fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Neliöt Liikkuu LKV on pääkaupunkiseudun parhaimpien ja menestyneimpien välittäjien koti

Elämäsi suurimpia kauppoja ei tarvitse tehdä yksin. Koti on rakas paikka, joka ansaitsee arvoisensa kohtelun – niin asumisen kuin muutoksenkin aikana. Tarjoamme yksilöllistä palvelua ja vain parasta – meillä on ihminen vastassa.

Kysy meiltä lisää

Kirsi Kytö
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Yrittäjä

045 237 3515

kirsi.kyto@neliotliikkuu.fi

Harri Manner
Kiinteistönvälittäjä, LKV · Helsinki, Vantaa, Espoo

0503215081

harri.manner@neliotliikkuu.fi

Anne Tauschi
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

0400 441 460

anne@neliotliikkuu.fi

Ulla Becker
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KED

050 5858 678

ulla.becker@neliotliikkuu.fi

Marja Smedberg
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED, BBA, sisustussuunnittelija

040 126 4300

marja.smedberg@neliotliikkuu.fi

Janne Soininen
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KED, Kaupanvahvistaja

040 847 4900

janne.soininen@neliotliikkuu.fi

Tiina Myllyniemi
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

040 680 7704

tiina@neliotliikkuu.fi

Samu Siponen
Perustajaosakas, Toimitusjohtaja, Kiinteistönvälittäjä LKV

040 776 8492

samu@neliotliikkuu.fi

Kuka voi olla kiinteistönvälittäjä?

– Kiinteistönvälittäjäksi voi ryhtyä kuka tahansa, mutta tämä on laji, jossa vain parhaat menestyvät. Kiinteistönvälittäjän työ ei ole helppoa ja useimmiten palkkaus perustuu omiin myyntituottoihin kuukausittain. Etenkin uraansa aloittelevalla kiinteistönvälittäjällä kuukausien välillä voi olla suuriakin vaihteluita – hyvä paineensietokyky on kaikki kaikessa. 

Onko kiinteistönvälitys yksilölaji?

– Kiinteistönvälitys mielletään helposti yksilölajiksi, jossa välittäjä tekee vain ja ainoastaan omia kauppoja yksin. Tämäkin toimintamalli on toki mahdollinen, mutta meillä toimitaan eri tavalla. Meille on sanomattakin selvää, että olemme toisiaan tukeva perhe. Jaamme tietoja, vinkkejä ja opimme jatkuvasti toisiltamme. Me myös myymme kohteita yhdessä – haluamme tarjota aina asiakkaalle parhaan mahdollisen palvelun ja toisinaan kaksi osaavaa kiinteistönvälittäjää yhden sijasta palvelee tilannetta parhaiten.

– Kiinteistönvälittäjät menestyvät Neliöt Liikkuulla

Neliöt Liikkuu LKV on ennätyksiä rikkova kiinteistönvälitystoimisto. Meidän välittäjämme myyvät keskimäärin noin 20% enemmän kuin edellisessä työpaikassa ja yli 98% asiakkaistamme suosittelee meitä. Hinnoittelemme oikein ja siksi myös rikomme ennätyksiä; meillä onkin yli 80 taloyhtiön ja asuinalueen ennätysneliöhinnat rikottuna. Avain menestykseen on todellinen palo kiinteistönvälitystä ja työntekoa kohtaan. 

 

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄN TUTKINNOT

Kiinteistönvälitys on erityisen säädelty toiminnanala kaikkine lakikiemuroineen ja alaan liittyy myös runsaasti erilaisia tutkintoja ja termejä. Usein kiinteistönvälitysalaan liittyvistä tutkinnoista puhutaan vain lyhentein.

 

KiAT-tutkinto suoritetaan tavallisesti näyttötutkintona käytännön töiden ohella. Tutkinnon suorittamista varten tulee olla työpaikka kiinteistönvälitysalalla – tutkinnon suorittajan tulee päätoimisesti tehdä käytetyn asunnon ja asuinkiinteistön myyntitoimeksiantoja.

Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon suorittanut henkilö on osoittanut osaavansa toimia kiinteistönvälitysalalla noudattaen alan voimassaolevaa lainsäädäntöä, kiinteistönvälitysalan eettisiä sääntöjä ja hyvää välitystapaa.

Laki kiinteistönvälitysliikkeistä ja vuokrahuoneiston välitysliikkeistä sääntelee välitystoimintaa, alan pätevyysvaatimuksia ja välittäjäkokeiden järjestämistä. LKV-kokeen järjestämisestä vastaa Keskuskauppakamari. 

Lyhennystä LKV saa käyttää ainoastaan henkilö, joka on suorittanut LKV-kokeella LKV-pätevyyden. Koe järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Neliöt Liikkuu LKV on ollut järjestämässä LKV-tehokoulutuksia yhdessä Kiinteistökukkojen kanssa, jossa koulutuksen on pitänyt tuhansia ihmisiä LKV-pätevöittänyt varatuomarimme Matti Kukko.

YKV-koulutus on jatkokoulutus kiinteistönvälittäjille, jonka tarkoituksena on syventää ammattiosaamista sekä antaa valmiuksia erilaisiin johtotehtäviin kiinteistönvälitysalalla. Tutkinnon suorittaminen vaatii neljän vuoden työkokemuksen sekä LKV-pätevyyden. 

Pyydä maksuton arviokäynti

Arviokäynti on sinulle aina maksuton. Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä perustaa kohteen hinnoittelun kokemukseen, tietoon ja dataan. Me osaamme antaa sinulle oikean hinta-arvion.

Miten asunnon myyminen onnistuu yhdessä päivässä?

Kirjoitimme blogiin artikkelin, jossa koostimme kuusi avaintekijää, joiden avulla huippusuoritus voidaan saavuttaa.

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.