Kirjat

Kirjat

 

Neliöt liikkuu – kodinostajan opas

Neliöt Liikkuu LKV:lla on vuosien ja tuhansien myytyjen kotien kokemus. Täysin vastaavaa kirjaa ei markkinoilta löydy. Haluamme näyttää esimerkillämme suuntaa muuttaessamme kiinteistönvälitysalaa läpinäkyvämmäksi. Kirjasta löydät kootusti vastaukset kysymyksiin, joihin kiinteistönvälittäjät vastaavat päivittäin. 

Huippumyyjä kertoo kaiken, mitä oman asunnon ostajan tulee tietää.

Mitä isännöitsijäntodistuksesta voi lukea? Mitä asunto-osakkeen ostaja ostaa? Mistä voi tarkistaa, onko rivitalon oma piha todella oma? Mikä on taloyhtiö?

Kiinteistövälityksen tähti Andrei Koivumäki kertoo kirjassa, kuinka välttää kauppatilanteen sudenkuopat ja miten erottaa tärkeät asiat vähemmän tärkeistä.

Asunnon ostajan opas ei kilpaile muita alantoimitoija kohtaan vaan tarjoaa rehellistä ja puolueetonta tietoa, jota kaikki voivat hyödyntää. 

Seuraavaksi sarjassa ilmestyvät Asunnonmyyjän opas ja Asuntosijoittajan opas.

Tilaa omasi.

 

100 faktaa myynnistä

Myyjät haluavat nopeita tuloksia, ja myyntikirjat tarjoavat hitaan vastauksen. Tämä kirja on toisenlainen. Voit avata kirjan mistä kohtaa tahansa ja löydät aina myyntifaktan. Se voi olla käytännön vinkki, hyödyllinen tilastofakta tai tiivis asiantuntijahaastattelu.

Kirjassa ei käsitellä myynnin teoriaa eikä jossitella. Kirja on suunnattu niille, jotka tekevät työssään isoja kauppoja ja joille luottamus on oleellinen osa bisnestä. Emme suosittele kirjaa pölynimurikauppiaille, vaan bisnesvalmentajille, konsulteille, kiinteistövälittäjille, osakemeklareille ja luksustuotteiden markkinoijille.

Jos tämä kirja on mielestäsi täysin tylsä ja hyödytön, kirjailijat ovat luvanneet lunastaa kappaleesi takaisin samaan hintaan.

Tilaa omasi.

Lue lisää