fbpx

Miten kiinteistönvälittäjän välityspalkkio muodostuu?

Asiakkaamme ansaitsevat parasta palvelua, eivät halvinta. Huippuvälittäjämme vievät asuntokaupat maaliin nopeasti ja oikeaan hintaan – huippupalvelulla.

 

Sinun kotisi on uniikki ja tärkeä – myös meille

Asunnon koko, sijainti, hinta ja moni muu asia vaikuttavat siihen, millä tavoin kotiasi kannattaa myydä. Jotta saisit kodistasi oikean hinnan, laadimme asunnollesi aina yksilöllisen myyntisuunnitelman. Siksi kiinteistönvälittäjän välityspalkkio ja myyntisuunnitelma ovat aina kohdekohtaisia.

 

NELIÖT LIIKKUU LKV VÄLITYSPALKKIOT

Asuntojen myynnissä välityspalkkiomme on 3,8% velattomasta kauppahinnasta (hinta sisältää alv 24%).

Kiinteistöjen myynnissä välityspalkkiomme on 4,9% velattomasta kauppahinnasta (hinta sisältää alv 24%).

Minimipalkkio 3000€ (hinta sisältää alv 24%).

Välityspalkkio sisältää kaikki myyntiin liittyvät kulut, kuten kohteen markkinointimateriaalin tuottamisen, ellei toisin sovita.

Kirjallinen arviolausunto esim. pankkia, perunkirjoitusta tai ositusta varten osakehuoneistoista alk. 350€, kiinteistöistä alk. 650€ (hinnat sisältää alv 24%).

Lisäksi perimme mahdolliset asiakirjakulut ja matkakulut yli 20km osalta.

HYVÄ KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ ON MYYNTIPALKKIONSA ARVOINEN

Kun oman kodin myynti tulee ajankohtaiseksi, moni myyjä saattaa pohtia, että myymällä asunnon itse voisi säästää pitkän pennin. Oman asunnon hinnoittelu ilman ammattitaitoa ja kokemusta on kuitenkin hakuammuntaa ja siksi usein asunnon itsemyynnissä ei säästä lainkaan. Kiinteistönvälityksen ammattilainen osaa hinnoitella kotisi oikein, jolloin asunto myydään juuri oikeaan hintaan ja myyntiaika pysyy kohtuullisena. Välityspalkkion jälkeenkin sinulle jää oikein hinnoitellusta kohteesta enemmän rahaa käteen, kuin jos olisit itse ali- tai ylihinnoitellut kotisi.

Huippuvälittäjä luo asunnolle lisäarvoa

Tästä syystä korkeampi välityspalkkio ei automaattisesti tarkoita pienempää tiliä asunnon myyjälle. Korkeamman välityspalkkion myötä kiinteistönvälittäjämme pystyvät panostamaan asuntosi myymiseen enemmän aikaa ja kohdentamaan resursseja markkinointiin, mikä tarkoittaa sinulle asiakkaana tuottoisampia asuntokauppoja.

Kiinteistönvälittäjämme arvioivat myytävien kohteiden hinnat aina realistisesti

Realistisen hinnoittelun, laadukkaan, kohdennetun markkinoinnin ja välittäjien kokemuksen myötä huippuunsa hioutuneiden neuvottelutaitojen ansiosta myytävien asuntojen lopulliset myyntihinnat nousevat usein ennätyslukemiin, sillä kiinnostuneita ostajia on useita. Kun ostajaehdokkaita on useita, myös myyntiajat ovat lyhyitä. Meillä Neliöt todellakin Liikkuvat.

PANOSTA KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄN VALINNASSA LAATUUN HINNAN SIJAAN

Kiinteistönvälittäjän valinnassa kannattaa luottaa muiden asiakkaiden kokemuksiin ja välittäjän myyntihistoriaan. Jotta saisit välityspalkkiolle parhaan vastineen, kiinteistönvälittäjän valinnassa kannattaa huomioida erityisesti välittäjän ammattitaito ja palvelun sisältö ja arvioida, saako välittäjä myytyä asunnon lupaamaansa hintaan – ja aikaan.

Meillä Neliöt Liikkuu LKV:llä jokainen kiinteistönvälittäjä on huippuammattilainen. Teemme työtä intohimolla, mikä näkyy toiminnassamme myyntiennätyksinä ja korkeana asiakastyytyväisyytenä. Kun arvioimme myyntiin tulevaa kohdetta, emme tuijota pelkästään alueen neliöiden keskihintoja, vaan huomioimme jokaisen asunnon ainutlaatuisuuden, yksityiskohdan ja myymme sen juuri oikealle kohderyhmälle.

