fbpx

Emme lähde kertomaan erikseen arvolupauksia, positiointia, slogania, missiota, visiota tai attribuutteja. Me totesimme, että meille riittää nimi: Neliöt Liiikkuu.

“Mites on neliöt liikkuneet?” tapaa Koivumäen kaveri kysellä soittaessaan. Hyvinhän ne ovat liikkuneet, hän myhäilee. Näistä puheluista ajatus sitten lähtikin kehittymään.

Helmikuussa 2019 neljä ystävystä, Neliöt Liikkuu LKV:n perustajajäsenet Andrei Koivumäki, Samu Siponen, Tuomas Kukko ja Daniel Levi päättävät, että nyt on oikea aika laittaa oikeasti Neliöt Liikkumaan. Ja vuoden 2019 alussa he ovat ensimmäisen toimintaviikon aikana keränneet yli 15 miljoonalla eurolla myyntitoimeksiantoja. 

Kesään 2019 asti olimme vielä pienessä, reilu 30m² kokoisessa toimistohuoneessa keittiön pöydän äärellä pienellä porukalla ja vieressä kohde-esitteitä tulosti hätäisesti Gigantista ostettu parinsadan euron printteri. Kohteiden tietoja näpyteltiin yömyöhään KIVI-kiinteistönvälitysjärjestelmään.

KIINTEISTÖNVÄLITYSAN EDELLÄKÄVIJÄ JA SUUNNANNÄYTTÄJÄ

Yli 210 000 000 miljoonalla myytyjä koteja vuonna 2023

Yli 110 taloyhtiön ja asuinalueen ennätysneliöhinnat rikottuna

Asiakastyytyväisyys 4.91 / 5 vuonna 2023

Suomen parhaimpien ja menestyneimpien välittäjien koti

Neliöt Liikkuu LKV on nopeasti kasvava vakavarainen kiinteistönvälitysyritys ja alan paras työpaikka

Neliöt Liikkuulta löydät Suomen menestyneimmät välittäjät ja palkkaamalla meidät saat välittäjän lisäksi myös alan monipuolisimman back-officen, joka muodostuu muun muassa markkinoinnin- ja luovan tiimin ammattilaisista, useammasta assistentista, valo- ja videokuvaajista sekä kokeneista kiinteistöalan ammattilaisista, kuten kaupanvahvistajista, vastaavasta hoitajasta ja omasta lakiasiaintoimistosta.

Tämän taustatiimin ainoana tavoitteena on varmistaa, että sinä saat parhaimman lopputuloksen ja prosessin tueksi monipuolisen osaamisen.

Meiltä löytyy myös vuokravälitykseen erikoistunut yksikkö sekä tunnemme rakentamisen ja kiinteistönkehityshankkeiden läpiviemisen yksityiskohdat alusta loppuun. Tarjoamme erittäin vahvan juridisen osaamisen projektien tueksi ja palvelemme yrityksenä laaja-alaisesti tontin hankinnasta ennakkomarkkinointiin, asuntojen myyntiin ja vuokraukseen saakka.

Tulimme muuttamaan koko alan; tuomme teoillamme alalle sen arvostuksen ja asenteen, mikä siltä on puuttunut

Suomalaiset vaihtavat vakinaista asuinpaikkaa noin miljoona kertaa vuodessa. Neliöt Liikkuu LKV tekee ihmisten kodinvaihdosta yksinkertaisesti helpompaa. Palautamme kiinteistönvälitysalalle arvostuksen ja asenteen, mikä alalta on puuttunut. Teemme kiinteistönvälityksestä avoimempaa ja läpinäkyvämpää alan motivoivimmalla myynnillisellä työympäristöllä. Rakennamme uskolliset asiakassuhteet ja käymme edelläkävijöiden edellä. Tavoitteenamme on kasvaa nopeasti ja hallitusti – olla Suomen arvostetuin ja tunnetuin kiinteistönvälitysyritys.

OLEMME VOITTAVA PERHE

Neliöt Liikkuu LKV on tiukka ryhmä alan kovimpia välittäjiä ja tulevaisuuttamme ohjaa vahvasti yhteiset suuntaviivat, joiden avulla pääsemme loistaviin lopputuloksiin. Kutsumme porukkaamme perheeksi, sillä meillä jokaisen vahvuudet pääsevät loistamaan ja voit olla juuri sellainen kun olet.

Välittäjiemme ei tarvitse mahtua tiettyyn muottiin. Jokainen palvelee asiakkaamme aina omalla tyylillään, asenteella ja ammattitaidolla. Voittava meininki luo vahvan pohjan yrityskulttuurillemme.

Luottamus ja jatkuva uudistuminen, yhdessä voittaminen ja korkeat standardit ovat toimintaamme ohjaavia arvoja.

