Kiinteistönvälitys

Kiinteistönvälitys tarkoittaa sitä, että neliöt liikkuu

Neliöt Liikkuu toimii aina asiakas ja luottamus edellä – asennetta ja ammattitaitoa unohtamatta. Mielestämme kiinteistönvälitys tänä päivänä vaatii paljon muutakin kuin esitteiden jakamista ja ovien avaamista sunnuntainäytöillä.

Kun kiinteistönvälityksestä vastaa huippuammattilainen, neliöt liikkuvat vauhdilla. Mottomme on, että asiat tehdään mieluummin tänään kuin huomenna. Siksi välittämämme kodit vaihtavat omistajaa nopeasti. Panostamme laadukkaaseen markkinointiin ja palveluun, ja siksi asuntokaupat tehdään aina myös juuri oikeaan hintaan.

Kiinteistönvälityksen filosofia Neliöt Liikkuu LKV:ssä

Kiinteistönvälitys voi tuoda helposti mieleen suttuiset myyntiesitteet, kiinteistönvälittäjän löysän kädenpuristuksen asuntonäytössä tai epätarkat myyntikuvat asunnosta, jossa pääroolin varastaa asunnon sijaan keittiössä nököttävä tiskivuori. Kiinteistönvälityksessä kiinteistön, rakennuksen tai asunto-osakkeen myyjä ja ostaja saatetaan yhteen. Tässä tehtävässä kiinteistönvälittäjän tehtävänä on toimia myyjän ja ostajan välikätenä.

Meille kiinteistönvälitys on kuitenkin paljon muutakin, kuin vain välikätenä toimimista. Haluamme uudistaa kiinteistönvälitysalan – ja sitä kohti olemmekin jo menossa huimaa vauhtia.

Neliöt Liikkuu LKV:n ydinarvoja ovat:

  • asenne
  • luottamus
  • jatkuva uudistuminen
  • yhdessä voittaminen
  • korkeat standardit
  • läpinäkyvyys

Haluamme luoda kiinteistönvälitysalasta entistä avoimemman ja reilumman. Vanhanaikaiset ja homeiset myytit kiinteistönvälityksestä murtuvat, kun teemme työmme hyvin ja toiminta on läpinäkyvää. Hyvä välitystapa on meille sydämen asia – ja se näkyy asuntokaupan kaikille osapuolille siten, että kaupanteko on sekä myyjälle, että ostajalle reilua, läpinäkyvää ja ehdottoman luotettavaa.

Korkeat standardit, jatkuva uudistuminen, asenne ja yhdessä voittaminen saavat meidät ylittämään itsemme yhä uudelleen ja tarjoamaan asiakkaillemme sellaista laatua, jonka asiakkaamme ja heidän kotinsa ansaitsevat. Meillä Neliöt Liikkuu LKV:ssä ei ole tapana jäädä pyörimään mukavaan kädenlämpöiseen onnistumisen tunteeseen, vaan suuntaamme voimamme jatkuvasti eteenpäin toisiamme tsempaten ja kouluttautumalla lisää. Neliöt Liikkuu -perheessä myös voitot ja onnistumiset ovat yhteisiä. Jaamme reilusti kokemuksesta kertynyttä tietoa toisillemme, jotta muut perheenjäsenet voivat hyödyntää tätä tietoa omassa työssään. Kun katsomme eteenpäin, haastamme itseämme ja toimimme yhdessä, myös kiinteistönvälitys Neliöt Liikkuu LKV:llä kehittyy ja menee eteenpäin. Haluamme olla edelläkävijöiden edellä.

Hyvä välitystapa on hyvän kiinteistönvälityksen perusta

Kiinteistönvälitys on yksi tiukimmin säädellyistä aloista Suomessa ja välitysliikkeiden toimintaa Suomessa valvoo Aluehallintovirasto (AVI).

Kiinteistönvälityksessä tulee aina noudattaa hyvää välitystapaa. Laissa ei ole tarkempia määritelmiä siitä, mitä hyvällä välitystavalla käytännössä tarkoitetaan, sillä termi muotoutuu koko ajan tuomioistuinten päätösten, kuluttajariitalautakunnan suositusten, viranomaisten ohjeiden ja alan vakiintuneiden käytäntöjen mukaisesti. Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto päivittää ohjeen hyvästä välitystavasta säännöllisesti.

Meille on tärkeää, että teemme välitystyömme tarkasti hyvää välitystapaa noudattaen. Teemme esimerkiksi aina tarkan esiselvityksen myyntiin tulevasta kohteesta, sillä se hyödyttää sekä myyjää, että ostajaa. Kun kaikki asuntokauppaan liittyvät tiedot ovat kaikkien saatavilla, peli on reilua ja homma rokkaa! Hyvästä välityksestä ja kiinteistönvälityksen pelisääntöjen noudattamisesta yrityksessämme huolehtii oma lakiasiaintoimisto ja vastaava hoitaja Matti.

Harkitsetko asuntosi myyntiä tai haaveiletko uudesta kodista?

Tutustu kiinteistönvälittäjiimme ja pyydä välittäjä ilmaiselle arviokäynnille!

Jos uusi koti on kiikarissa, voit tutustua myynnissä oleviin kohteisiimme Kohteet-sivulla tai missä tahansa Suomen asuntopalvelussa.

Lue lisää

Visionamme on olla Suomen arvostetuin ja tunnetuin kiinteistönvälitysyritys.

Lue lisää visiosta, missiosta, strategiasta ja arvoista.