fbpx

100 faktaa myynnistä

on tietokirja, joka ei kertaa oppeja koulun penkiltä vaan käsittelee myyntiä ja bisnestä käytännön casejen kautta. Kirja julkaistiin vuoden 2019 alussa ja ensimmäisen myyntivuoden aikana siitä tehtiinkin jo useampi painos. Kirja on saavuttanut tietynlaisen aseman, sillä se on kirjastoistakin jatkuvasti loppuunvarattu.

Kirjan on kustantanut Alma Talent Pro, Suomen johtava ammattikirjakustantaja. 100 faktaa myynnistä on kirjoitettu yhdessä Suomen kalleimman siivoojan Katleena Kortesuon kanssa. Kortesuo on kriisiviestinnän kouluttaja, tietokirjailija ja yrittäjä.

Neliöt Liikkuu LKV:ta kirjassa edustaa Andrei Koivumäki. Kirjaa varten on haastateltu myös muita yrityksen perustajajäseniä.

100 faktaa myynnistä on ostettavissa suurimmista kirjakaupoista ja Alma Talent Shopista verkossa. Kirjasta ei toistaiseksi ole äänikirjaa.

“Kirja on suunnattu niille ihmisille, joiden on vaikea tarttua kirjoihin. Emme siis kerro myynnin historiasta, myynnin teoriasta tai myynnin termeistä. Puhumme vain myynnistä, ja siitäkin konkreettisin keissein ja lyhyin lausein.”

Tilaa omasi!

Neliöt Liikkuu – kodinostajan opas

– vuosien ja tuhansien myytyjen kotien kokemus yhdessä kirjassa. Täysin vastaavaa kirjaa ei markkinoilta löydy. Haluamme näyttää esimerkillämme suuntaa, muuttaessamme kiinteistönvälitysalaa läpinäkyvämmäksi. Kirjasta löydät kootusti vastaukset kysymyksiin, joihin kiinteistönvälittäjät vastaavat päivittäin.

Huippumyyjä kertoo kaiken, mitä oman asunnon ostajan tulee tietää. Mitä isännöitsijäntodistuksesta voi lukea? Mitä asunto-osakkeen ostaja ostaa? Mistä voi tarkistaa, onko rivitalon oma piha todella oma? Mikä on taloyhtiö?

Kiinteistövälityksen tähti ja perustajaosakkaamme Andrei Koivumäki kertoo kirjassa, kuinka välttää kauppatilanteen sudenkuopat ja miten erottaa tärkeät asiat vähemmän tärkeistä.

Kodinostajan opas ei kilpaile muita alantoimijoita kohtaan vaan tarjoaa rehellistä ja puolueetonta tietoa, jota kaikki voivat hyödyntää.

Tilaa omasi!

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.