fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Sirpa Rajalainen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT

Jo 17 vuotta aktiivista ja tuloksellista asunnonvälitystyötä takaa rautaisen osaamisen!

Innostun jokaisesta ainutlaatuisesta asunnosta ja asiakkaasta, sillä tiedän voivani auttaa onnistuneen asuntokaupan syntymisessä.

Tavoitteenani – ja parhaana palkintona – työstäni on niin tyytyväinen asiakas, että hän suosittelee minua lähipiirilleen.

Asunnot eivät myy itse itseään. Ota reippaasti yhteyttä, kun etsit luotettavaa alan ammattilaista; aloitetaan yhdessä tie parhaaseen asuntokauppaan!

Autan kaikissa asunnon vaihtoon liittyvissä asioissa – mm. stailauksessa. Soita jo tänään!

Ota yhteyttä

5 / 5

”Sirpa Rajalainen oli erittäin ammattitaitoinen välittäjä. Suosittelen häntä. ”

Amar Singh

5 / 5

”Sirpa on ihmisläheinen ja selkeästi asiat esittävä välittäjä. ”

Tuija Mykkänen

5 / 5

”Sirpasta tuli hyvä fiilis jo ensitapaamisesta lähtien ja asunnon myynti sujui erinomaisesti. ”

Peter Hellman
Kaikki arviot (50)
Myynnissä

5 / 5

”Sirpa myi asuntomme parin yksityisnäytön jälkeen kolmessa päivässä! Sirpan asianhtuntemus on mahtavaa ja koko myyntiprosessi välityssopimuksen allekirjoittamisesta itse myyntitapahtumaan sujui mallikkaasti ja vaivattomasti. Voin lämpimästi suositella Sirpaa välittäjäksi. ”

Elina

5 / 5

”Kaupankäynti oli sen verran sujuvaa ja nopeaa, ettei voi antaa kuin täydet pisteet. ”

Niklas Lindgren

5 / 5

”Sirpa on ihmisläheinen ja selkeästi asiat esittävä välittäjä. ”

Tuija Mykkänen

5 / 5

”Olimme sopineet, että tavoitteena on ennemmin mahdollisimman hyvän myyntihinnan saaminen kuin nopea kaupanteko. Sirpa hoiti välitystehtävän loistavasti, pitkäjännitteisesti ja tavoitteellisesti – ja lopulta asuntokaupat syntyivät noin 10% KORKEAMPAAN hintaan kuin miksi myymämme asunnon arvo oli ennen myyntiprosessiin ryhtymistä arvioitu. Loistavaa työtä! ”

Asunnon myyjät, keskusta

5 / 5

”Sirpa hoiti kotimme myynnin ammattitaidolla. Kokeneena välittäjänä hän tunsi markkinan ja osasi tarjota kohdetta oikealle asiakaskunnalle. ”

Tuomas Kylmänen

5 / 5

”Kaikki sujui saumattomamsti ja olimme erittäin tyytyväisiä Sirpaan! Saimme kodistamme korkeamman hinnan kuin uskalsimme toivoa. Voimme suositella Sirpaa lämpimästi. Hänen kanssa oli mukavaa tehdä yhteistyötä. ”

Savolainen

5 / 5

”Sirpa on todella ammattilainen, tuntee toimialan ja markkinat hyvin, pitää lupauksensa, toimii ripeästi, on hyvä ihmistuntija – loistava asiakaspalvelussa ja pitää asiakkaan koko ajan ajantasalla. Suosittelen lämpimästi! ”

Outi

5 / 5

”Jos ja kun valitsen jatkossa kiinteistövälittäjän myymään asuntoani niin Sirpa on AINOA vaihtoehto ”

Juska Savolainen

5 / 5

”Laitoimme Sirpalle jo suoraan kiitosviestiä eilen siitä, kuinka hienoa palvelua saimme ja kuinka prosessi sujui todella hyvin. Ensiasunnon ostajina Sirpa jakoi meille lisäksi paljon hyviä vinkkejä. Tuhannesti kiitoksia! ”

Bea & Joni Grandell

4 / 5

”Kaupat saatiin aikaiseksi ”

Kas

5 / 5

”Kiitos! ”

Mirja ja JP

5 / 5

”Olimme erittäin tyytyväisiä Sirpaan. Hän on hyvä työssään ja hyvä asiakaspalvelussa, mikä on tärkeää niin myyjän kuin ostajankin kannalta. Arvostimme häneltä saatuja neuvoja ja hänen näkemystään. Sirpa ei jättänyt meitä yksin myyntiprosessin aikana vaan oli koko ajan läsnä ja piti meistä hyvää huolta. Saimme alunperin vinkin Sirpasta kavereiltamme ja aiomme ehdottomasti suositella häntä eteenpäin oman hyvän kokemuksemme perusteella. ”

Asunnonmyjät Kruununhaka

5 / 5

”Kiitos hyvästä ja joustavasta palvelusta. ”

Mirja

5 / 5

”Välittäjä toimi kiitettävästi palvellessaan meitä. Palvelu oli joustavaa ja nopeata. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä. Kiitos! ”

Mirja

5 / 5

”Sirpa oli aivan loistava välittäjä, suosittelen varmasti! Kaikki hoitui todella mutkattomasti ja ammattitaitoisesti. Löysin oman kodin, siitä erittäin Suuri kiitos. ”

Markus

5 / 5

”Sirpasta tuli hyvä fiilis jo ensitapaamisesta lähtien ja asunnon myynti sujui erinomaisesti. ”

Peter Hellman

5 / 5

”Sirpa Rajalainen hoiti asuntoni kaupan ja siihen liittyvät asiat erittäin ammattitaitoisesti, suosittelen lämpimästi yhteistyötä Sirpan kanssa! ”

