fbpx

TAVOITTEELLISTA KIINTEISTÖKEHITYSTÄ

Kiinteistökehityshankkeella tarkoitetaan jo olemassa olevien kohteiden käyttötarkoituksen muuttamista, parannusta tai laajentamista, esimerkiksi toimistotiloja voidaan muuttaa asuinkäyttöön tai toisinpäin. Kiinteistökehitys ei ole pelkkää asuntojen remontoimista vaan kokonaisvaltainen projekti, jossa luotettava kumppani ja vahva juridinen osaaminen on tarpeen. Neliöt Liikkuu LKV:lta löytyy myös oma lakiasiaintoimisto.

Kiinteistökehityksessä on usein tavoitteena parempi tuotto verrattuna edelliseen käyttökohteeseen. Tällaisissa projekteissa jo olemassa olevat kontaktit ovat ensiarvoisen tärkeitä ja siksi me olemme sinulle luonteva kumppani pitkään projektiin. 

Meillä on pitkäaikaisia asiakkaita, joiden kanssa olemme tehneet yli 25 kiinteistökehitysprojektia vuosien mittaan. 

KIINTEISTÖKEHITYSPROJEKTIN HINNOITTELU

Jokainen kiinteistökehitysprojekti on omanlaisensa ja hinnoittelemme palkkiot aina projektikohtaisesti. Meihin voit aina olla yhteydessä täydellä luottamuksella. Tutustu osaavaan tiimiimme lisää!

KIINTEISTÖKEHITYS KANNATTAA

Kiinteistökehitys kannattaa, sillä muutoksen myötä myös kiinteistön arvo nousee. Voimme selvittää, miten tilamuutokset järkevintä toteuttaa, mitä teknisiä muutoksia uusi käyttötarkoitus vaatii ja miten tilat joustavat. Talotekniikkaan perehdytään aina huolellisesti paikan päällä. 

Kiinteistökehittäminen on projekti, jossa täytyy heti alussa ottaa huomioon monenlaisia asioita. Kohdetta arvioitaessa on katsottava kaavamääräyksiä ja ympäröivää aluetta. Kaupan yhteydessä tehtävä kuntotarkastus antaa puolueetonta tietoa rakennuksen kunnosta niin ostajalle kuin myyjällekin.

Kiinteistönvälittäjä ja ostaja perehtyvät yhdessä tarkasti siihen, onko kohteen ostaminen kannattavaa. Tulevaa projektia helpottaa laajat kontaktit ja kokemus. Neliöt Liikkuu – olipa kyseessä sitten kokonainen kerrostalo, tyhjä tontti tai täydennysrakentamisen projekti. 

Rakennuttajat ansaitsevat suuriin projekteihin asennetta ja parasta palvelua. Tarjoamme erittäin vahvan juridisen osaamisen projektien tueksi ja palvelemme laaja-alaisesti tontin hankinnasta ennakkomarkkinointiin ja asuntojen myyntiin saakka.

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.