fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Jarmo Kotisilta

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

Voidaan sanoa, kodit ja niiden välittäminen on minulle elämäntapa aina nimeäni myöden. Rakastan työtäni ja olen siitä ylpeä. Kiinteistövälittäjänä aloitin Helsingissä 1996 ja LKV:n suoritin 1997. Takanani on toistatuhatta niin asunto- kiinteistö kuin uudiskohde kauppaa. Kokemusta on kertynyt myös rakentamisesta ja remontoimisesta tavallisista asunnoista Säätytalon kultauksiin.

Tietoa löytyy siis vähän pintaa syvemmältäkin. Tämän osaamisen haluan jakaa kanssasi ja rakentaa sillan sinun kotiisi.

Ota yhteyttä

5 / 5

”Sain erinomaista palvelua pieniä yksityiskohtia myöten myydessäni asuntoni ja ostaessani uuden. Jarmo rohkaisi muuttamaan uuteen parempaan asuntoon, johon olen nyt erittäin tyytyväinen ja kiitollinen hänelle henkilökohtaisesta tuesta, jota pitkä muuttoprosessi vaati. ”

Tarja

5 / 5

”Jarmo on neutraali, ammattitaitoinen ja luottamusta herättävä välittäjä. Tämä on tärkeää asuntokaupan syntymisen kannalta. Asuntokauppa on yksityiselle ihmiselle usein rahallisesti yksi elämän suurimpia hankintoja. ”

Asunnon myyjä, Lohja

5 / 5

”Oli mukava ostaa. ”

Lauri (ostaja)
Kaikki arviot (42)
Myynnissä
Esimerkkejä myydyistä kohteista viimeisen vuoden aikana

4 / 5

”Ostajalle välittäjät ei ikinä anna hirveen hyvää ensivaikutelmaa. Verrattuna muihin, tykättiin hänestä enemmän kun muista. Pidettiin häntä oikein pätevänä ja hyvänä välittäjänä. Puhuttiinkin just, että jos joku tuttu on myymässä, varmasti suositellaan häntä.”

Asiakas, Espoo

4 / 5

”Hyvä. Alku meni siis oikein hyvin, koska meidän puolesta aikataulu vähän venähti. Nettiin hän ei ihan sovitusti ehtinyt ilmoitusta laittaa ja siinä oli virheitä, joita korjasin ite. Mut siitä eteenpäin ihan jees. Asunto meni ekalla näytöllä. Välissä tuli vaan pieni kiireen tuntu, koska oli aika paljon asiakkaita samaan aikaan eikä kaikkia ehtinyt palvella.”

Asiakas, Helsinki

4 / 5

”Ostaja ei oikein pysynyt sovitussa. Mutta välittäjä pysyi. Hoiti hommansa ihan hyvin ja asiallisesti. Oli hyvä että pysyttiin tiukkoina, niin saatiin mitä haluttiin. Välittäjä olis varmaan laittanut hinnan vähän alemmaks kun mitä me ehdotettiin.”

Ostaja, Hyvinkää

4 / 5

”Kaikki sujui hyvin ehdollisen tarjouksen jättämisestä kaupantekoon saakka. Ammattitaitoinen ja ystävällinen välittäjä.”

Ostaja, Hyvinkää

4 / 5

”Sain entisiltä naapureiltani tiedon Jarmo Kotisillasta (joiden talon hän oli myynyt). Minulla oli ollut jo pari välittäjää, joiden toimintaan en ollut tyytyväinen. Jarmo osoittautui mukavaksi ja luotettavaksi. Pidin hänen esiintymisestään ja siitä, että hän piti yhteyttä minuun vaikka ei mitään tapahtunut. Se oli minulle tärkeää. Sitten kun kauppa häämötti hän hoiti asiat hyvin ja asiallisesti. Kaupan hintakin pysyi toivomissani rajoissa. Olen erittäin tyytyväinen hänen palveluunsa ja voin lämpimästi suositella hänen palveluksiaan jatkossakin.”

Myyjä, Espoo

5 / 5

”Välittäjä on itse asiassa mun tuttu. Mun kaverin mies, oltiin siis tavattu. Oli tosi hyvää ja tehokasta toimintaa. Oli todella helpoksi tehty asunnonmyyminen.”

