Media

Tv-ohjelma ja tietokirja

Neliöt Liikkuu LKV on mediasta ja etenkin sosiaalisen median kentiltä tuttu toimija. Ensimmäinen toimintavuotemme 2019 oli vauhdikas eikä meillä ole aikeita vaihtaa pienemmälle vaihteelle. Tekemistämme ohjaa se, että haluamme tehdä isosti ja uutta, hyödyttää toimillamme koko kiinteistönvälitysalaa. Julkaisimme keväällä 2020 jotakin uutta, joka alalta on puuttunut.

Asuntokaupat sokkona -ohjelmassa laitettiin neliöt liikkumaan

Keväällä 2019 Nelosella käynnistyi uusi ohjelmaformaatti: Asuntokaupat sokkona. Ohjelmassa 10 erilaista perhettä luottivat yhden elämänsä suurimmista päätöksistä toisiin käsiin. Ohjelmassa Andrei Koivumäki, yksi Neliöt Liikkuu LKV:n perustajajäsenistä, etsi perheille uudet kodit.

Asuntokaupat sokkona -ohjelmaa tuotettiin kymmenen jakson verran. Jokaista jaksoa katsottiin yli 600 000 kertaa. Ohjelman myötä saamamme maanlaajuinen tunnettuus on omaa luokkaansa.

Asuntoa ostaessa on tärkeää suunnata katse tulevaisuuteen

“Jos ohjelmassa mukana olleet ihmiset olisivat nähneet kodit ennen tarjouksen tekemistä, voisin väittää, että minun olisi ollut todella vaikeaa saada heiltä hyväksyntä” summaa Koivumäki. 

Kaikki 10 Asuntokaupat sokkona ohjelman jaksoa ovat katsottavissa Ruudussa.

100 faktaa myynnistä Andrei Koivumäki

Tietokirja 100 faktaa myynnistä

100 faktaa myynnistä on tietokirja, joka ei kertaa oppeja koulun penkiltä vaan käsittelee myyntiä ja bisnestä käytännön casejen kautta. Kirja julkaistiin vuoden 2019 alussa ja ensimmäisen myyntivuoden aikana siitä on otettu useampi painos. Kirja on saavuttanut tietynlaisen bestseller -aseman, sillä se on kirjastoistakin jatkuvasti loppuun varattu. 

Kirjan on kustantanut Alma Talent Pro, Suomen johtava ammattikirjakustantaja. 100 faktaa myynnistä on kirjoitettu yhdessä Suomen kalleimman siivoojan Katleena Kortesuon kanssa. Kortesuo on kriisiviestinnän kouluttaja, tietokirjailija ja yrittäjä. 

Neliöt Liikkuu LKV:ta kirjassa edustaa Andrei Koivumäki. Kirjaa varten on haastateltu myös muita yrityksen perustajajäseniä. 

100 faktaa myynnistä on ostettavissa suurimmista kirjakaupoista ja Alma Talent Shopista verkossa. Kirjasta ei toistaiseksi ole äänikirjaa.

“Kirja on suunnattu niille ihmisille, joiden on vaikea tarttua kirjoihin. Emme siis kerro myynnin historiasta, myynnin teoriasta tai myynnin termeistä. Puhumme vain myynnistä, ja siitäkin konkreettisin keissein ja lyhyin lausein.”

Lue lisää

Julkaisimme keväällä 2020 oppaan asunnon ostajalle.