fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Suomen parhaimpien ja menestyneimpien välittäjien koti

 

MEIDÄN KAUTTAMME MYYT ASUNNON HELPOSTI, NOPEASTI JA OIKEAAN – PARHAIMPAAN MAHDOLLISEEN HINTAAN

Me kiteytimme jo kaiken olennaisen nimeemme. Saavutuksistamme puhuvat puolestaan niin tulokset kuin korkeat asiakastyytyväisyydet. Neliöt Liikkuu LKV on kiinteistönvälityksen huippuammattilainen ja kumppanisi silloin, kun haluat enemmän.

 

Meillä työskentelee vain kokeneet ja tulosta tekevät välittäjät. Emme rekrytoi ketään alan ulkopuolelta.

Yli 210 miljoonalla myytyjä koteja vuonna 2023.

Yli 110 taloyhtiön ja asuinalueen ennätysneliöhinnat rikottuna.

Asiakastyytyväisyys 4.91 / 5 vuonna 2023.

 

KOTISI ANSAITSEE VAIN PARASTA – MYÖS SILLOIN, KUN KODIN MYYNTI TULEE AJANKOHTAISEKSI

Kun haluat myydä asunnon helposti, nopeasti, saada siitä juuri oikean ja parhaimman mahdollisen hinnan, asunnon myynti kannattaa luottaa kiinteistönvälityksen ammattilaisen käsiin. Vaikka sinä itse tunnet parhaiten kotisi, kiinteistönvälittäjä tuntee puolestaan asuntomarkkinat ja potentiaaliset ostajat. Palvelemme pääkaupunkiseudun lisäksi myös Pirkanmaalla ja Päijät-Hämeessä.

 

Miksi kannattaa valita kiinteistönvälittäjä sen sijaan, että yrittäisit myydä asunnon itse välityspalkkion säästämisen toivossa?

 

Kiinteistönvälittäjä huolehtii puolestasi kaikesta

Kiinteistönvälittäjä huolehtii asunnon myyntiin liittyvien asiakirjojen hankinnasta, asunnon markkinoinnista, asuntoesittelyistä ja yhteydenpidosta ostajaehdokkaisiin, jolloin sinun aikaasi vapautuu itsellesi tärkeisiin asioihin. Välittäjä huolehtii kaikesta myyntiin liittyvästä – myyjänä sinun tehtävänäsi on huolehtia vain siitä, että asunto on esittelykunnossa ja astella pankkiin silloin, kun on aika tehdä kodistasi kaupat.

Kotisi myynti hoidetaan ripeästi ja ammattitaitoisesti

Neliöt Liikkuu LKV:llä asunnot myydään jopa 30% nopeammin. Asuntokaupassa ensimmäiset viikot ovat ratkaisevia, sillä potentiaaliset ostajat kiinnostuvat usein asunnosta samantien, kun asunto tulee myyntiin. Asunnon kiinnostavuuteen vaikuttavat asunnon ominaisuudet, kuten sijainti, koko ja kunto, sekä hinta, mutta kiinteistönvälityksen ammattilainen luo asunnolle lisäarvoa laadukkaalla, kohdennetulla markkinoinnilla, jonka kautta tavoitetaan potentiaaliset ostajat. Kun markkinointi on tehokasta ja näkyy oikeissa kanavisssa, myös asunnon myyntiaika lyhenee.

Saat asunnostasi oikean hinnan

Välittäjämme ovat tottuneet rikkomaan myyntiennätyksiä ja välittämämme asunnot myydään usein ennätyshintaan. Tämä ei johdu kuitenkaan siitä, että asunnot hinnoiteltaisiin lähtökohtaisesti yläkanttiin, vaan siitä, että tunnemme myytävän tuotteen, kodin – läpikotaisin, jolloin kohteemme päätyvät usein tarjouskilpailuun. Välittäjiemme kokemuksen myötä huippuunsa hioutuneiden neuvottelutaitojen ansiosta asiakkaamme saavat kodistaan oikean hinnan, sillä tarjouskilpailussa asunnon hinta kohoaa usein pyyntihintaa korkeammaksi – välillä jopa ennätyksellisen korkealle.

