tilanteesta ja meillä oli todella luottavainen olo Marjan kanssa.
Christa C.

5 / 5

Marja on aivan loistomyyjä. Olen hänen kanssaan viimeisen kuuden vuoden aikana tehnyt kahdeksat kaupat, jotka kaikki ovat sujuneet mallikkaasti. Marja stailaa asunnot kivasti ja tekee houkuttelevat esitteet.  Myyntiajat ovat olleet todella lyhyet ja asunnoista on saatu toivottu hinta.
Laila Z.

5 / 5

Kaikki sujui mutkattomasti. Välittäjän yhteydenpito on nopeaa, asiallista ja vaivatonta. Etenimme ripeästi, mutta realistisesti. Suosittelisin!
Laura P.

5 / 5

Vaikeassa markkinatilanteessa välittäjän taidot punnitaan. Marja hoiti myyntiä sitkeästi ja hyvällä asenteella, ja piti asiakkaan ajan tasalla tilanteesta. Hänellä on erittäin hyvä näkemys markkinasta ja hinnoittelusta.
Eija K.

5 / 5

”Sekä osto- että myyntitapahtuma toteutettu välittäjän toimesta erittäin sujuvasti. Mikä tarkeintä asiakas löytyi nopeasti. ”

Tomi Svensson

5 / 5

”Huippusuoritus kaikin tavoin. ”

Asunnonmyyjä, Vantaa

5 / 5

”Positiivista ilmapiiriä väsymättä, johtaa lopulta tulokseen. ”

Mikko

5 / 5

”Kaikki sujui tosi hyvin, vaikka tontin myynti hieman otti aikaa ”

Mikko

5 / 5

”Asiallinen, kommunikoiva ja tavoitettava ,) ”

Matti Särkkä

5 / 5

”Erittäin asiallnen ja asiantunteva ”

Ostaja Nordcenter

5 / 5

”Asunto meni nopeasti kaupaksi ja täydellä hinnalla. ”

Anne

5 / 5

”Hyvä, osaava ammattilainen ”

Outi

5 / 5

”Todella miellyttävä ja työnsä aktiivisesti hoitava välittäjä. Myös Marjan näkemykseen asunnon stailauksessa voi luottaa. Vain positiivista sanottavaa! ”

asunnonmyyjä, Vantaa

5 / 5

”Marja osaa myymisen ja saa ostajat liikkeelle. ”

Myyjä Pitäjänmäki

5 / 5

”Tehokas, aktiivinen ja luottamusta herättävä välittäjä. ”

asunnonmyyjä, Hakuninmaa

5 / 5

”Ihmisläheinen palvelu, jossa välittäjä todella paneutui tehtäväänsä ”

Tiina

5 / 5

”Erittäin ammattitaitoinen stailaus, joka innosti myös meitä asunnon myynnissä. Välittäjä auttoi meitä näkemään kotimme parannettavat kohteet. Kokonaisuudesta jäi hyvä fiilis. Suosittelemme lämpimästi! ”

Asunnonmyyjä,Vantaa

5 / 5

”Kaikki meni aivan loistavasti maaliin ”

Nelly

5 / 5

”Ammattitaitoinen välittäjä, tunsi kohteen hyvin ja piti prosessin ajan aktiivisesti yhteyttä. ”

Asunnonostaja, Raasepori

5 / 5

”Asiantuntevaa ja osaavaa työtä. Asunto myyttiin alle kahdessa viikossa. ”

Myyjä, Vartiokylä

5 / 5

”Marja on todella ihana, sosiaalinen ja ammattitaitoinen stailaaja ja välittäjä. Hoitaa työt sovitusti, ja on aktiivisesti yhteydessä myyjään ja ostajiin. Kiitos yhteistyöstä. Suosittelemme lämpimästi. ”

Sari

5 / 5

”Loistava kokonaisuus ja ammattitaitoinen välittäjä. ”

Asunnonmyyjä, kannelmäki

5 / 5

”Verrattuna aikaisempiin kokemuksiini olin erittäin tyyvyäinen välittäjään ja samaani palveluun kokonaisuutena. Lisäksi asunnon myyntiaikakin oli odotettua nopeampi. Välittäjä oli aktiivinen ja huolehti, että myyjänäkin me huolehdimme omista velvollisuuksistamme. ”

Mika

5 / 5

”Kaikki hoitui erinomaisesti ja haluaisin vielä mainita upean stailauksen. ”

Virpi Kantoluoto

5 / 5

”Hienosti ja ammattitaidolla myynti nopeasti, myyjille selvitetty selkeästi, että alkuperäinen myyntihinta on liian korkea. Hinnan laskun jälkeen myynti toteutui lähes heti. ”