Tytti P., Helsinki

5 / 5

”Ihan hyvä, että oli jo aiempaa kokemusta välittäjästä. Tuttu ja turvallinen. Erittäin hyvä, vaivaton ja nopea. Pelkkää hyvää sanottavaa välittäjästä, iso plussa. Ehdottomasti positiivinen kokemus.”

Pete Ilari H., Espoo

5 / 5

”Älytön ammattitaito, hallitsee realistisen tilanteen, ja tietää täydellisesti, mitä markkinoilta irti saa. Otan Jarmoon yhteyttä toistekin. Todella ammattimaisesti hoiti kaikki asiat.”

Taavi S., Espoo

5 / 5

”Persoonallinen tyyppi. Oikeastaan koko aikana mielikuva parani hänestä ja koko ammattikunnasta, sen verran hyvin hoiti hommansa. Toimi hyvin ja tehokkaasti .”

Asiakas, Espoo

5 / 5

”Kaikki sujui oikein hyvin, ei mitään ongelmia.”

Ostaja, Helsinki

5 / 5

”Koko homma hoitu tosi hyvin alusta loppuun ja olen tyytyväinen ostokseen myös!”

Pertti K.

5 / 5

”Asuntonäyttö oli selkeästi järjestetty ja Jarmo Kotisilta oli hyvin perillä asuntoon ja talonyhtiöön liittyvistä seikoista. Jarmo auttoi tarjouksen tekemisessä selittäen maltillisesti tarvittavat kohdat sekä vastailemalla ensiasunnon ostajan esittämiin kysymyksiin selkeästi. Sopivan hinnan löydyttyä Jarmo vei kokeeneesti paperisotaa eteenpäin eikä tarjous- ja kaupanteko vaiheessa jäänyt mitään epäselvyyksiä. Kaikenkaikkiaan ensiasunnon osto Jarmon avustuksella sujui erittäin miellyttävästi.”

Ostaja, Espoo

5 / 5

”Kaikki sujui todella hyvin ja asunto meni kaupaksi arvioidussa ajassa. Välittäjä oli ammattitaitoinen ja yhteydenpito toimi moitteettomasti”

Myyjä, Espoo

5 / 5

”Jarmo Kotisilta hoiti kaikki asunnon myyntiin liittyvät asiat juuri niin kun olimme sopineet. Kiitokset! Olemme suositelleet muillekin Jarmoa.”

Anu L.

5 / 5

”Hienosti sujui! Kiitokset Jarmo Kotisillalle – olemme suositelleet häntä myös etenpäin!”

Petteri L.

5 / 5

”Asunto oli kalustamaton. Kotisilta toi paikalle omia kalusteitaan rekvisiitaksi. Välittäjä touhusi itsekseen jonkin aikaa sopivaksi havaitun ostajakandidaatin kanssa samalla pitäen meidät tietoisena homman etenemisestä. Sopiva tarjous tuli ollessamme Afrikassa huonojen tietoyhteyksien takana. Hyväksyimme tarjouksen ja kaupanteko oli valmiina kun saavuimme Suomeen. Huoneisto meni kaupaksi mielestämme erittäin hyvin, ehkä pientä hintaneuvottelua olisimme käynnistäneet jos olisimme olleet paikkakunnalla. Emme kuitenkaan halunneet sopivaa kaupantekoa laskea käsistä teknisen tiedonsiirron ontumisen takia.”

Esko Antero J.

4 / 5

”Kohdallemme ei voisi osua parempaa ja ammattimaisempaa välittäjää. Olimme erittäin tyytyväisiä Jarmo Kotisillalle antamastamme toimeksiannosta asuntomme myymiseksi. Kiitos. ”

Marita G.

4 / 5

”Huolehti hyvin asioista ja piti ajantasalla. ”

Leeni H.

4 / 5

”Kaikin puolin hyvä kokemus. Mukava mies ja hoiti kaiken niin kuin sovittiin. Ei valittamista. ”

Antti N.

5 / 5

”Erittäin ammattitaitoinen ja periksiantamaton välittäjä. Suosittelen vahvasti. ”

Petteri H.

