fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Ulla Becker

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KED

Haluatko parasta?

Tarjoan tehokasta, yksilöllistä ja ammattitaitoista välityspalvelua vuosien kokemuksella. Jokainen asiakas ja jokainen kohde on minulle erilainen ja aina yhtä innostava. Paneudun työhöni antaumuksella kelloon katsomatta ja siirryn ydinkeskustan yksiöstä ratsutilalle yhtä sujuvasti kuin korkokengistä moottoripyörä- tai ratsastussaappaisiin.

Kauppoja on tehty satulassakin!

Mukavinta on, kun lämmin asiakassuhde ei pääty kaupantekoon, vaan kuulumisia vaihdetaan myöhemminkin.

Paras kiitos on aikaisemman asiakkaan uusi yhteydenotto tai hänen suosituksestaan tullut uusi asiakas.

Soita minulle jo tänään, laitetaan asuntoasiasi kuntoon.

Hyvä työ ja erinomainen tulos palkittu 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 ja 2021!

Ota yhteyttä

5 / 5

”Ullan asiantuntemuksen avulla kiinteistökauppa hoitui Espoossa hyvin. Kommunikointi ostajan ja myyjän kanssa oli ripeää. Kauppa vietiin asiantuntevasti maaliin. ”

Kiinteistökauppa

4 / 5

”Asuntokaupat sujuivat ongelmitta ja viesteihin vastattiin nopeasti ”

ostaja

5 / 5

”Täydellinen välittäjä, joka huolehtii myös ihmisistä.”

Hyvinkää
Kaikki arviot (97)
Myynnissä
Esimerkkejä myydyistä kohteista viimeisen vuoden aikana

5 / 5

”Kaikki meni oikein hyvin!”

Myyjä, Helsinki

5 / 5

”Hienosti”

Hannu Alho

5 / 5

”Kaikki sujui todella hyvin. Saimme sovittua yksityisnäytöt joustavasi ja myös kaupat saatiin sovittua nopealla aikataululla. Todella ammattimaista toimintaa!”

Ostaja, Helsinki

5 / 5

”Hienosti.”

Ostaja, Helsinki

5 / 5

”Asuntoni myynti sujui hyvin ja yllättävän nopeasti. Välittäjään oli helppo olla yhteydessä, kaikin puolin hyvät kaupat. Asiantuntevaa palvelua, suosittelen!”

Anni Räsänen

5 / 5

”Nopeasti, asiallisesti ja asiantuntevasti. Ulla Becker on miellyttävä ja selkeä ihminen.”

Taina Nortiola

5 / 5

”Kaikki sujui erittäin hyvin.”

Ostaja, Helsinki

5 / 5

”Hyvinhän tämä sujui! Selvät ohjeet, ja näyttöjä oli, kunhan päästiin alkuun! Ostajat löytyivät ja talo myytiin alle kolme kuukautta! Tyytyväinen tyttönen tässä nyt sitten pakkaa ja toivoo että kaikki sujuu yhtä sutjakkaasti loppuun asti!!”

Helene Ekberg

5 / 5

”Kaupanteko sujui hyvin ja aikataulun nopeus yllätti positiivisesti! Toiminta oli ammattimaista ja Ulla kertoi faktat faktoina eikä luonut turhia mielikuvia.”

Ostaja, Vantaa

5 / 5

”Kaikki sujui niinku pitikin. Menimme näytölle ja kiertelimme asunnon ja kerroin välittäjälle tekeväni tarjouksen saman illan aikana. Soitin illalla ja tein tarjouksen ja pyysin soittamaan vielä illan aikana. Ulla soitti ja kauppa syntyi. Ammattimaista homman hoitoa, kiitos”

Ari Hermunen

5 / 5

”Kaikki erittäin hyvin sujunut.”

Myyjä, Sundsberg

5 / 5

”Ammattitaitoinen, kärsivällinen ja huumorintajuinen välittäjä joka hoiti hienosti meidän talokaupan.”