Olli Kantoluoto

5 / 5

”Erittäin ammattitaitoinen välittäjä jolla on myös asunnon stailaaminen hyvin halliussa. Kaupat (uuden osto ja vanhan myynti) sujuivat nopeasti ja sujuvasti ja yhteistyö oli erinomaista.&nbsp, ”

Linda

4 / 5

”Erinomainen tavoitettavuus, nopeat vastausajat ja asioiden hoitaminen lisätietojen hankinnassa, tarjousvaiheessa ja kaupan valmistelussa. Kohteen esittelyssä paikanpäällä olisi voinut olla hieman myyvämpi ja aktiivisempi ote, mutta meille se ei ollut tarpeen. Joku sitä ehkä olisi jäänyt kaipaamaan enemmän. ”

Ostaja, Laaksolahti, Espoo

5 / 5

”Jos myydään asuntomme tulevaisuudessa, Marja on selvä valinta. ”

Asunnon ostaja, Herttoniemenranta

5 / 5

”Marja toimi todella rautaisena ja raikkaan pätevänä välittäjänä asunnonmynnissämme. Hän otti toimeksiannon määrätietoisesti hanskaansa heti alkuneuvotteluista lähtien ja toimi luotettavasti aivan loppuun saakka. Asunnon arvio ja kohdeasiakkaiden haarukointi sujui hienosti, asunnon kuvaus, esittelyt ja kauppaneuvottelut luotettavasti ja ammattitaidolla. Suuren asunnon myyminen onnistui ennätysajassa siten, että kaikki kaupan osapuolet olivat tyytyväisiä. Kiitokset! ”

Myyjä, Kruununhaka

5 / 5

”Kahden muun välittäjän jälkeen, Marjan paneutuminen talomme myyntiin oli aivan omaa luokkaansa ja tulosta syntyi nopeasti. Voin suositella hänen palvelujaan täysin ja aion myös itse kääntyä hänen puoleensa myös jatkossa asuntoasioissa. ”

Asunnonmyyjä, Vartiokylä

4 / 5

”Koknaisuutena erinomainen välittäjä. ennen kaikkea ahkera ja saa tuloksia aikaiseksi. ”

Myyjä, Vartiokylä

5 / 5

”Marja sai myytyä asuntomme alle kahdessa viikossa. Kuvat ja stailaus oli huippuluokkaa. Suosittelen Marjaa lämpimästi. ”

Sari, Espoo

5 / 5

”Todella nopeaa ja ammattimaista palvelua. Kaikki asiakirjat viimeisen päälle. Ei oo ikinä aikasemmin ollu noin täydellinen kauppakirja liitteineen ja selvityksineen. Jos olette itse tarkka ja vaativa valitkaa Marja Smedberg. ”

Myyjä, Lippajärvi

5 / 5

”Asuntomme myytiin viikossa! Marja on aktiivinen ja ammattitaitoinen välittäjä. ”

Asunnonmyyjä, Helsinki

5 / 5

”Erittäin tyytyväinen. ”

Heikki Vahtera

5 / 5

”Nopea ja tehokas Toiminta. Helppo yhteydenotto, ei tarvinnut odottaa vastauksia. Etuna myös välittäjän monivuotinen alueen tunteminen. ”

Leena

5 / 5

”Marja on erittäin ammattitaitoinen välittäjä ja ahkera kuin mikä. Yhteydenpito asiakkaaseen koko prosessin ajan erinomaista. ”

Henca

5 / 5

”Kaikki sujui näkökulmastamme erittäin asiantuntevasti. Marja oli jatkuvasti tavoitettavissa ja kommunikointi oli välitöntä ja ystävällistä. ”

Ostaja, Töölö

5 / 5

”Asuntokaupat sujuivat hienosti ja välittäjä auttoi meitä kaikessa. Saimme vastaukset kysymyksiimme viiveettä. ”

Juha Mattila

5 / 5

”Marja on myynnin ja stailauksen rautainen ammattilainen. Suosittelen lämpimästi, jos etsit ahkeraa ja luotettavaa välittäjää asunnollesi. Kaikki asunnonmyyntiin liittyvät asiat hoituivat Marjalta sovitusti ja ammattitaidolla. ”

myyjä, Helsinki

5 / 5

”Tehokas, asiantunteva myyjä jolla myös stailaus huippu hyvin hallussa. Marjasta pelkkää positiivista sanottavaa, suosittelen todella lämpimästi! ”