 

VAIVATTOMAN JA LÄPINÄKYVÄN ASUNTOKAUPAN SYNONYYMI – NELIÖT LIIKKUU

Neliöt Liikkuu LKV:n yrityskulttuuri pohjautuu:

Asenne on mielentila ja suhtautumistapa, joka tavoittelee asetettuja tavoitteita kaikessa tekemisessä. Asenne tarkoittaa sitä, että Neliöt saadaan Liikkumaan. Emme jää ihmettelemään tai odottamaan, vaan puskemme aina eteenpäin.

Meille luottamuksen rakentaminen on ensiarvoisen tärkeää. Luottamus on varmuutta ja tunne siitä, että asiat pitävät paikkansa. Läpinäkyvät toimintatapamme vahvistavat luottamusta. Asiakkaiden jättämät hyvät suositukset luovat luottamusta tekemäämme työtä kohtaan.

Tapanamme ei ole jäädä mukavaan kädenlämpöiseen onnistumiseen pyörimään vaan jatkuvasti suunnata eteenpäin. Jaamme kokemuksesta kertynyttä tietoa toisillemme, kouluttaudumme lisää ja suuntaamme katseemme avarasti tulevaisuuteen. Sitä mukaan kun ympärillämme tapahtuu muutosta, muutumme ja kehitymme me sen mukana.

Voitot ovat yhteisiä. Iloitsemme saavutuksistamme perheenä, sillä jokainen onnistuminen ohjaa kohti visiotamme, joka on olla Suomen arvostetuin ja tunnetuin kiinteistönvälitysyritys. Sitä paitsi, miksi voittaa yksin kun voi voittaa koko perheen voimin? Yhdessä olemme enemmän.

Emme tyydy keskinkertaiseen. Korkealle asetetut standardimme takaavat asiakkaille parhaan mahdollisen kodinvaihtokokemuksen ja luovat omalle työllemme raamit. Tahtotilamme on tehdä paremmin ja enemmän. Jos emme saavuta korkeita standardejamme, emme pysty täyttämään muitakaan arvojamme. Keskinkertainen ei ole meille ratkaisu.

Kiinteistönvälitysala ei ole varsinaisen tunnettu läpinäkyvyydestään. Me Neliöt Liikkuu LKV:lla haluamme tehdä tähän muutoksen ja tuoda lisää läpinäkyvyyttä alalle. Tämä näkyy toiminnassamme kauttaaltaan – niin yrityksemme sisäisissä prosesseissa kuin asiakkaiden kanssa toimiessamme.

MENESTYKSEN SALAISUUS

Hiomme toimintatapojamme ja jokaista yksityiskohtaa viimeiseen asti. Kouluttaudumme jatkuvasti ja tarkastelemme ja integroimme yli alarajojen menestyneiden yritysten toiminta- ja ajattelutapoja osaksi omaa toimintaamme.

Tarjoamme oikeasti motivoivan ympäristön, jotta perheessämme työskentelevät välittäjät saavat jokaiseen päiväänsä kunnon draivin. Teemme myyntiä nykyaikaisin keinoin ja välinein, me emme tingi mukavuudesta tai lopputuloksesta.

KOHTI YHTEISTÄ UNELMAA

Meillä on aito palo kiinteistönvälitykseen ja työntekoon. Perheestämme löytyy kunnianhimoisia ja vahvalla työmoraalilla varustettuja huippuammattilaisia, joilla jokaisella on omat vahvuutensa ja osaamisalueensa. Opimme jatkuvasti toinen toisiltamme, mikä tekee meistä entistä monipuolisemman ja vahvemman tiimin.

Asuntokauppa ei saa olla enää monimutkaista ja vaikeaa. Me haluamme tehdä kiinteistönvälitysalasta läpinäkyvämmän ja teoilla palauttaa sen arvostuksen ja asenteen, joka alalla on vuosien saatossa unohtunut.

Arvostamme pitkiä asiakassuhteita ja panostamme kumppanuuteen, jonka keskiössä ovat yhteinen päämäärä, kunnioitus, rehellisyys ja luottamus. Kunnioitamme asiakasta ja toimimme aina hänen arvojaan ja tapojaan kunnioittaen. Emme kuitenkaan pelkää sanoa suoraan, jos asiakkaan tavoite ja meidän näkemyksemme eivät kohtaa. Näin säästämme meidän kaikkien tärkeintä resurssia, aikaa.

Neliöt Liikkuu LKV tunnetaan tiiviinä perheenä, jolle jokaisen hyvinvointi ja yhteiset voitot ovat tärkeitä. Uskomme yhdessä tekemiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen, siksi menestymme. 

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.