fbpx

media@neliotliikkuu.fi

Lataa logomme tästä

 

TV-OHJELMA JA TIETOKIRJAT

Neliöt Liikkuu LKV on mediasta ja etenkin sosiaalisen median kentiltä tuttu toimija. Ensimmäinenkin toimintavuotemme 2019 oli vauhdikas eikä meillä ole ollut aikeita vaihtaa pienemmälle vaihteelle. Tekemistämme ohjaa se, että haluamme tehdä isosti ja uutta. Julkaisimme jo keväällä 2020 ensimmäisenä jotakin uutta, joka alalta on puuttunut.

 

ASUNTOKAUPAT SOKKONA

Keväällä 2019 Nelosella käynnistyi uusi ohjelmaformaatti: Asuntokaupat sokkona. Ohjelmassa 10 erilaista perhettä luottivat yhden elämänsä suurimmista päätöksistä toisiin käsiin. Ohjelmassa Andrei Koivumäki, yksi Neliöt Liikkuu LKV:n perustajajäsenistä, etsi perheille uudet kodit.

Asuntokaupat sokkona -ohjelmaa tuotettiin kymmenen jakson verran. Jokaista jaksoa katsottiin yli 600 000 kertaa. Ohjelman myötä saamamme maanlaajuinen tunnettuus on omaa luokkaansa.

Kaikki 10 Asuntokaupat sokkona -ohjelman jaksoa ovat katsottavissa Ruudussa.

Julkaisimme keväällä 2020 oppaan asunnon ostajalle.

100 faktaa myynnistä

on tietokirja, joka ei kertaa oppeja koulun penkiltä vaan käsittelee myyntiä ja bisnestä käytännön casejen kautta. Kirja julkaistiin vuoden 2019 alussa ja ensimmäisen myyntivuoden aikana siitä tehtiinkin jo useampi painos. Kirja on saavuttanut tietynlaisen aseman, sillä se on kirjastoistakin jatkuvasti loppuunvarattu. 

Kirjan on kustantanut Alma Talent Pro, Suomen johtava ammattikirjakustantaja. 100 faktaa myynnistä on kirjoitettu yhdessä Suomen kalleimman siivoojan Katleena Kortesuon kanssa. Kortesuo on kriisiviestinnän kouluttaja, tietokirjailija ja yrittäjä. 

Neliöt Liikkuu LKV:ta kirjassa edustaa Andrei Koivumäki. Kirjaa varten on haastateltu myös muita yrityksen perustajajäseniä. 

100 faktaa myynnistä on ostettavissa suurimmista kirjakaupoista ja Alma Talent Shopista verkossa. Kirjasta ei toistaiseksi ole äänikirjaa.

“Kirja on suunnattu niille ihmisille, joiden on vaikea tarttua kirjoihin. Emme siis kerro myynnin historiasta, myynnin teoriasta tai myynnin termeistä. Puhumme vain myynnistä, ja siitäkin konkreettisin keissein ja lyhyin lausein.”

Tilaa omasi!

Neliöt Liikkuu – kodinostajan opas

– vuosien ja tuhansien myytyjen kotien kokemus yhdessä kirjassa. Täysin vastaavaa kirjaa ei markkinoilta löydy. Haluamme näyttää esimerkillämme suuntaa, muuttaessamme kiinteistönvälitysalaa läpinäkyvämmäksi. Kirjasta löydät kootusti vastaukset kysymyksiin, joihin kiinteistönvälittäjät vastaavat päivittäin. 

Huippumyyjä kertoo kaiken, mitä oman asunnon ostajan tulee tietää. Mitä isännöitsijäntodistuksesta voi lukea? Mitä asunto-osakkeen ostaja ostaa? Mistä voi tarkistaa, onko rivitalon oma piha todella oma? Mikä on taloyhtiö?

Kiinteistövälityksen tähti ja perustajaosakkaamme Andrei Koivumäki kertoo kirjassa, kuinka välttää kauppatilanteen sudenkuopat ja miten erottaa tärkeät asiat vähemmän tärkeistä.

Kodinostajan opas ei kilpaile muita alantoimijoita kohtaan vaan tarjoaa rehellistä ja puolueetonta tietoa, jota kaikki voivat hyödyntää. 

Tilaa omasi!

 

Seuraavaksi sarjassa ilmestyvät Asunnonmyyjän opas ja Asuntosijoittajan opas.

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.