Kiinteistökehitys

Tavoitteellista kiinteistökehitystä

Kiinteistökehityshankkeella tarkoitetaan jo olemassa olevien kohteiden käyttötarkoituksen muuttamista, parannusta tai laajentamista. Esimerkiksi toimistotiloja voidaan muuttaa asuinkäyttöön tai toisinpäin. Kiinteistökehitys ei ole pelkkää asuntojen remontoimista vaan kokonaisvaltainen projekti, jossa luotettava kumppani ja vahva juridinen osaaminen on tarpeen. Neliöt Liikkuu LKV:n osakaskunnasta löytyy oma lakiasiaintoimisto.

Kiinteistökehityksessä on usein tavoitteena parempi tuotto verrattuna edelliseen käyttökohteeseen. Tällaisissa projekteissa olemassa olevat kontaktit ovat ensiarvoisen tärkeitä ja siksi me olemme sinulle luonteva kumppani pitkään projektiin. 

Meillä on pitkäaikaisia asiakkaita, joiden kanssa olemme tehneet yli 20 kiinteistökehitysprojektia vuosien mittaan. 

Kiinteistökehitysprojektin hinnoittelu

Jokainen kiinteistökehitysprojekti on omanlaisensa ja hinnoittelemme palkkiot aina projektikohtaisesti. Meihin voit olla yhteydessä täydellä luottamuksella, tutustu osaavaan tiimiimme

Kiinteistökehitys kannattaa, sillä muutoksen myötä myös kiinteistön arvo nousee

Voimme selvittää, miten tilamuutokset järkevintä toteuttaa, mitä teknisiä muutoksia uusi käyttötarkoitus vaatii ja miten tilat joustava. Talotekniikkaan perehdytään aina huolellisesti paikan päällä. 

Kiinteistökehittäminen on projekti, jossa täytyy heti alussa ottaa huomioon monenlaisia asioita. Kohdetta arvioitaessa on katsottava kaavamääräyksiä ja ympäröivää aluetta. Kaupan yhteydessä tehtävä kuntotarkastus antaa puolueetonta tietoa rakennuksen kunnosta niin ostajalle kuin myyjällekin.

Kiinteistönvälittäjä ja ostaja perehtyvät yhdessä tarkasti siihen, onko kohteen ostaminen kannattavaa. Tulevaa projektia helpottaa laajat kontaktit ja kokemus. Neliöt Liikkuu, olipa kyseessä sitten kokonainen kerrostalo, tyhjä tontti tai täydennysrakentamisen projekti.