Mia Reinikainen

5 / 5

”Ulla oli energinen ja määrätietoinen ja hoiteli rivakasti asiat alusta loppuun. Tekemisen meininkiä selvästi. Suosittelen!”

Myyjä, Vantaa

5 / 5

”Kun Ulla otti talomme myyntiin, niin kaikki myyntiin liittyvät asiat tapahtuivat nopeassa aikataulussa ja laadukkaasti, mm. talon valokuvaus, nettinäkyvyys ja loppujen lopuksi talo myytiin ensinäytöltä. Ulla on Todellinen huippumyyjä 🙂 Suosittelen!”

Myyjä, Vantaa

5 / 5

”Asiantuntevaa palvelua alusta loppuun. Oli hyvin perehdytty kohteeseen ja yhteydenpito toimi loistavasti!”

Lauri Vuorikkinen

5 / 5

”Hei, Alusta alkaen huomasin itse myyntimiehenä että nyt on myöskin myynnin ammattilainen myymässä asuntoamme! Positiivinen asenne kaikessa on avain eteenpäin elämässä ja en todellakaan ollut väärässä, asunto meni kaupaksi viikossa! Olen erittäin tyytyväinen meidän välittäjään Ulla Beckeriin ja voin suositella hyvin mielin kaikille.”

Matti Antti Tapio Nisonen

5 / 5

”Monta yksityisnäyttöä heti sopimuksenteon jälkeen, ja pari yleistäkin. Jokaisen esittelyn jälkeen tuli raportti tuloksista – olin todella tyytyväinen toimintaan. Kaupat tehtiin sujuvasti n. 1.5kk:n myyntiajan jälkeen.”

Myyjä, Espoo

5 / 5

”Kaikki sujui niin kuin sovittu ja Ulla teki minkä lupasi Iso kiitos hänelle! Ulla on todella ammattitaitoinen ja tietää mistä puhuu ja ennenkaikkea hän on mielyttävä ja mukava persoona”

Ronny Mikael Råberg

5 / 5

”Välittäjä toimi jämäkästi ja asiantuntevasti. Erittäin positiivinen kuva jäi. ”

Aki Mattila

4 / 5

”Asioiminen on helppoa ja luotettavaa. ”

Jonna Salmi

5 / 5

”Hyvää ja asiantuntevaa palvelua ”

Maana Kilpi

5 / 5

”Hyvä, tehokas ja voin suositella! ”

Kalle Lindroth

5 / 5

”Todella avulias ja ammattitaitoinen välittäjä! ”

Minna Lehto

5 / 5

”Ulla toimi aktiivisesti ja asiantuntevasti ”

Janne Nissilä

5 / 5

”Erityiskiitos vielä avusta vuokra-asunnon hankinnasta alueelta, kunnes ostamamme kohde vapautuu! ”

Ostaja, Kivistö

5 / 5

”Ulla vaan on niin priima! ”

Katja Ruohonen

5 / 5

”Myynyt jo useamman meidän kohteen ja kaikki on mennyt alusta loppuun ammattitaidolla. Ja mikä myyjä osapuolen kannalta tärkeää, kohteet myyty nopeasti toimeksiannon jälkeen. ”

Janne

5 / 5

”Mukavaa ja ammattitaitoista osaamista. Voin lämpimästi suositella ”

Kati

5 / 5

”Ostimme ensimmaista kertaa kiinteiston valittajalta ja kaikki sujui erittain sulavasti. Valittaja oli aina tavoitettavissa ja piti meidat ajantasalla. Aivan loistava palvelu! ”

Annukka

5 / 5

kiitos

martina reims

5 / 5

”Asiantunteva ja aktiivinen välittäjä. Erinomaiset neuvottelutaidot. ”

