fbpx

Wille Peltonen

Yrittäjä, TJ, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, YAT, YJEAT, HTHJ, HTHJ PLUS, Kaupanvahvistaja

Willellä on yli 20 vuoden kokemus kiinteistönvälityksestä. Hänet tunnetaan vastuullisena ja luotettavana ammattilaisena, mikä heijastuu hänen kaikesta tekemisestään. Alun perin Iittalasta kotoisin oleva Wille asuu nykyään Valkeakoskella ja hän tuntee parhaiten Pirkanmaan ja Hämeen alueet, mutta on työskennellyt laajasti myös koko Suomen ja jopa Baltian alueella.

Wille on omistautunut jatkuvalle oppimiselle ja hänellä on todella laaja-alainen koulutustausta kiinteistönvälitysalalla, mukaan lukien LKV, LVV, KiAT, YAT, YJEAT, HTHJ ja HTHJPLUS-tutkinnon sekä julkisen kaupanvahvistajan pätevyys. Alalla häntä innostavat erityisesti haastavat projektit ja mielenkiintoiset ihmiset sekä alan jatkuvassa kehityksessä mukana oleminen.

Palkitsevimmat projektit, niin Willelle kuin asiakkaalle ovat niitä, jossa yhteistyö sijoittajan ja/tai rakennusliikkeen kanssa alkaa jo hankkeen alussa ja jatkuu aina kohteen myyntiin asti. Näitä caseja on vuosien varrella ollut useita uudiskohteista aina saneeraus ja museoinventoituihin kiinteistöihin, joista on urakoitu asuinhuoneistoja, asuinkiinteistöjä, vapaajan kiinteistöjä, toimitiloja, varastoja, maa-ja hevostiloja sekä monenlaisia yhdistelmiä edellämainituista.

Asiakkaat valitsevat Willen hänen pitkän ja monipuolisen kokemuksensa ansiosta. Hänen ammattitaitonsa ja kykynsä kohdata haasteet ovat olleet avainasemassa monissa onnistuneissa kiinteistökaupoissa.

Wille on intohimoinen historian harrastaja ja ‘maltaantunnistaja’. Vapaa-ajallaan hänet voi löytää ulkoilemasta koiransa Maxin ja hevosensa Niten kanssa tai syventymässä kulttuurin ja historian maailmaan.

Kaupanvahvistajatunnus: 402000/335

Kielitaito: Suomi, Englanti

Ota yhteyttä

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tavoitat minut numerosta 0456575412 tai alla olevalla lomakkeella.