Niina H

5 / 5

”Marja on yksinkertaisesti huippuammattilainen! Sain vastauksen kaikkiin kysymyksiini asunnon ostajana ja parhaat neuvot asunnon myyjänä. Marjan tuntemus alueen markkinasta on käsittämättömän hyvä. Lisäksi Marjalla on kohteista upeat kuvat ja hyvin laaditut myynti-ilmoitukset ja esitteet. Minulle tuli tunne, että Marja on aidosti kiinnostunut asiakkaasta, sillä hän piti tiiviisti yhteyttä koko prosessin ajan. Parasta on tietysti se, että kaupat syntyivät nopeasti. Voin lämpimästi suositella Marjaa kaikille asunnon myyjille, sillä parempaa välittäjää…, no, ei taida ihan heti löytyä :). ”

Sirpa, ostaja ja myyjä

5 / 5

”Koko myyntiprosessi oli todella vaivaton ja asunto saatiin myytyä jo ensimmäisten yksityisnäyttöjen jälkeen. Marja on asiantunteva, tehokas, miellyttävä ja fiksu välittäjä kaikin puolin. Emme olisi voineet olla tyytyväisempiä 🙂 ”

JM

5 / 5

”Kiitos. Kaikki meni hyvin ja jäi todella hyvä mieli välittäjistä jotka olivat asunnon ostossani mukana. Ainoa miinus oli se, että olisi ollut kiva että minulta olisi kysytty ksuooskirjapöivön ajankohtaa ensin. Mutta onneksi saatiin sovittua päivä mikö sopi minulle myös. ”

Katariina

5 / 5

”Kiitokset Marjalle, kaupat sujuivat jouhevasti ”

Heli Rantala

5 / 5

”Kaupat sujuivat hienosti ja yhteydenpito oli aktiivista. Hyvää työtä! ”

Juha

4 / 5

”Aktiivinen ja nopea myyjä. Asunnosta otettaviin kuviin panostetaan. Välittäjä oli erittäin hyvin saavutettavissa aina. ”

Asunnonmyyjä, Espoo

5 / 5

”1. kiinteistönvälittäjä ois ehkä voinut sanoa, että aikoo lälhteä lomalle. Toisaalta 2. välittäjä hoiti homman yhtä hyvin! ”

MarkkuK

5 / 5

”Erittäin ammattitaitoinen, markkinat hyvin tunteva ammattilainen. Palveluasenne huippuluokkaa. Suosittelemme! ”

Timo Lamberg

5 / 5

”Kaikinpuolin erinomainen vältyspalvelu ”

Sirpa

5 / 5

”Kiinteistökaupan sopimusteksteissö vielä parannettavaa, muutoin välittäjätoiminta oli erinomaisen hyvää palvelua. ”

Kiinteistön myyjä

5 / 5

”Ammattitaitoinen välittäjä. Asunnon stailaus ja valokuvat todella hyviä. Vahva suositus 10+ ”

Kirsi Henttunen

5 / 5

”Koko myyntiprosessi sujui erittäin saumattomasti ja Marja piti meitä jatkuvasti ajantasalla. Erittäin aktiivinen ja ammattitaitoinen välittäjä! Vahva suositus! ”

Mari

4 / 5

”Välittäjä oli aktiivinen ja neuvotteleva. Jäi mukava vaikutelma, tuntui olevan tasapuolinen molempiin suuntiin. ”

Ostaja

5 / 5

”Meni myynti loistavasti, vaikka haastava korona tilanne päällä. Iso suositus Marja Smedbergistä. ”

heta länkä

5 / 5

”Olin oikein tyytyväinen välittäjän toimintaan kokonaisuudessaan! Asunto saatiin kaupaksi ennalta arvioidulla hinnalla ennalta arvioidussa ajassa. ”

asunnonmyyjä, Espoo, Espoon keskus/Kirkkojärvi

4 / 5

”Hyvin ja nopeasti meni asunto kaupaksi. Mutta vähän oli säätämistä ylimääräisten asioiden kanssa ja ko. asioiden kanssa ei keskusteltu asiakkaan kanssa vaan päätettiin tehdä välittäjän tyylillä mikä ei onnistunut edes kaupantekotilaisuudessa. Muuten kauppa onnistui hienosti. ”

Mäkilä Petri

4 / 5

”Heti alussa tuli välittäjästä todella asiantunteva vaikutelma. Hän osasi miettiä asunnon myyntiä ottaen huomioon monia seikkoja mitä itse ei edes ollut tullut ajatelleeksi. Hinta-arvio oli kohdallaan, saimme myytyä asunnon ripeästi ja hyvään hintaan. ”

