Meille töihin

Tule töihin voittavaan tiimiin

Perheemme on huippuammattilaisten koti ja meillä on tilaa kovaa tulosta tekeville kiinteistönvälittäjille. Jos siis haluat päästä siivittämään itsesi entistä kovempiin tuloksiin ja saada vahvan brändin generoimana uusia toimeksiantoja – jatka lukemista.

Tarina on vasta alussa

Neljä kaverusta päättivät tehdä yhdessä jotain siistiä, erilaista ja kovalla asenteella – unohtamatta laatua. Nyt meillä on perheessämme huippuammattilaisia, kaksi toimistotilaa ja kova vauhti päällä. Visionamme on on olla Suomen arvostetuin ja tunnetuin kiinteistönvälitysyritys. Vahva myyntiosaaminen osana brändiämme sekä dynaaminen asenne ovat kilpailuvalttejamme. 

Kaikki alkoi syksyllä 2018 kun päätös oman kiinteistönvälitysyrityksen perustamisesta tehtiin. Vuoden vaihteen jälkeen kaikki oli valmista ja oli aika julkistaa Neliöt Liikkuu LKV maailmalle. Jo ensimmäisen toimintaviikkomme aikana keräsimme yli 15 miljoonalla eurolla myyntitoimeksiantoja. Meidät tunnetaan jo nyt ennätyksiä rikkovana välitystoimistona, sillä osaamme hinnoitella kohteemme oikein. 

Olemme perhe, johon moni tahtoisi kuulua. Meillä on ovet auki uusille perheenjäsenille, sillä haluamme kasvaa tunnetuksi kiinteistönvälitystoimistoksi. Vaivattoman ja läpinäkyvän asuntokaupan synonyymi on Neliöt Liikkuu. Tutustu perheeseemme.

Tarjoamme erittäin motivoivan palkkausmallin sekä riittävän korkean riman tulosten suhteen – haluathan menestyä!

Haluaisitko saavuttaa työssäsi vielä enemmän ja olet täynnä kunnianhimoa? Eikö nykyisessä työssäsi ole tarpeeksi haastetta tai saavutettuja onnistumisia ei arvosteta? Meillä pääset työskentelemään välitysalan huippujen kanssa, ylittämään itsesi ja saavuttamaan aina vain enemmän! Etsimme joukkoomme tuloshakuisia tiimipelaajia, myyntiprojektien parissa saat halutessasi työskennellä itsenäisesti tai tiimissä. 

Haluamme, että sinä voit keskittyä myymään, siksi meillä on työsi tueksi ammattilaisia: varatuomari, assistentti ja digimarkkinoinnin tiimi. Meillä on sinulle nykyaikainen ja trendikäs työympäristö sekä parhaat työkalut työsi tekemiseen. Vahvuutenamme on datapohjainen markkinointi kohdennetuille segmenteille. Erotuksena muista kiinteistönvälitysalan yrityksistä tarjoamme sinulle myös ehkäpä Suomen laajimman somenäkyvyyden oman henkilöbrändisi tueksi. 

Monikanavaisesti saadut liidit klousataan meillä toimeksiannoiksi, sillä asiakkaamme tuntevat meidät. Meillä on hallussa tulosta tekevät myyntiprosessit sekä vahva näkemys kiinteistöalan tulevaisuudesta.

Miksi meillä viihdytään? Uskomme tekemiseen ja voittaja-asenteeseen

Mikään ei ole mahdotonta, kun oikeat ihmiset ovat oikeassa paikassa. Kun haluat työskennellä parhaiden kanssa, sinulla on saavutettuja näyttöjä alalta ja haluat uudistaa kiinteistönvälitysalaa energisessä yrityksessä, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse . Kaikki yhteydenotot ovat luottamuksellisia.

Lue lisää

Tutustu perheeseemme ja lue mistä kaikki on saanut alkunsa.