fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Tiina Myllyniemi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Asunnonvaihto on elämän suurimpia asioita. Siinä pistetään tutut ja turvalliset asiat uuteen uskoon – käännetään oman elämäkerran sivua ja mennään eteenpäin. Laadukas ja yksilöllinen palvelu on minulle sydämen asia – hienointa on luoda asiakassuhde, joka kestää läpi vuosien. Onnea tuottaa ne ne tyytyväiset asunnonvaihtajat jotka vuodesta toiseen palaavat luokseni. Ammattitaidolla ja tunteella.

Ota yhteyttä

4 / 5

”Hei, Asuntomme myynti tapahtui todella nopeasti ja ammattitaidolla. Tiina hoiti asiat todella mallikkaasti.. Voimme lämpimästi suositella. ”

Asunnonmyyjä, Konala

5 / 5

”Erittäin hyvä ja ammattitaitoinen.”

Nootka Sound

5 / 5

”We met Tiina when looking to buy our first home. Tiina was friendly, open, informative and went above and beyond to help us with all aspects of the purchase. We cannot thank her enough for her support and wish to highly recommend her services when looking to buy or sell a home.”

Chantel
Kaikki arviot (50)
Myynnissä
Esimerkkejä myydyistä kohteista viimeisen vuoden aikana

5 / 5

”Loistava kokonaisuus, olimme erittäin tyytyväisiä. ”

Asunnonmyyjä, Veikkola

5 / 5

”Kaikki meni niinkuin piti ilman yllätyksiä ”

Kari Vuorihovi

5 / 5

”Mukavaa asuntovälitystä! Tuli tunne, että minua asunnonostajana arvostetaan ja kuunnellaan eikä tyrkytetä minulle mitään sellaista, mitä en halua. Olen kaikinpuolin tyytyväinen! ”

Tiina

4 / 5

”Hei, Asuntomme myynti tapahtui todella nopeasti ja ammattitaidolla. Tiina hoiti asiat todella mallikkaasti.. Voimme lämpimästi suositella. ”

Asunnonmyyjä, Konala

5 / 5

”Ystävällinen ja joustava. Vastasi nopeasti kysymyksiin ja edesauttoi hyvin asioiden eteenpäin menemistä. ”

Asunnon ostaja/ Puotila

4 / 5

”Aluksi ajattelin, että välityspalkkio on hukkaan heitettyä rahaa, kun saisin asunnon myytyä itsekin. Välittäjän kautta kaikki kuitenkin sujui todella vaivattomasti, sillä hän hankki vastaukset kaikkiin ostajaehdokkaiden kinkkisiinkin kysymyksiin. Sain asunnosta paremman hinnan kuin mitä olisin saanut itse myydessä. Kiitos hyvästä yhteistyöstä! ”

Myyjä, Konala

5 / 5

”Olin asunnonostajan roolissa ja Tiinan puolelta asiat hoituvat todella hyvin ensimmäisestä näytölläkäynnistä aina kaupantekoon asti. Lämmin suositus. ”

Maarit Rajala

5 / 5

”Suosittelen lämpimästi Tiinaa. Hän on ahkera pitämään näyttöjä ja myös hyvä luomaan onnistuneen asuntokaupan, jossa molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä. ”

Tyytyväinen asunnon myyjä

5 / 5

”Suosittelen lämpimästi Tiinaa myyjän ja ostajan näkökulmasta. ”

Myyjä Espoosta

4 / 5

”Sujuvasti toimivan yhteydenpidon lisäksi erityiskiitos ammattitaitoiselle stailaajalle, joka käytti vain meidän omia tavaroita ja sai kodistamme pienillä muutoksilla entistä edustavamman. ”

