fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu -perhettä

Haastava markkina vaatii rohkeita liikkeitä

Kun markkina on haastava, on tehtävä valinta. Joko jäädään paikalleen makaamaan tai otetaan reipas kasvuloikka. Yleisesti haastavina aikoina on katsottu hyväksi tavaksi laittaa päälle selviytymismoodi ja odotella parempaa aikaa – lomautuksia, supistuksia, leikkauksia ja kaikenlaista liiketoimintaa pienentävää tehdään näinä aikoina roimasti.

Rive (ent. Kodit.io) ja Neliöt liikkuu LKV yhdistyvät. Liiketomintasiirrossa Riven koko Suomen kiinteistönvälitysliiketoiminta siirtyy Neliöt Liikkuu:lle ja Rivestä tulee yksi NL:n merkittävistä omistajista. Tervetuloa NL-perheeseen, Rive LKV!

“Yhdistymisen tarkoituksena on olla se toimija, joka vaikeassa markkinatilanteessa ottaa määrätietoisen askeleen kasvun tiellä.”
– Samu Siponen, Neliöt Liikkuun toimitusjohtaja ja toinen perustajaosakas

Neliöt Liikkuu:sta yksi PK-Seudun suurimmista välitysliikkeistä

Yhdistymisen johdosta Neliöt Liikkuu:n henkilöstömäärä yli tuplaantuu ja se nousee yhdeksi pääkaupunkiseudun suurimmista välitysliikkeistä, niin henkilöstömäärällä kuin liikevaihdolla mitattuna. Tästä kasvuloikasta huolimatta Neliöt Liikkuu säilyttää asenteensa ja pysyy samana ketteränä toimijana, johon niin asiakkaat kuin välittäjät ovat aina voineet luottaa. Niin Rivellä kuin Neliöt Liikkuulla on ollut korkea rima palvelun laadussa – ja se nousee nyt entisestään parempien ja monipuolisempien resurssien myötä.

“Ennustetaan, että markkina tulee kääntymään positiivisempaan suuntaan. Koska se tapahtuu – kesällä vai syksyllä – sitä ei tiedä kukaan, mutta kun se kääntyy, meillä on silloin rivit kunnossa. Ollaan valmiita ottamaan entistä isompaa markkinaosuutta ja tarjoamaan alan paras työpaikka sekä palvelu asiakkaille.”
– Andrei Koivumäki, hallituksen puheenjohtaja

“Mahtavaa päästä mukaan Neliöt Liikkuu:n liiketoimintaan. Olemme vakuuttuneita, että yhdessä pystymme rakentamaan markkinoiden parhaan kiinteistönvälitystuotteen ja tarjoamaan houkuttelevan alustan alan parhaille tekijöille”, sanoo Riven perustaja ja toimitusjohtaja Kalle Salmi

Kevyt hallintorakenne mahdollistaa harkitun kasvun myös vaikeina aikoina

Neliöt Liikkuu on pitänyt itsensä kevyellä hallintorakenteella ketteränä toimijana ja tekee suuria markkinaosuutta kasvattavia päätöksiä markkinatilanteesta riippumatta.

Koemme, että talouden heikohko tila on erinomainen aika kasvaa ja kehittyä, kun moni muu lyö jarrua. Neliöt Liikkuu:n tekeminen perustuu myös vaikeassa markkinassa kovaan, laadukkaaseen ja periksiantamattomaan työntekoon. Meiltä löydät rautaista asennetta, johon voit luottaa – etenkin vaikeina aikoina.

Yhdistymisen myötä Neliöt Liikkuu LKV laajenee Tampereelle, missä Rivellä on ollut toimintaa jo aiemmin – kaupunki kerrallaan kasvamme maanlaajuiseksi toimijaksi. Tapahtuva muutos nopeuttaa tämän isomman visiomme toteutumista. Mikäli asut pääkaupunkiseudulla tai sen ulkopuolella ja olet kokenut välittäjä, voit olla Andreihin tai Samuun yhteydessä, täydellä luottamuksella.

#vuokratliikkuu

Vuonna 2023 Neliöt Liikkuu on kasvattanut merkittävästi vuokravälitysliiketoimintaansa ja yhtiöllä on suuria suunnitelmia myös tämän toimialan uudistamiseen. Tiimin kasvu yhdistettynä tuhansien vuokrausten kokemukseen ja teknologiaan, tarjoavat vahvan perustan menestykseen myös tällä alalla. Yksityiskohtia ja lisää tietoa uudesta palvelukonseptista julkaistaan viimeistään ennen kesää.

Asiakkaiden näkökulmasta kaikki jatkuu sujuvasti

Kaikki Rive LKV:n toimeksiannot siirtyvät Neliöt Liikkuu:n brändin ja y-tunnuksen alle. Näiden asiakkaiden asuntojen myynti jatkuu samalla toimivalla konseptilla, saman tutun välittäjän kanssa – entistä suuremman tukitiimin voimin.

Neliöt Liikkuu on ollut luotettu nimi Suomen kiinteistönvälityksessä vuodesta 2019 alkaen ja tulee myös tänä vuonna olemaan alan paras paikka tehdä asuntokauppaa sekä asiakkaille että välittäjille. Neliöt Liikkuu on tunnettu innovatiivisesta lähestymistavastaan asuntojen myyntiin & vuokraukseen sekä vahvasta sitoutumisestaan asiakaspalveluun ja eteenpäin katsovasta ajattelutavastaan.

Tietoa Rivestä:
Rive on Suomessa vuonna 2017 perustettu teknologiayhtiö, jonka tavoitteena on tehostaa asuntomarkkinoiden toimintaa kehittämällä ratkaisuja vaivattomampaan asuntokauppaan ja huoneistojen remontointiin. Rive on voittanut mm. Startup of the Year 2019 ja Founder of the Year 2019 -palkinnot Nordic Startup Awards -kilpailussa. Financial Times on listannut Riven yhtenä Euroopan kiinnostavimmista kasvuyhtiöistä 2020 ja Teknologiateollisuus Ry on huomioinut yhtiön yhtenä Suomen johtavista tekoäly-yrityksistä.

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.