Rakennuttajat

Kumppanina rakennuttajille

Rakennuttajat ansaitsevat suuriin projekteihin asennetta ja ammattitaitoa. Tarjoamme erittäin vahvan juridisen osaamisen projektien tueksi ja palvelemme laaja-alaisesti tontin hankinnasta ennakkomarkkinointiin ja asuntojen myyntiin saakka.

Yhdessä alusta loppuun 

Meille kestävät ja pitkät asiakassuhteet ovat ensiarvoisen tärkeitä. Siksi rakennuttajana saat meistä pitkäaikaisen yhteistyökumppanin. Projektin alkuvaiheen suunnittelussa voimme tuoda pöytään vahvan juridisen osaamisemme. Yrityksessämme osakkaana on lakiasiaintoimisto, jolla voimme taata asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme aina ensiluokkaisen juridisen osaamisen. 

RS-projekteissa, etenkin alkuvaiheessa, juridinen osaaminen on tärkeää. Voimme olla mukanasi tontin hankinnasta aina ennakkomarkkinointiin ja myyntiin saakka.

Uudisasuinalueiden trendien aallonharjalla

Tunnemme eri asuinalueilla vallitsevat trendit. Tämä tarkoittaa sitä, että meillä on selkeä käsitys siitä minkälainen potentiaalinen asukas voisi olla ja minkä kokoisia asuntoja alueelle kannattaa rakentaan. Kiinteistönvälittäjillä on hurjasti kokemuspohjaista tietoa siitä, minkälaisia asuntoja alueelle kaivataan. On kaikkien etu vastata kysyntään sopivalla tarjonnalla.

Todennäköisesti onnistumme myymään uudet asunnon nopeammin, mikäli voimme olla projektissa alusta asti mukana. Siten saamme parhaat hyödyt molemmin puolin – myyntiin tulevien kotien neliöt laitetaan liikkumaan!

Käytämme uudiskohteisiin parhaiten soveltuvia työkaluja myynnin tueksi:

  • Virtuaalinen asuntomallinnus
  • Ilmakuvaus
  • Asunnon esittelyvideo

Vaikuta visuaalisuudella

Perinteisesti rakentamattomien asuntojen myynnissä on turvauduttu pohjapiirroksiin, havainnekuviin ja paperinmakuisiin numeroihin. Virtuaalisen asuntomallin avulla asunnot voidaan esitellä erittäin todenmukaisesti ja yksityiskohtaisesti, vaikka kohde onkin vasta rakennusvaiheessa.

Käytämme pääkaupunkiseudun kysytyimpiä ja nimekkäimpiä videokuvaajia sekä virtuaalisen asuntomallinnuksen ammattilaisia.

Laadukkaat virtuaalikuvat ja -videot sekä etenkin ilmasta käsin kuvattu materiaali takaavat ostajalle laajan perspektiivin kokonaisuuteen tukien ostopäätöksen syntyä.

Vahvuutemme on datapohjainen markkinointi kohdennetuille segmenteille. Tiesitkö, että uutta kotia etsitään keskimäärin 5-8 kilometrin säteellä nykyisestä kodista? Me tiedämme ja siksi markkinointimme toimii.

Tekemämme markkinointi tavoittaa kuukausittain joka neljännen pääkaupunkiseudun asukkaan.

Palkkiorakenne rakennuttajalle

Välityspalkkiomme on 2,5 %,

kunkin asunto-osakkeen velattomasta kauppahinnasta. Välityspalkkio sisältää arvonlisäveron 24 %.

Mikäli palkkiorakenteemme herättää kysymyksiä tai haluat keskustella kokonaisuudesta laajemmin, ota meihin yhteyttä.

Lue lisää

Kiinnostaako kiinteistökehitys?

Lue lisää osaamisestamme kiinteistökehitysprojekteissa.