Myyjä Vantaanlaakso

5 / 5

”Tiina on miellyttävä, palveleva ja luotettava kumppani asuntoasioissa. Sain Tiinalta nopeat vastaukset kysymyksiini, oli helppo neuvotella kauppaan liittyvistä asioista, ja asiat mistä sovittiin, myös pitivät. Suosittelen! ”

asunnonmyyjä, Tuusula

5 / 5

”Kiitos hyvästä työstä! ”

IRINA

5 / 5

”Osaava, kuunteleva ja empaattinen Tiina osaa asiansa. Täydet pisteet! ”

Asunnonmyyjä, Kirkkonummi

5 / 5

”Kiitos aktiivisesta myyntityöstä! ”

Aaro Valkila

5 / 5

”Ei ole kuin hyvää sanottavaa, loistavaa työtä teki välittäjä ”

Pera

5 / 5

”Kaikki sujui helposti ja nopeasti. ”

Ostaja, Konala

5 / 5

”kaupanteko sujui ongelmitta, ja olen tyytyvaine. ”

Emmanuel Quarshie

5 / 5

”Tiinan kanssa oli tosi helppo asioida. Hän teki kovasti töitä, jotta kaikki sujuisi kannaltamme joustavasti. Stressaava asunnonvaihto operaatio sujui hänen ansiostaan leppoisasti ja nopeasti. Oman asunnon myynti onnistui muutamassa viikossa. ”

Ostaja Metsälä, myyjä Malmi

5 / 5

”Kokonaisuus hoidettiin erinomaisesti ja aktiviteetit toteutettiin tasaisesti hyvällä tahdilla. ”

Ari Kourilehto

5 / 5

”Lämmin, asiantunteva ja luotettava välittäjä. Kiitokset Sinulle! ”

Johanna Pesola

5 / 5

”Ammattitaitoinen ja kokenut välittäjä. ”

Iisa Asiakas Etu-Töölö

5 / 5

”Kiitos aktiivisuudesta ja neuvottelusta Tiinalle! ”

Efimova

5 / 5

”Olen kyllä jo yhteen palautteeseen vastannut. Annoin Tiinalle täydet pisteet ja edelleen pidän sanani. Mikko Nurmi ”

Mikko Nurmi

5 / 5

”Kiitos hyvästä asian hoitamisesta! ”

Marko

5 / 5

”Hyvin homma, eteni.. Erittäin positiivisena ratkaisuna pidin, kun välittäjä ehdotti toista rahoitusyhtiötä… ”

TS

5 / 5

”Tiina myi asunnon nopeasti ja oikeaan hintaan. Ahkera välittäjä.”

Joonas

5 / 5

”We met Tiina when looking to buy our first home. Tiina was friendly, open, informative and went above and beyond to help us with all aspects of the purchase. We cannot thank her enough for her support and wish to highly recommend her services when looking to buy or sell a home.”

Chantel

5 / 5

”Ostajaehdokkaat tuntuivat olevan melko haasteellisia ja esittivät tiukkoja kysymyksiä lähtien tontin maaperän radon-pitoisuudesta. Tiina oli perusteellinen selvittäessään kysymyksiä ja kuunteli kiitettävästi myös myyjän asiantuntemusta. Kaikki mahdollinen koettiin prosessin aikana ja talokin tuli entistä tutummaksi kuntotarkastuksen myötä. Lopulta ostaja löytyi, Tiina sai neuvoteltua hyvän tarjouksen hänen kanssaan ja kaupat syntyivät. Erityisesti kiitosta aktiivisesta yhteydenpidosta myyjiin, koko ajan tiedettiin, missä mentiin ja, että kohdetta myytiin aktiivisesti.”

Ullis, Hyrylä

5 / 5

”Ammattilainen.”

Andy

4 / 5

”My wife and I really like to work wiht Tiina on the house deal. Thank you Tiina!”