Myyjä, Ullanlinna

4 / 5

”Nuuksio Hevostila ”

martina Reims

5 / 5

”Saimme erinomaisen hyvää ja laadukasta palvelua. Tiedustelin aamulla 100km päästä Helsingistä, onnistuisiko asunnon esittely, jos lähtisin katsomaan mieluista asuntoa. Ihme, että onnistui ja toinen näyttö myös lauantaille, johon miehenikin pääsi. Ulla Becker esitteli tilat yhtä huolella molemmilla kerroilla. Saimme erinomaiset tiedot kohteesta ja epäröivän mieheni vakuuttumaan kaupan kohteesta. Saimme joustavaa asiakaslähtöistä palvelua, mikä johtikin kaupantekoon. ”

Asunnonostaja, Ullanlinna

5 / 5

”Kiitos Ullalle asiantuntemuksestasi ostajsn näkökulmasta. Annoit meille tilaa ja aikaa huolella tutustua asuntoon sekä tehdä asuntotarjouksemme harkiten. Ensimmäisellä asuntonäytöllä Ulla teki vaikutuksen huomioidessaan myös 1v ja 3v lapsemme ja jutellessaan myös heille. Voimme suositella Ullaa ystäväperheillemmekin! ”

Asunnonostaja Leppävaara

5 / 5

”Erinomainen välittäjä! Aktiivisesti piti yhteyttä ja oli aina tavoitettavissa. Suosittelen! ”

Ostaja, Espoo

5 / 5

””Asiat hoituvat ammattilaisen toimesta mutkattomasti.” ”

Asunnonmyyjä ja -ostaja, Espoo

5 / 5

”Eniten arvostan sitä että välittäjä pitää jatkuvasti yhteyttää asiakkaaseen ja neuvoo kun tarvitaan ei ainoastaan tontin myyntiin liittyvissä kysymyksissä vaan myös uuden kodin hankintaan liittyvissä ongelmissa. ”

Georg Korkman

5 / 5

”Tekee työtään koko persoonallaan ja luottamusta herättävästi. ”

Kiinteistön myyjä Inkoosta

4 / 5

”Kaupat saatiin tehtyä hyvässä hengessä. ”

Ostaja / Espoo

5 / 5

”KIITOS ULLA, ERINOMAISTA TYÖTÄ. ”

Paavo Vaarela

5 / 5

”Kiitos sitkeydestä ! ”

Myyjä Espoosta

4 / 5

”Kiitos miellyttävästä yhteistyöstä ”

Tom

4 / 5

”Ostotarjouksen tekemisen ja hyväksymisen jälkeen asiat sujuivat mallikkaasti aina kaupantekoon saakka. Olimme varsin tyytyväisiä koko prosessiin ja Ullan ammattitaitoon. ”

Ostaja, Kivihaka

4 / 5

”Luotettava tunne asiomisessa ”

Gitta Hongell-Sundell

5 / 5

”Kun asuntoa lähdimme taas myymään, oli mielessämme van yksi välittäjä. Ulla on myynyt 2 asuntoa meiltä huippu nopeasti. Asiantunteva alansa huippu osaaja sekä realistinen ja rehellinen välittäjä. Parasta A luokkaa, mitä myyjä ja ostaja voi saada ❤ ”

Nina Turunen

4 / 5

”Tehokasta palvelua ”

Rolf Hackzell

5 / 5

”Ulla on ammattitaitoinen ja ymmärtää rakentamisen laatukäsitteen. Hänen kanssaan on miellyttävä tehdä yhteistyötä ja hän osaa kuunnella ja neuvoa asiakasta. Parasta hänessä on hänen kykynsä tehdä kauppa, joka syntyi ensimmäisen sopimusajan puitteissa. Haastattelimme kolmea välittäjää, joista valitsimme Ullan. Suosittelen. ”

Omakotitalon myyjä, Nöykkiö.