 

 

Jokaisella kiinteistönvälittäjällämme on omat vahvuutensa, mutta kaikkia Neliöt Liikkuu LKV:n välittäjiä yhdistää halu palvella asiakkaita täydellä sydämellä. Lue lisää kiinteistönvälittäjistämme ja pyydä arvio välityspalkkiosta oman kotisi myynnistä.

Arviointikäynnillä saat asunnostasi hinta-arvion ja voit keskustella välittäjän kanssa asunnon myynnin yksityiskohdista.

Kun asunnon myyjän ja kiinteistönvälittäjän näkemykset kohtaavat, allekirjoitetaan toimeksiantosopimus. Allekirjoituksen jälkeen kiinteistönvälittäjä ottaa kopin asunnon myynnistä. Asunnon myyjän tehtäväksi jää odotella kutsua pankkiin kaupantekotilaisuuteen. 

Kiinteistönvälittäjä tekee tarkan selonteon myytävästä kohteesta. Välittäjä koostaa kaikki dokumentit, jotka tarvitaan myyntiä varten. Samalla välittäjä tutustuu myytävään kohteeseen.

Käytämme markkinointimateriaalien kuvaamisessa pääkaupunkiseudun nimekkäimpiä valo- ja videokuvaajia. Myynti-ilmoituksen perusteella potentiaaliset ostajat saavat esimakua asunnosta ja tekevät päätöksen, haluavatko tutustua asuntoon tarkemmin paikan päällä.

Kun markkinointimateriaali on kuvattu ja koostettu, välittäjä laatii myynti-ilmoituksen myös eri verkkopalveluihin. Myynnissä oleviin kohteisiimme voit tutustua Myytävät asunnot -sivullamme. 

Käytämme myyntityössä kohdennettua markkinointia, jonka avulla tavoitamme juuri ne kohderyhmät, jotka ovat potentiaalisia ostajia.

Kun mahdollinen ostaja kiinnostuu kodistasi, hän haluaa varata asuntonäytön. Asuntonäytöt voivat olla yksityisiä tai julkisia ja kiinteistönvälittäjä huolehtii yhteydenpidosta näytössä käyneisiin ja asunnosta kiinnostuneisiin myös asuntonäytön jälkeen.

Kun kotisi löytää potentiaalisen uuden omistajan, kiinteistönvälittäjä ottaa vastaan kirjallisen ostotarjouksen asunnosta. Parhaassa tapauksessa kiinnostuneita on useita, jolloin syntyy tarjouskilpailu ostajaehdokkaiden välille.

Kaupantekotilaisuudessa raha ja asunto vaihtavat omistajaa. Tilaisuus järjestetään yleensä ostajan pankissa ja kiinteistönvälittäjä hoitaa kaupantekoon liittyvät paperit valmiiksi. Kaupantekotilaisuudessa maksetaan myös välityspalkkio, joka vähennetään kauppahinnasta. Kaupanteon jälkeen kiinteistönvälittäjä huolehtii tarvittavat ilmoitukset isännöitsijälle ja toimittaa varainsiirtoveroilmoituksen verottajalle.

Kysy meiltä lisää

Marja Smedberg
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED, BBA, sisustussuunnittelija

040 126 4300

marja.smedberg@neliotliikkuu.fi

Kirsi Kytö
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Yrittäjä

045 237 3515

kirsi.kyto@neliotliikkuu.fi

Anne Tauschi
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

0400 441 460

anne@neliotliikkuu.fi

Harri Manner
Kiinteistönvälittäjä, LKV · Helsinki, Vantaa, Espoo

0503215081

harri.manner@neliotliikkuu.fi

Ulla Becker
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KED

050 5858 678

ulla.becker@neliotliikkuu.fi

Janne Soininen
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KED, Kaupanvahvistaja

040 847 4900

janne.soininen@neliotliikkuu.fi

Tiina Myllyniemi
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

040 680 7704

tiina@neliotliikkuu.fi

Samu Siponen
Perustajaosakas, Toimitusjohtaja, Kiinteistönvälittäjä LKV

040 776 8492

samu@neliotliikkuu.fi

Suunnitteletko asuntosi myymistä?

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.