fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Kiinteistönvälittäjä myy kotisi Helsingin Herttoniemestä

26 000 asukkaan Herttoniemessä yhdistyvät kaupunkikulttuuri ja luonnonläheisyys. Herttoniemessä on hyvät, koko ajan kehittyvät palvelut ja erinomaiset kulkuyhteydet – kattavat bussiyhteydet ja peräti kaksi metropysäkkiä mahdollistavat liikkumisen kätevästi eri puolille Helsinkiä. Helsingin ydinkeskustakin on vain reilun 10 minuutin metromatkan päässä.

Kiinteistönvälittäjämme tuntevat Herttoniemen alueen hyvin ja parhaimmillaan neliöt liikkuvat vain muutamassa tunnissa tarjouksen jättämisestä hyväksyttyyn ostotarjoukseen.

Herttoniemi on 1950-luvun taidonnäyte

Itä-Helsingissä sijaitseva Herttoniemen alue pohjautuu Eliel Saarisen 100 vuotta sitten tehtyihin asemakaavaluonnoksiin. 1900-luvun alkupuolella Herttoniemi oli tunnettu huviloistaan, mutta tähän päivään asti huviloista on säilynyt vain yksi. Herttoniemi kuului aiemmin Helsingin maalaiskuntaan, ennen kuin se liitettiin Helsinkiin vuonna 1946.

Herttoniemi on rakentunut teollisuusalueen ympärille ja kaupunginosaan kuuluvat Herttoniemen yritysalueen lisäksi Länsi-Herttoniemi, Roihuvuori ja Herttoniemenranta. Rakennuskanta Herttoniemessä on monipuolinen; alueelle tyypillisten 50-luvun kerrostalojen lisäksi alueella on myös vanhempia rivitalo- ja omakotitaloja, sekä täysin uusia kerrostaloja.

Länsi-Herttoniemi on vanhaa Herttoniemeä

Länsi-Herttoniemen rakentaminen alkoi 1940-luvun lopulla ja se oli Helsingin ensimmäisiä lähiöitä. Länsi-Herttoniemen kodikkaat, pääosin 50-luvulla rakennetut rapatut talot huokuvat kodikkuutta, ja alueen suunnittelussa on huomioitu väljyys ja puistomaisuus. Alueella on myös muutamia omakotialueita rintamamiestaloineen.

Roihuvuori henkii 50-luvun arkkitehtuuria

Roihuvuoressa on selkeästi nähtävissä 50-luvun tyylipiirteet. Ensimmäiset talot valmistuivat Roihuvuoreen 1950-luvulla ja alueen keskeisin osa rakennettiin vuosina 1955-1965. Aluetta onkin aiemmin kutsuttu Itä-Herttoniemeksi. Roihuvuoren rakennuskanta on täydentynyt jokaisella vuosikymmenellä ja alueelta löytyy myös täysin uusia kerrostaloja. 

Herttoniemenranta on rakennettu öljysataman alueelle

Herttoniemenranta rakennettiin asuinalueeksi 1990-luvun lopulla ja 2000-luvun alkupuolella vanhan öljysataman alueelle. Alueella on pääosin kerrostaloasuntoja, mutta alueeseen kuuluu myös Herttoniemen kartanon puistoalue.

Herttoniemen yritysalue nostaa päätään myös asuinalueena

Herttoniemen yritysalueella sijaitsee nimensä mukaisesta paljon yrityksiä: muun muassa rautakauppoja, vaatetusalan yrityksiä, autokauppoja ja korjaamoja. Designin ystäviä hemmotellaan muun muassa useilla tehtaanmyymälöillä. Alueelle rakennetaan tulevina vuosina kuitenkin myös paljon uusia, urbaaneja asuntoja.

Neliöt liikkuu suosittelee

 1. Lounaskahvila Verso

  Ihastuttavalla henkilökunnalla höystetty kasvissyöjän lempipaikka Länsi-Herttoniemessä. Kahvila tarjoaa pientä purtavaa sekä lounasta ja toivottaa myös koirat lämpimästi tervetulleiksi.

 2. Marimekko Herttoniemi Outlet

  Marimekon legendaarinen tehtaanmyymälä kutsuu niin vierailevat turistit kuin paikallisetkin tekemään löytöjä!

 3. Treffi Pub & Bistro

  Treffissä grillataan aidolla hiiligrillillä rennolla meiningillä. Kortteliravintola sijaitsee Herttoniemen metroaseman vieressä ja onkin monien tuntema kohtaamispaikka.

 4. Roihuvuoren Kirsikkapuisto

  Roihuvuoren Kirsikkapuisto on keväisin yksi Helsingin kuvatuimmista paikoista. Kirsikkapuisto loistaa upeana vaaleanpunaisena kukkamerenä kirsikkapuiden kukinta-aikaan.

 5. Herttoniemen kartano

  Herttoniemen kartano palvelee kesäaikaan museona ja tarjoaa kauniit maisemat rauhalliselle iltakävelylle vuodenajasta riippumatta.

Myy asuntosi Herttoniemessä

Olemme myyneet useita asuntoja Herttoniemestä ja tunnemme alueen hyvin. Kiinteistönvälittäjiemme hyvä asuinalueen tuntemus ja rautainen ammattitaito takaavat sen, että asuntokaupat viedään maaliin nopeasti, ja saat asunnon myyjänä kodistasi juuri oikean hinnan.

Lue lisää varainsiirtoverosta

Varainsiirtovero maksetaan kiinteistön ja asunto-osakkeen kaupassa.

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.