Välityspalkkiomme kertoo välittäjiemme ammattitaidosta ja motivoi välittäjää myymään asuntosi oikeaan hintaan. Meille työssämme tärkeintä ovat tyytyväiset asiakkaat ja asiakkaamme ansaitsevat vain parasta palvelua. Siksi asuntojen halpisvälitys ei kuulu Neliöt Liikkuu LKV:n palveluihin.

 

Kiinteistönvälittäjä tutustuu kotiisi maksuttomalla arviointikäynnillä ja antaa hinta-arvion kohteesta. Samalla voit keskustella välittäjän kanssa asunnon myyntiin liittyvistä asioista.

Kun toimeksiantosopimus on allekirjoitettu, kiinteistönvälittäjän varsinainen työ alkaa. Tässä vaiheessa voit myyjänä huokaista, sillä asuntosi myynti on rautaisen ammattilaisen käsissä.

Välittäjän tärkeimpiin tehtäviin myytävän kohteen selonteko. Välittäjä kerää kaikki dokumentit, joita asunnon myyntiä varten tarvitaan ja tutustuu samalla tarkasti myytävään kohteeseen.

Käytämme pääkaupunkiseudun parhaimpia valo- ja videokuvaajia tuottamaan kohteidemme markkinointimateriaalia, sillä myynti-ilmoitus on usein ensimmäinen asia, jonka potentiaalinen ostaja asunnosta näkee.

Kun kotisi markkinointimateriaali on valmis, välittäjä laatii myynti-ilmoituksen vielä eri verkkopalveluihin. Kaikki myynnissä olevat kohteet löytyvät Myytävät asunnot -sivultamme sekä kaikista Suomen suurimmista asuntopalveluista.

Hyödynnämme dataan perustuvaa kohdennettua markkinointia asunnon myynnissä, jotta kotisi myynti-ilmoitus tavoittaa potentiaaliset ostajat. Tavoitamme kuukausittain jopa neljänneksen pääkaupunkiseudun asukkaista.

Kiinteistönvälittäjällä voi olla jo valmiiksi mielessä asiakkaita, jotka olisivat potentiaalisia ostajia. Välittäjä hoitaa yhteydenpidon asunnosta kiinnostuneisiin ja esittelee heille asuntoa yksityisnäytöissä tai julkisissa asuntonäytöissä. Yhteydenpito ostajaehdokkaisiin jatkuu myös näyttöjen jälkeen. Samalla pidämme myös myyjän ajan tasalla, miten asunnon myynti etenee.

Kun ostaja ihastuu asuntoon ja haluaa jättää ostotarjouksen, kiinteistönvälittäjä hoitaa kirjallisten tarjousten vastaanottamisen. Ihannetilanteessa tarjouksia saadaan useita ja tarjouskilpailutilanteissa välittäjiemme neuvottelutaidot pääsevät loistamaan.

Kun olet hyväksynyt ostotarjouksen, on aika lyödä kaupat lukkoon. Kaupantekotilaisuus järjestetään yleensä ostajan pankissa ja välittäjä hoitaa kaupantekotilaisuuteen liittyvät asiat ja paperit valmiiksi. Asuntokauppa voidaan hoitaa myös täysin sähköisesti kotisohvalta käsin DIAS-digitaalisen asuntokaupan keinoin.

Välityspalkkio vähennetään kauppahinnasta ja palkkio maksetaan kaupantekotilaisuudessa. Kun kauppa on saatu maaliin, välittäjä huolehtii vielä ilmoitukset isännöitsijälle sekä varainsiirtoveroilmoituksen toimittamisen verottajalle.

VÄLITYSPALKKIO MUODOSTUU MYYNNIN KULUISTA JA VÄLITTÄJÄN PALKKIOSTA

Mistä kiinteistönvälittäjälle maksettava, huimalta summalta tuntuva myyntipalkkio koostuu?

Välityspalkkio muodostuu välittäjän työmäärästä ja myynnin ja markkinoinnin kuluista. Kiinteistönvälittäjän työhön kuuluu paljon muutakin, kuin myyntiesitteiden jakamista asuntonäytöillä. Alla on listattu kymmenen asunnon myymiseen liittyvää kohtaa ja esimerkkiä, mihin kiinteistönvälittäjä käyttää aikaa ja rahaa.

KUKA MAKSAA OSTOTOIMEKSIANNON VÄLITYSPALKKION?

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.