5 / 5

”Kaupat sujuivat mallikkaasti ja joustavasti! Saimme apua ensiasunnon ostajina meitä askarruttaneisiin asioihin helposti ja nopeasti. ”

Arto

5 / 5

”Rehellinen ja luotettava välittäjä, jolla on koko paketti hyvin hallinnassa. Ullalle suuuret kiitokset nopeasti hoidetusta myyntityöstä. Sain paljon neuvoa ja opastusta talon myyntiin liittyvissä asioissa sekä uuden kodin ostoon liittyvissä kysymyksissä. ”

Talonmyyjä, Inkoo

5 / 5

”Ullan ansiosta pääsimme nopeasti asioimaan pankissa ja käytännössä vuorokauden sisällä kaupat olivat tehty. Todella ammattitaitoinen välittäjä. Kiitos, Ulla! ”

Ostaja, Suna

5 / 5

”Nopeata ja tehokasta toimintaa, voin suositella! ”

Hevostila, Porvoo

5 / 5

”Asunnon kauppa sujui tosi hyvin. Ulla Becker on erittäin hyvä ammattitaitonen, ystävällinen ja on valmis auttamaan sua 24/7 Kiitos jälleen kerran hyvästä palvelusta. Palataan joskus kun haluan myydä asuntoni 🙂 ”

Volkan A.

4 / 5

”Alusta alkaen sujuvasti ja ammattitaitoisesti hoidetut kaupat. ”

Asunnonmyyjä Kirkkonummi

5 / 5

”Asuntomme Espoossa oli ollut toisella välittäjällä myynnissä yli vuoden ja perheellämme oli tarve muuttaa isompaan asuntoon. Vuoden yrittämisen jälkeen päätimme vaihtaa välittäjää. Ullan ensinäytöllä oli jo enemmän katsojia kuin koko edeltävänä vuonna edellisellä yhteensä. Asuntokaupat toteutuivatkin heti ensinäytöllä. Nyt ollaan muuttamassa isompaan asuntoon ja se tuleekin tarpeeseen kun perheeseen syntyy uusi tulokas. ”

Jyrki, Sanna ja Veeti

5 / 5

”Sähköposteihin ja soittopyyntöihin vastattiin välittömästi, myös iltaisin. Todella nopeaa ja sujuvaa palvelua! Välittäjä myös aktiivisesti muistutti vastaavansa mielellään jos vielä jäi kysyttävää. ”

Siirtolapuutarhamökin ostaja, Helsinki

5 / 5

”Ulla on PARAS! ”

KH

5 / 5

”Myynti meni hyvin ja Ulla toimi erittäin ammattimaisesti läpi koko prosessin. Olihan tämä joko asunto jonka hän on meille myynyt. T: Michael Degerlund ”

Michael D.

5 / 5

”Kiitoksia kovasti! Ammattimaista ja lämmintä palvelua. ”

Petri & Jassu

5 / 5

”Pitkä historia jo Ullan kanssa, jälleen kerran myynnit meni maaliin erinomaisesti. ”

Antti Henriksson

5 / 5

”Erinomainen asiakaslähestyminen ja jatkuva kontaktointi. Hän piti meitä erinomaisesti ajan tasalla miten tilanne edistyi. Saimme nopeasti ja tehokkaasti kaupan toteutettua. Iso kiitos! ”

Tyytyväinen paritalon osan omistaja

4 / 5

”Asiantunteva välittäjä.Asiat etenivät nopeasti ja yhteistyö sujui hienosti.Kiitos! ”

Asunnonostaja, Espoo, Muurala

5 / 5

”Kiitos jälleen upeasta työstä Ullalle. ”

Antti Henriksson Premium House Oy

5 / 5

”Todella miellyttävää asioida Ullan kanssa. ”

Asunnonostaja Espoosta

5 / 5

”Erittäin ystävällistä, erinomainen ammattitaito ”

Riitta.H kiittää

5 / 5

”Ulla piti ostajan ja myyjän molemmat aktiivisella viestinnällä ajantasalla. Ostajasta tuntui, että Ulla ajoi molempien etua saadakseen molempia osapuolia tyydyttävän lopputuloksen. Asiointi oli mielekästä ja sutjakkaa. ”