5 / 5

”Sold the property quite fast.. ”

Ramesh K.

5 / 5

”Hyvin ja nopeasti hyvät kaupat ”

Myyjä, Espoo

5 / 5

”Jarmo on neutraali, ammattitaitoinen ja luottamusta herättävä välittäjä. Tämä on tärkeää asuntokaupan syntymisen kannalta. Asuntokauppa on yksityiselle ihmiselle usein rahallisesti yksi elämän suurimpia hankintoja. ”

Asunnon myyjä, Lohja

”Jarmo Kotisilta on taitava ja erittäin aktiivinen, asiakasläheinen ja joustavaa välittäjä. Hänen arvot: osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Suosittelen Jarmoa, mikäli halutaan saada korkean laadun palvelua. ”

Vladimir Vanhanen

5 / 5

”Ammattitaitoinen ja avulias alusta loppuun asti. ”

Sandra

5 / 5

”Oli mukava ostaa. ”

Lauri (ostaja)

5 / 5

”Todella ammattimaista toimintaa ja tuloksena nopeat asuntokaupat hyvään hintaan. ”

Asunnon myyjä, Leppävaara

4 / 5

”Kauppa hoidettiin sujuvasti ja asiallisesti. ”

Ostaja

5 / 5

”Erittäin mukava ja ammattitaitoinen välittäjä. Olimme erittäin tyytyväisiä Jarmoon “Homebridge” Kotisilta. Suosittelen. ”

Mikael Lillback

5 / 5

”Olemme todella tyytyväisiä! ”

Lisa

4 / 5

”Ostoprosessi oli sujuva ja yhteydenpito oli ripeää ”

Ostaja, Espoo

5 / 5

”Omaperäinen talo, persoonallisesti remontoitu, haastava myytävä. Muut välittäjät eivät onnistuneet, mutta Kotisilta ei antanut periksi vaan jatkoi sitkeästi ja rehellisesti talon esittelyä. Ja löysi kohteelle täydelliset ostajat. ”

Tinsuli

5 / 5

”Kaikki sujui näytöstä kaupantekoon erinomaisesti. Yhteydenpitoa oli sopivasti, ei liikaa eikä liian vähän. ”

jukal

5 / 5

”Kerta kaikkiaan loistavaa palvelua ”

asunnonmyyjä Kallio

5 / 5

”Sain erinomaista palvelua ja kaupat sujuivat suunnitellusti. Myyjä oli valmis auttamaan myös kaikissa pienissäkin yksityiskohdissa, joita asunnon myynti vaati. Hyvää yksilöllistä palvelua, jossa asiakasta ei jätetty pulaan missään vaiheessa. ”

Tarja

5 / 5

”Sain erinomaista palvelua pieniä yksityiskohtia myöten myydessäni asuntoni ja ostaessani uuden. Jarmo rohkaisi muuttamaan uuteen parempaan asuntoon, johon olen nyt erittäin tyytyväinen ja kiitollinen hänelle henkilökohtaisesta tuesta, jota pitkä muuttoprosessi vaati. ”

Tarja

5 / 5

”Erittäin haasteellisen asunnon myynnin sai loppuun viedyksi, mihin aiemmat välittäjät eivät pystyneet. Aktiivisuus kiitettävää. Toki provisio oli 30% korkeampi kuin edellisillä, mutta tuotti myös tuloksen”

Klefa

5 / 5

”Jarmo on ystävällinen ja pyrkii kaikkien osalta hyvään tulokseen.”

Inger Hirvelä López

5 / 5

”Hieno suoritus ammattitaidolla&nbsp,Jarmolta!”

Matti Laamanen

5 / 5

Homma hoidettu erittäin aktiivisesti ja ammattitaitoisesti. Kiitos jälleen kerran Jarmo!

Joonas

5 / 5

Saimme jälleen parasta ja asiantuntevaa palvelua sekä erinomaisen lopputuloksen kaupoille.

Irene Hein

5 / 5

Miellyttävää kaupankäyntiä. Asiat sujuivat mallikkaasti. Ammattitaidolla. Suosittelen.

Kaupunkikoti

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tavoitat minut numerosta 040 680 7788 tai alla olevalla lomakkeella.