Asunnon myynti

Oman asunnon myynti sujuu vaivatta luotettavan välittäjän kautta

Oma koti ansaitsee vain parasta – myös silloin, kun kodin myynti tulee ajankohtaiseksi. Neliöt Liikkuu LKV on kiinteistönvälityksen huippuammattilainen ja kumppanisi silloin, kun kaipaat kotisi myyntiin asennetta ja ammattitaitoa.

Näin myyt asunnon helposti, nopeasti ja oikeaan hintaan

Kun haluat myydä asunnon helposti, nopeasti ja saada siitä juuri oikean hinnan, asunnon myynti kannattaa luottaa kiinteistönvälityksen ammattilaisen käsiin. Vaikka sinä itse tunnet parhaiten kotisi, kiinteistönvälittäjä tuntee asuntomarkkinat ja potentiaaliset ostajat.

Miksi kannattaa valita kiinteistönvälittäjä sen sijaan, että yrittäisit myydä asunnon itse välityspalkkion säästämisen toivossa?

 1. Kiinteistönvälittäjä huolehtii puolestasi kaikesta

  Kiinteistönvälittäjä huolehtii asunnon myyntiin liittyvien asiakirjojen hankinnasta, asunnon markkinoinnista, asuntoesittelyistä ja yhteydenpidosta ostajaehdokkaisiin, jolloin sinun aikaasi vapautuu itsellesi tärkeisiin asioihin. Välittäjä huolehtii kaikesta myyntiin liittyvästä – myyjänä sinun tehtävänäsi on huolehtia vain siitä, että asunto on esittelykunnossa ja astella pankkiin silloin, kun on aika tehdä kodistasi kaupat.

 2. Kotisi myynti hoidetaan ripeästi ja ammattitaitoisesti

  Neliöt Liikkuu LKV:llä asunnot myydään jopa 30 % nopeammin. Asuntokaupassa ensimmäiset viikot ovat ratkaisevia, sillä potentiaaliset ostajat kiinnostuvat usein asunnosta saman tien, kun asunto tulee myyntiin. Asunnon kiinnostavuuteen vaikuttavat asunnon ominaisuudet, kuten sijainti, koko ja kunto, sekä hinta, mutta kiinteistönvälityksen ammattilainen luo asunnolle lisäarvoa laadukkaalla, kohdennetulla markkinoinnilla, jonka kautta tavoitetaan potentiaaliset ostajat. Kun markkinointi on tehokasta ja näkyy oikeissa kanavisssa, myös asunnon myyntiaika lyhenee.

 3. Saat asunnostasi oikean hinnan

  Välittäjämme ovat tottuneet rikkomaan myyntiennätyksiä ja välittämämme asunnot myydään usein ennätyshintaan. Tämä ei johdu kuitenkaan siitä, että asunnot hinnoiteltaisiin lähtökohtaisesti yläkanttiin, vaan siitä, että tunnemme myytävän tuotteen, kodin, läpikotaisin, jolloin kohteemme päätyvät usein tarjouskilpailuun. Välittäjiemme kokemuksen myötä huippuunsa hioutuneiden neuvottelutaitojen ansiosta asiakkaamme saavat kodistaan oikean hinnan, sillä tarjouskilpailussa asunnon hinta kohoaa usein pyyntihintaa korkeammaksi – välillä jopa ennätyksellisen korkealle.

10 askelta oman kodin myyntiin

 1. Tutustu välittäjiimme ja pyydä tarjous välityspalkkiosta oman asuntosi myynnistä

  Jokaisella kiinteistönvälittäjällämme on omat vahvuutensa, mutta kaikkia Neliöt Liikkuu LKV:n välittäjiä yhdistää halu palvella asiakkaita täydellä sydämellä. Lue lisää kiinteistönvälittäjistämme ja pyydä arvio välityspalkkiosta oman kotisi myynnistä.

 2. Kutsu välittäjä kotiisi maksuttomalle arviokäynnille

  Arviointikäynnillä saat asunnostasi hinta-arvion ja voit keskustella välittäjän kanssa asunnon myynnin yksityiskohdista.

 3. Toimeksiantosopimuksen allekirjoituksen jälkeen asunnon myynti alkaa

  Kun asunnon myyjän ja kiinteistönvälittäjän näkemykset kohtaavat, allekirjoitetaan toimeksiantosopimus. Allekirjoituksen jälkeen kiinteistönvälittäjä ottaa kopin asunnon myynnistä. Asunnon myyjän tehtäväksi jää odotella kutsua pankkiin kaupantekotilaisuuteen.

 4. Kiinteistönvälittäjä tutustuu kohteesseen ja kerää tarvittavat dokumentit kotisi myyntiä varten

  Kiinteistönvälittäjä tekee tarkan selonteon myytävästä kohteesta. Välittäjä koostaa kaikki dokumentit, jotka tarvitaan myyntiä varten. Samalla välittäjä tutustuu myytävään kohteeseen.

 5. Huippuammattilaiset vastaavat markkinointimateriaalin kuvaamisesta

  Käytämme markkinointimateriaalien kuvaamisessa pääkaupunkiseudun nimekkäimpiä valo- ja videokuvaajia. Myynti-ilmoituksen perusteella potentiaaliset ostajat saavat esimakua asunnosta ja tekevät päätöksen, haluavatko tutustua asuntoon tarkemmin paikan päällä.

 6. Myynti-ilmoitus julkaistaan eri verkkopalveluissa

  Kun markkinointimateriaali on kuvattu ja koostettu, välittäjä laatii myynti-ilmoituksen myös eri verkkopalveluihin. Myynnissä oleviin kohteisiimme voit tutustua Myytävät asunnot-sivullamme

 7. Markkinointi kohdennetaan potentiaalisille ostajille

  Käytämme myyntityössä kohdennettua markkinointia, jonka avulla tavoitamme juuri ne kohderyhmät, jotka ovat potentiaalisia ostajia.

 8. Asuntonäytössä ostaja tutustuu kohteeseen paremmin

  Kun mahdollinen ostaja kiinnostuu kodistasi, hän haluaa varata asuntonäytön. Asuntonäytöt voivat olla yksityisiä tai julkisia ja kiinteistönvälittäjä huolehtii yhteydenpidosta näytössä käyneisiin ja asunnosta kiinnostuneisiin myös asuntonäytön jälkeen.

 9. Asunnosta jätetään tarjous

  Kun kotisi löytää potentiaalisen uuden omistajan, kiinteistönvälittäjä ottaa vastaan kirjallisen ostotarjouksen asunnosta. Parhaassa tapauksessa kiinnostuneita on useita, jolloin syntyy tarjouskilpailu ostajaehdokkaiden välille.

 10. Kaupantekotilaisuudessa koti vaihtaa omistajaa

  Kaupantekotilaisuudessa raha ja asunto vaihtavat omistajaa. Tilaisuus järjestetään yleensä ostajan pankissa ja kiinteistönvälittäjä hoitaa kaupantekoon liittyvät paperit valmiiksi. Kaupantekotilaisuudessa maksetaan myös välityspalkkio, joka vähennetään kauppahinnasta. Kaupanteon jälkeen kiinteistönvälittäjä huolehtii tarvittavat ilmoitukset isännöitsijälle ja toimittaa varainsiirtoveroilmoituksen verottajalle.

Lue lisää

Suunnitteletko asuntosi myymistä?