Asunnon ostaja Marjaniemi

5 / 5

”Pääsimme tutustumaan ensimmäistä kertaa kuusi vuotta sitten ensiasuntoamme ostaessa ja nyt kuusi vuotta myöhemmin samaa asuntoa myydessä. Kaikista mutkista huolimatta oli rauhallinen olo asua jo uudessa kodissa, kun tiesi, että vanhan kodin välitystä hoitaa rautainen ammattilainen, joka todella panostaa myyntiin ja välittää siitä, että myynti järjestyy kunnolla. Kiitos! ”

asunnonmyyjä, Jorvas

4 / 5

”Asuntokaupat sujuivat ongelmitta ja viesteihin vastattiin nopeasti ”

ostaja

5 / 5

”Suosittelen lämpimästi! ”

Asunnonmyyjä, Espoo Perusmäki

5 / 5

”Ullan asiantuntemuksen avulla kiinteistökauppa hoitui Espoossa hyvin. Kommunikointi ostajan ja myyjän kanssa oli ripeää. Kauppa vietiin asiantuntevasti maaliin. ”

Kiinteistökauppa

4 / 5

”Ostimme Ullan kautta meidän ensimmäisen omakotitalon. Ulla oli hyvin ammattitaitoinen ja osasi kertoa kohteesta erittäin kattavasti. Vastasi nopeasti kyselyihin ja piti jatkuvasti meitä ajan tasalla prosessin edetessä. Iso kiitos! ”

Asunnon ostaja, Espoo

5 / 5

”Olemme olleet kaksilla kaupoilla Ullan kanssa. Hinta-arviot ja myyntiaikataulut pitivät hyvin paikkansa. Palvelu oli tehokasta ja meidät pidettiin hyvin ajan tasalla. ”

Juha ja Hilppa

5 / 5

”Hoitivat myynnin todella nopeasti ja perehtyivät ongelmakohtiin perinpohjaisesti. 5/5!”

Maria

5 / 5

”Ullan pätevyys ja rohkaiseva asenne, asioiden selittäminen selkeästi, sekä hänen rauhoittava olemuksensa olivat tällaiselle kokemattomalle hermokimpulle ensiarvoisen tärkeitä. Lämpimät kiitokset nopeista ja helpoista kaupoista, annan täyden 10:n ja voin suositella kaikille. 💖”

Ellu

5 / 5

”Viiden tähden palvelua aina. Jatka samaan malliin! :)”

Andre Roots

5 / 5

”Välittäjä oli erittäin mukava ja osaava asiantuntija. Kaupat sujuivat ongelmitta ja jäi kaikin puolin hyvä mieli!”

Damian

5 / 5

”Täydellinen välittäjä, joka huolehtii myös ihmisistä.”

Hyvinkää

5 / 5

”hyvä ulla!”

kivistöntie

5 / 5

”Loistavaa ammattitaitoa!”

Mari H.

5 / 5

”Asiointi oli selkeää, ammattimaista ja ystävällistä.”

Saija A.

5 / 5

”Hienoa, nopeata ja ammattitaitoista välittämistä.”

Kalle

5 / 5

”Ulla on välitön,ystävällinen ja ammattitaitoinen.Hän suhtautuu innostuneesti työhönsä ja paneutuu siihen tarmokkaasti sekä tiedottaa myyntiin liittyvistä asioista pikaisesti miten asiat etenevät.Suosittelen lämpimästi Ullaa kun tarvitset asunnonvälittäjää.”

Asunnonmyyjä Viherlaaksonranta

5 / 5

”Kaikki ole hyvin, kiitos!”

Oleksandr Fomenko

5 / 5

”Ulla oli rehellinen, nopea, ammattilainen. Kiitos kaikesta.”

Svitlana

5 / 5

”Kiitos hyvin hoidetusta esittelystä, asioiden hoitamisesta kauppaan liittyen ja itse allekirjoitustilaisuudesta.”

tyytyväinen ostaja

5 / 5

”Olen todella tyytyväinen tähän välittäjään. Suosittelen.”