Khiem Tran

5 / 5

”Asuntomme erottui alueen tarjonnasta merkittävästi mittavan, ammattilaisten suunnitteleman remontin ja varustelutasonsa puolesta mutta Tiina oli heti alusta alkaen luottavainen että löytää oikean kohderyhmän. Näin myös kävi ja asuntomme myytiin tavoittelemallamme hintatasolla.”

Asunnon myyjä, Veikkola

5 / 5

”Hei, kaikki toimi niinkuin sovittiin. Välittäjä oli ammattitaitoinen joka hoiti neuvottelun ja kaupat loistavasti. Yrityksellä myös hyvät digivalmiudet, kaikki kuittaukset toimi diginä.”

Markku

5 / 5

”Tiina on rautainen ammattilainen, joka ei häslää ja säädä. Voin 100 % varmuudella suositella häntä.”

Jani-Petteri Pohjonen

5 / 5

”Kiitos hyvästä palvelusta välittäjälle!”

Team I & K

5 / 5

”Ammattitaitoa löytyy.”

Hillastaja

5 / 5

”Erittäin sujuvasti, miellyttävästi ja ammattitaidolla toteutettu asunnon myynti, emme olisi voineet olla tyytyväisempiä!”

Riikka

5 / 5

”Mielestäni kaupat sujuivat hyvin ja välittäjä oli aktiivinen meihin päin. Saimme nopeasti vastausta aina sähköposteihin ja askarruttaviin kysymyksiin. Näytöt onnistuivat myös joustavasti.”

Helka

4 / 5

”Yleisesti ottaen asiat sujuivat erittäin hyvin!”

Ostaja

5 / 5

”Kiitos paljon Tiinalle erinomaisesta neuvotelusta ja myös kaikista tiedosta ja avustamisesta. Tosi erinomeinen asiantuntija. Olemme yhteydessä paljon kertaa ja lipuksi saimme ostettua meidän nykyistä tonttia. Kiitos paljon olemme tosi tyytyväisiä.”

Tontin ostaja

5 / 5

”Kaikki sujui erinomaisesti”

Tommi

5 / 5

”Tiina on ihan super, kiitos!”

Leena

5 / 5

”Erittäin hyvä ja ammattitaitoinen.”

Nootka Sound

5 / 5

”Kolmen asiakkuuden kokemuksella Tiina on todella mukava ja osaava kiinteistönvälittäjä!”

Asunnonostaja Metsälästä ja kahden myyjä Ylä-Malmilta

4 / 5

”Tiina on hyvä työssään ja periksi antamaton.”

Pia Jansson

5 / 5

”Saimme asiantuntevaa opastusta asunnon suhteen. Tiinalla on myös hyvä paikallistuntemus, mikä helpotti päätöksentekoamme. Tiinan toiminta on kaikin puolin esimerkillistä!”

Brita ja Seppo Arento

5 / 5

”Ystävällinen ja tehokas palvelu.”

Mikko

5 / 5

”Viisain, kärsivällisin, kylmähermoisin ja auttamishaluisin kiinteistövälittäjä, jonka olen tavannut! Erityisen hyvä paineensietokyky, joten selviää myös haastavammista tilanteista!”

Erkki

5 / 5

Mielestäni kaupat sujuivat hyvin ja välittäjä oli aktiivinen meihin päin. Saimme nopeasti vastausta aina sähköposteihin ja askarruttaviin kysymyksiin. Näytöt onnistuivat myös joustavasti.

Helka

5 / 5

Tiina hoiti kauppamme ammattitaidolla ja piti aktiivisesti meitä ajan tasalla koko prosessin ajan. Tiinan neuvottelutaidot tulivat hyödyksi ja tuntui että hän oli aidosti meidän asiallamme.

Asunnonmyyjä, Kamppi

5 / 5

Erittäin sujuvasti, miellyttävästi ja ammattitaidolla toteutettu asunnon myynti, emme olisi voineet olla tyytyväisempiä!

Riikka

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tavoitat minut numerosta 040 680 7704 tai alla olevalla lomakkeella.