fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

HELPOTA UUDEN KODIN ETSINTÄÄ JA TILAA OSTOTOIMEKSIANTO

Uuden kodin löytäminen voi olla haastavaa, sillä asuntopalveluihin ilmestyy uusia kohteita päivittäin ja sähköposti täyttyy hakuvahti-ilmoituksista – kuulostaako tutulta?

 

Jätä meille ostotoimeksianto, niin etsimme tarpeisiisi sopivan kodin puolestasi

Asunnon ostamiseen liittyvät trendit ovat murroksessaja yhä enenevissä määrin asiakkaamme arvostavat hyvää palvelua, joka helpottaa omaa arkea. Asiakkaanamme sinä voit keskittyä aina olennaiseen, sillä hoidamme kaiken tarvittavan puolestasi.

Ostotoimeksiannon avulla uuden kodin etsintä on sinulle helppoa ja vaivatonta. Ostajana määrittelet tavoitellun asunnon sijainnin, hinnan, koon sekä muita sinulle tärkeitä ominaisuuksia. Tämän jälkeen kiinteistönvälittäjämme etsivät toiveidesi mukaisen asunnon puolestasi.

Ostotoimeksiannon jättäminen ei sido sinua ja voit edelleen tutkia omassa rauhassa asuntopalveluiden ilmoituksia niin halutessasi. Kun jätät ostotoimeksiannon meidän huoleksemme, voimme hyödyntää kokemuksen ja vuosien mittaan kertynyttä verkostoamme.

 

VALTAOSA MYYNNISSÄ OLEVISTA KOHTEISTA LÖYTYY VERKOSTA

On totta, että valtaosa myynnissä olevista kohteista löytyy suurimmista asuntopalveluista verkosta. Tämän lisäksi löytyy jonkin verran niin kutsuttuja hiljaisia kohteita, jotka eivät ole julkisessa myynnissä esimerkiksi myyjän henkilökohtaisista syistä.

Ostotoimeksiannon lyömättömänä etuna on useimmiten se, että kaikki toiveisiin sopivat kohteet eivät ole julkisessa myynnissä eikä niistä siten tarvitse kilpailla kymmenien muiden kiinnostuneiden ostajien kesken. Toisinaan ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä voi löytää kriteereitä vastaavan kohteen hiljaisesta myynnistä. Tälläisissä tapauksissa myytävää kotia ei välttämättä ole vielä ehditty edes laittaa myyntiin, vaan ajatus on ollut myyjällä vasta harkinta-asteella.

Oikea-aikainen toiminta tuottaa parhaat lopputulokset

Kohteessa, jolla ei ole montaa ostajaehdokasta, voimme helpommin neuvotella itsellemme sopivat ehdot etusi mukaisesti. Kun tarjousneuvotteluissa ole muita, ei tarvitse tuntea pelkoa karvaalle kakkossijalle jäämisestä. Kanssamme saat parhaan hintaymmärryksen ostamisen tueksi, etkä maksa ylihintaa.

OSTOTOIMEKSIANNON HINNASTO

Ostotoimeksiannossa välityspalkkion maksaa myyjän sijaan ostaja.

Välityspalkkiomme on alkaen 3,0% velattomasta kauppahinnasta (hinta sisältää alv 24%).

Ostotoimeksianto kanssamme ei velvoita sinua solmimaan kauppaa löytyneeseen kohteeseen. Mikäli emme sopimuksen voimassaoloajan puitteissa löydä kriteereitäsi vastaava kotia, ei ostotoimeksiannosta aiheudu sinulle kuluja.

OSTOTOIMEKSIANTO ON AINA UNIIKKI KOKONAISUUS

Uuden kodin hankintaan liittyy rutkasti odotuksia ja toiveita. Unelmien kodista piirtyy mieleen toisinaan jopa todella tarkka kuva ja toivelistaus siitä, mitä kaikkea uudessa kodissa tulisi olla.

 

Kriteereitä voivat olla esimerkiksi:

  • sijainti
  • lähialueiden palvelut, kuten koulut ja päiväkodit
  • asuntoon tehdyt remontit sekä mahdollisesti suunnitellut tulevat remontit
  • hinta, jonka ostaja on valmis maksamaan
  • huoneiden lukumäärä
  • talon rakennusvuosi
  • esimerkiksi keittiön tai kylpyhuoneen materiaalivalinnat

 

Kunnioitamme aikaasi

Jokainen ostotoimeksianto on uniikki kokonaisuus ja toiveet käydään asiakkaan kanssa tarkasti läpi. Pyrimme vastaamaan toiveisiin, mutta osaamme myös sanoa, mikäli ostotoimeksiannon kriteerit tuntuvat haastavilta toteuttaa. Meille arvokkainta on kunnioittaa kaikkien aikaa, emmekä siksi yritä muuttaa mahdotonta mahdolliseksi.

Jätä meille viesti, jossa kerrot toiveitasi ostotoimeksiannon suhteen – laitetaan Neliöt Liikkumaan.

Ostotoimeksiannon alussa istahdetaan kiinteistönvälittäjän kanssa alas ja käydää tarkasti läpi kaikki asunnon ostamiseen liittyvät toiveet, kriteerit ja realiteetit.

Mikäli realiteetit kohtaavat ja uskomme voivamme löytää unelmiesi kodin solmimme ostostoimksiantosopimuksen.

Välittäjä haravoi markkinat läpi puolestasi ja pyrkii löytämään toiveitasi vastaavan unelmien kodin.

Mikäli kaupantekotilaisuus järjestetään paikanpäällä pankissa, järjestetään se yleensä ostajan pankissa. Asuntokauppa voidaan järjestää myös täysi digitaalisesti DIAS – digitaalisen asuntokaupan kautta.

Yhdessä saavutamme unelmistamme ne suurimmat.

Kanssamme voit luottaa siihen, että ammattilaiset hoitavat kaiken.

Tutustu meillä myynnissä oleviin asuntoihin!

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.