fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Ville Pulkkinen

Asunnon myynti

Kunnianhimoinen, asiantunteva ja helposti lähestyttävä huippumyyjä.

Villen vahvuudet näkyvät erityisesti asunnon hintakilpailun järjestämisessä ja neuvottelutilanteissa. Vuodesta 2016 asti kerrytetty kokemus asuntojen myyjänä KiAT käytynä luo vankan perustan ammattitaitoiselle myynnille. Kotijoukkueella Ville onkin palkittu vuoden parhaana myyjänä.

Ville korostaa asiakastyytyväisyyden tärkeyttä niin myyjien kuin ostajienkin puolelta. Kun työtä ohjaavia arvoja ovat läpinäkyvyys ja luotettavuus – asiakastyytyväisyys on tärkeimmässä roolissa. Saadaan asioita aikaiseksi ja tehdään ne kunnolla. ’’Palkitsevin hetki minulle asunnon myynnissä on se, kun saan ilmoittaa toimeksiantajalleni tarjouskilpailun lopputuloksen’’.

Laaja kokemus keskustan alueilta kuten: Kamppi, Töölö, Kruununhaka, Katajanokka, Lauttasaari, Punavuori ja Ullanlinna… Ei ole ihme, että Ville onkin erikoistunut ullakkohuoneistoihin ja niiden aivan omanlaiseen myyntiprosessiin.

Vapaa-ajallaan Ville harrastaa jalkapalloa, kuntosalia ja kalastusta. Vastapainoa työnteolle tuovat myös tyttöystävä ja kaksi koiraa. Merellinen Lauttasaari kotipaikkana luo täydelliset puitteet rentoutumiseen.

”Aktiivisuus ja tekemisen laatu näkyvät aina lopputuloksessa’’.

Ota yhteyttä
Myynnissä

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tavoitat minut numerosta 040 486 1987 tai alla olevalla lomakkeella.