JH

5 / 5

”Ulla hoiti kaupat taas kerran erinomaisesti”

Markus Huovinen

5 / 5

”Ulla välitti meille nykyisen asunnon kiinteistöineen erittäin ammattimaisesti auttaen meitä taloudellisesti merkittävässä päätöksenteossa. Positiivisen asiakaskokemuksen ja välillemme muodostuneen luottamuksen perusteella annoimme Ullalle silloisen asuntomme välitettäväksi. Ulla yllätti meidät perusteellisesti välittämällä asuntomme alle viikossa. Ullan kattavan verkoston ja maineen avulla saimme vanhan asuntomme myytyä ennätysajassa oikeaan markkinahintaan vaivattomasti. Vahva suositus Ullalle ja kaksinkertaiset Suurkiitokset sujuvista kaupoista ja asioiden hoitamisesta.”

Rivitalo Lippajärvellä/ Mikaela ja Jari

5 / 5

”Asunnon osto sujui hienosti!”

Asunnonostaja, Taka-Töölö

5 / 5

”Ulla hoiti asuntoni myynnin asiantuntevasti ja kauppa syntyi nopeasti. Kiitoksia”

Markku

5 / 5

”Kolmas kerta Ullan kanssa asuntokaupoilla, aina nopeasti ja hyvään hintaan.”

Mikko Manner

5 / 5

”Kiitos nopeasta kaupasta ja ammattimaisesta asioiden hoitamisesta”

Premium House Oy

5 / 5

”Ensiasunnonostajana kaikki asiat olivat uusia minulle. Ullan kanssa kauppojen teko sujui erinomaisesti, sillä yhteydenpito oli nopeaa, ammattimaista ja hän oli aina askeleen edellä ja kertoi mitä seuraavaksi tulisi tapahtumaan. Kaikkiin kysymyksiin kaupanteon prosessiin liittyen sai vastauksen. Iso kiitos hyvin sujuneista kaupoista!”

Asunnonostaja, Kivistö

5 / 5

”Helposti lähestyttävä, positiivinen henkilö. Mukava asioida.”

Asunnon ostaja, Lauttasaari

5 / 5

”Olen tyytyväinen palveluun ja välittäjän asiantuntemukseen”

Marja-Liisa

5 / 5

Ulla välitti meille nykyisen asunnon kiinteistöineen erittäin ammattimaisesti auttaen meitä taloudellisesti merkittävässä päätöksenteossa. Positiivisen asiakaskokemuksen ja välillemme muodostuneen luottamuksen perusteella annoimme Ullalle silloisen asuntomme välitettäväksi. Ulla yllätti meidät perusteellisesti välittämällä asuntomme alle viikossa. Ullan kattavan verkoston ja maineen avulla saimme vanhan asuntomme myytyä ennätysajassa oikeaan markkinahintaan vaivattomasti. Vahva suositus Ullalle ja kaksinkertaiset Suurkiitokset sujuvista kaupoista ja asioiden hoitamisesta.

Mikaela ja Jari

5 / 5

Ulla on ystävällinen ja ammattitaitoinen, luotettava,innostuneesti hoitaa työtään. Hän tiedottaa kaikista myyntiin liittyvistä asioista nopeasti ja ottaa välittömästi yhteyttä myyjään jos häneen on yritetty saada yhteyttä. Hänen kanssaan on mukavaa ja helppoa keskustella kaikista myyntiin liittyvistä asioista. Hän on välitön ja lämmin ihminen, suosittelen ehdottomasti Ullaa jos tarvitset asunnonvälittäjää.

Asunnonmyyjä, Viherlaaksonranta

5 / 5

Pääsimme tutustumaan ensimmäistä kertaa kuusi vuotta sitten ensiasuntoamme ostaessa ja nyt kuusi vuotta myöhemmin samaa asuntoa myydessä. Kaikista mutkista huolimatta oli rauhallinen olo asua jo uudessa kodissa, kun tiesi, että vanhan kodin välitystä hoitaa rautainen ammattilainen, joka todella panostaa myyntiin ja välittää siitä, että myynti järjestyy kunnolla. Kiitos!

Asunnonmyyjä, Jorvas

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tavoitat minut numerosta 050 5858 678 tai alla olevalla lomakkeella.