Minna

5 / 5

”Marja on aktiivinen ja ammattitaitoinen myyjä, joka stailaa sopivasti ja käyttää erinomaisesti sosiaalista mediaa myyntityössä. ”

Tomi

5 / 5

”Kaikki sujui erinomaisesti ja ystävällisesti. Voidaan suositella jatkossakin. ”

M & C

5 / 5

”Voin lämpimästi suositella, varauksetta ! Suuri Kiitos Marja Smedberg erinomaisesta yhteistyöstä ! ”

asunnonmyyjä, Pohjois-Tapiola

5 / 5

”Olen tyytyväinen, että valitsin Marjan – langat pysyivät ammattitaitoisissa käsissä koko vauhdikkaan myyntiprosessin ajan. Arvostin myös aktiivista ja mutkatonta yhteydenpitoa. ”

Kaisa

4 / 5

”Erinomainen stailaaja ja nopeat vasteajat.”

Asunnonmyyjä, Konala

5 / 5

”Asiat sujuivat Marja Smedbergin kanssa helposti, ammattitaitoisesti ja mutkattomasti.”

Timo Herskoi

5 / 5

”Marja hoitaa toimeksiannot aktiivisella ja ammattitaitoisella otteella.”

Mauritzio

5 / 5

”Marja on ammattitaitoinen ja aktiivinen. Asuntoni myynnissä suuri apu oli siitä, että hänellä on LKV-tutkinnon lisäksi sisustussuunnitelijan koulutus – hän osaa tuoda asunnon parhaat puolet esiin. Marja pitää aktiivisesti yhteyttä niin asunnon myyjään kuin mahdollisiin ostajiin. Etsiessä itselleni uutta asuntoa törmäsin useisiin &#39,myyjiin&#39,, joita oli vaikea tavoittaa ja asunnon esittelyaikaa sai odottaa jopa kaksi viikkoa.”

Asunnonmyyjä, Mankkaa

5 / 5

”Erinomaisen nopeat ja sujuvat kaupat! Laadukkaasti ja ammattitaitoisesti toteutetut stailaus ja valokuvat. Koko prosessi hoitui moitteettomasti ja sujuvasti 100% etänä. Voin suositella Marjaa lämpimästi!”

Asunnonmyyjä, Pajamäki

4 / 5

”Kiitos kaupoista ja aurinkoista kevään jatkoa!”

Santtu ja Beda

5 / 5

”Todella hyvää palvelua. Ammattitaitoinen välittäjä. Asiat hoitu ja päästiin hyvään lopputulokseen. 5/5”

Oskar Sjöholm

5 / 5

”Nopeasti ja asiantuntevasti toteutettu myyntitoimeksianto.”

Timppa

5 / 5

”Välittäjä hoiti tehtävän aktiivisesti, järjestelmällisesti, kohteliaasti ja erittäin huolellisesti päätyen hienoon lopputulokseen.”

Myyjä

5 / 5

”Marja hoitaa työnsä asiantuntevasti ja aktiivisesti.”

Myyjä

4 / 5

”Ripeää ammattitaitoista toimintaa ja hyvä yhteydenpito asiakkaaseen.”

Asunnon myyjä, Tapiola

5 / 5

”Asiantuntevasti ja aktiivisesti hoidettu kokonaisuus. Erinomainen paikallistuntemus.”

ostaja, Åminnefors

5 / 5

”Jälleen kerran nopeasti ja tehokkaasti toteutettu myynti. Kaikki hoitui etänä.”

Timppa

4 / 5

”Kiitos taas sujuvasta kaupanteosta:)”

Jari Peltonen

5 / 5

”Asunnon hankinta eteni sujuvasti. Sain hyvin pyytämäni informaation. Marjalla on ammattitaitoinen sujuva tapa viedä kauppaa eteenpäin.”

Sujuva kauppa

5 / 5

”Marja teki työnsä vankalla ammattitaidolla, kaikkeen perehtyen, aktiivisesti ja ratkaisut löytäen.”

Asunnonmyyjä, Punavuori

5 / 5

”Marjaa avaa monimutkaisetkin asiat ymmärrettäviksi. Stailauspalvelu + nopea kauppa!”

Myyjä, Töölö

5 / 5

”Marja hoiti asuntokaupat tehokkaasti ja ammattitaitoisesti alusta loppuun.”

Jani Lehto

5 / 5

”Asunnon osto suijui erittäin mukavasti ja ammattitaitoisella otteella.”

Linda

5 / 5

”Erinomaista asiakaspalvelua Marja! Suosittelen lämpimästi kaikille!”

Ericha

3 / 5

”Marja on erittäin mukava ja tehokas asunnonvälittäjä. Mistään ei oikeastaan tarvitse itse kantaa huolta prosessin aikana. Marja on usein yhteydessä ja kertoo missä mennään. Kiitos.”

Asunnonmyyjö, Raasepori

5 / 5

”Suosittelen Marja lämpimästi. Asunnon myynti Marja kanssa oli erinomainen kokemus.”

Iloinen asuntomyyjä, Herttoniemenranta

5 / 5

”Kaikki toimi hyvin”

Ostaja, Oulunkylä

5 / 5

”Asunnon myynti sujui hyvin ja nopeasti. Kaikkiin arvostelukohtiin: Erinomainen”

Anneli

5 / 5

”Nopeaa, tehokasta ja hyvin järjestettyä toiminta… jälleen kerran!”

Timppa

5 / 5

”Asunnonmyynti sujui noepasti ja ammattitaidolla.”

asunnonmyyjä, Meilahti

5 / 5

”Marja on nopea ja ammattitaitoinen välittäjä. Ottaa asioista selvää ja huolehtii sekä ostajan että myyjän puolesta asioiden sujuvuudesta. Voin lämpimästi suositella Marjaa :)”

Tyytyväinen myyjä

4 / 5

”Välittäjä piti aktiivisesti yhteyttä meihin ja piti meidät ajantasalla tapahtumista. Lopputuloksena hyvät kaupat ja uuden ihanan kodin omistava perhe. Kiitos Marja!”

Saara

5 / 5

”Marjan aktiivinen myyntiote heikentyneessä markkinatilanteessa sai kaupat aikaiseksi onnistuneesti lyhyessä ajassa. Suosittelen!”

Mårten

5 / 5

Kim

”Marjan avulla saimme myytyä ison asuntomme nopeammin kuin odotimme näinä haasteellisina aikoina. Hän on tehokas välittäjä, suosittelen!”

Kim

5 / 5

”Sujuvaa, ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua!”

Ostaja, Itä-Helsinki

5 / 5

”Marja stailasi asuntomme myyntikuntoon. Hän sai asuntomme myytyä nopeasti, vaikka asuntomarkkina ei ole juuri nyt helpoimmasta päästä. Marjan kanssa oli mukava ja helppo hoitaa asunnon myyntiä.”

Asunnon myyjä, Helsinki

4 / 5

”Aktiivinen tyyppi ja todellinen myynnin ammattilainen.”

Asunnon myyjä, Raasepori

5 / 5

”Marja on rautainen ammattilainen, lisäksi huolehtiva ja joustava. Häneen voi luottaa asuntokaupoissa, oli sitten ostaja tai myyjä.”

Henrik

5 / 5

Nyt täytyy kyllä antaa täydet pisteet. Asunto meni kaupaksi supernopeasti ja vielä selvästi paremmalla hinnalla kuin olin uskaltanut odottaa. Haastoin välittäjän hintapyynnöstä parikin kertaa, ja lopulta luotin hänen perusteluihinsa – ja kyllä kannatti. Yhteydenpito oli helppoa, sain neuvoja tarvitsemissani asioissa. Uutta asuntoa ostaessa en olisi välttämättä itse hoksannut tehdä sen mallista tarjousta, jolla kaupat tulivat haasteellisesta aikataulusta huolimatta mahdolliseksi, ja kuitenkin ilman mittavaa riskiä.

Ostin ja myin, Helsinki

5 / 5

Marja on erittäin mukava ja tehokas asunnonvälittäjä. Mistään ei oikeastaan tarvitse itse kantaa huolta prosessin aikana. Marja on usein yhteydessä ja kertoo missä mennään. Kiitos.

Asunnonmyyjä, Raasepori

5 / 5

Marja on ammattitaitoinen ja aktiivinen. Asuntoni myynnissä suuri apu oli siitä, että hänellä on LKV-tutkinnon lisäksi sisustussuunnitelijan koulutus – hän osaa tuoda asunnon parhaat puolet esiin. Marja pitää aktiivisesti yhteyttä niin asunnon myyjään kuin mahdollisiin ostajiin. Etsiessä itselleni uutta asuntoa törmäsin useisiin ’myyjiin’, joita oli vaikea tavoittaa ja asunnon esittelyaikaa sai odottaa jopa kaksi viikkoa.

Asunnonmyyjä, Mankkaa

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tavoitat minut numerosta 040 126 4300 tai alla olevalla lomakkeella.