Asunnonmyyjä, Vallilla

5 / 5

”Kiitos Sirpa huolehtivasta ja asiantuntevasta asunnon välittämisestä. Muistan lämmöllä iloisuuttasi. Jos päädyn uudestaan myymään asuntoni, etsin sinut välittäjäksi ”

Irene Jäämaa

5 / 5

”Sirpa Rajalainen oli erittäin ammattitaitoinen välittäjä. Suosittelen häntä. ”

Amar Singh

5 / 5

”Sirpa on kokenut huipputason välittäjä. Vahva asiantumtetus ja ihmisläheinen persoona tekivät vaikutuksen minuun. Sirpa on kirkas tähti ammattikunnassaan! ”

Myyjä Ullanlinna, Helsinki

5 / 5

”Tosi hienoa ja loistava yhteistyö! ”

Kristiina Laas

5 / 5

”Excellent work!!! ”

Natallia T.

5 / 5

”Todella miellyttävää ja asian osaavaa välityspalvelua. Suuret kiitokset ”

Ostaja, Etu-Töölö

4 / 5

”Miellyttävä kokemus ”

Jan Herranen

5 / 5

”Sirpa on kaikilta osin erinomainen ja erityisen ammattitaitoinen työssään. Hän on omistautunut työlleen ja asiakkailleen. Sirpa edustaa ammattikuntansa parhaimmistoa. Suosittelen häntä erittäin mielelläni. ”

Sami

5 / 5

”Kaikki sujui nopeasti, ammattimaisesti ja lupausten mukaisesti. Ehdottomasti kannatti kuunnella Sirpan neuvot ja huomioida hänen ammattimainen näkemyksensä. Loistavaa työtä! ”

Mummo Kruununhaasta

5 / 5

”Sirpa oli jo myynyt aikaisemmin yhden asuntomme ja kun päätimme myydä Punavuoren yksiön niin otimme heti yhteyttä Sirpaan. Kaikki sujui mallikkaasti. Jos tulevaisuudessa tarvitsemme välittäjää se on Sirpa! ”

Päivi, Punavuori

5 / 5

”Sirpa Rajalainen on erittäin pätevä myynnin ammattilainen. Hän hoiti asuntomyynti asiani 10+ arvosanalla. ”

Amar Singh

4 / 5

”Onnistunut yhteistyö ”

asunnonmyyjä Espoo

5 / 5

”Erittäin miellyttävä henkilö on Sirpa Rajalainen. Erittäin ammattitaitoinen ja pätevö. ”

Amar Singh

3 / 5

”Välittäjältä oli aluksi vaikea saada tarvittavaa informaatiota kohteesta eikä muutenkaan välittynyt kuva että olisi kovin kiinnostunut potentiaalisista ostajista. Mutta kun tarpeeksi selvästi ilmaisi kiinnostuksen, niin asia alkoivat sujua ja menivät lopulta jouhevasti ja sutjakkaasti. ”

Ostaja, Töölö

5 / 5

”Aktiivisuus ja yhteydenpito ansaitsevat erityisen kiitoksen. ”

Heikki Oravainen

5 / 5

”Excellent service! Sirpa did a lot of work all the way through the sale process. ”

Happy seller

5 / 5

”Sirpa suoritti asuntomme myyniin aivan ensiluokkaisesti tehden todella suuren työn onnistuneen asuntokaupan eteen. Olen erittäin tyytyväinen palveluun! ”

Joni

5 / 5

”Sirpa on ammattitaitoinen, positiivinen ja aktiivinen luonne. Hän selvästikin pitää työstään. Hän teki töitä asunnon myymiseksi, piti minut todella hyvin ajantasalla. Sirpa on ”myötäelävä”, osaa asettua sekä myyjän että ostajan asemaan. Voin suositella lämpimästi! ”

Asunnonmyyjä, Katajanokka

5 / 5

”Asuntokaupat sujuivat vaivattomasti ja ammattitaidolla! Yhteydenpito Sirpan kanssa oli mutkatonta ja saimme tarvittavat tiedot päätöksentekoa varten. ”

Asunnonostaja, Ullanlinna

5 / 5

”Sirpa on luottovälittäjämme. Huolellinen, kunnianhimoinen, empaattinen ja hyvä myyjä. ”

Minna Suutari

5 / 5

”Sirpa oli aktiivisesti yhteydessä ja selvitti hyvin asioita. Meillä oli luottavainen olo.”

Sanna

5 / 5

”Kiitos Sirpalle :)”

Sanna

5 / 5

”Loistavaa ja nopeaa toimintaa.”

Asunnonmyyjä, Espoo

5 / 5

”Sirpan ammattitaito vakuutti meidät jo asunnon ostajina. Nyt hän myös myi asuntomme ja käsityksemme hänen ammattitaidostaan vain vahvistui. Kotia ostaessa tai myydessä kyse on suurista asioista ja päätöksistä. Kaikkesta ammattilaisen avusta on tilanteessa suurta hyötyä. Itse olen toiminut kymmeniä vuosia konsultoivan myynnin tehtävissä toisella alalla ja vienyt onnistuneesti päätökseen satoja suuria projekteja. Osaan arvostaa alansa ammattilaisia. Tavatessani tunnistan sellaisen. Kun kotisi on Sirpan välitettävänä se on hyvissä käsissä!”

asunnonmyyjä, Kirkkonummi

5 / 5

”Kaikki sujui mutkattomasti sekä asiantuntevasti. Olemme erittäin tyytyväisiä siihen kuinka kaupat hoituivat.”

Asunnon ostaja, Konala

5 / 5

”Asiantunteva, kohteeseen ja sen markkinointiin huolella perehtyvä, kohteensa markkinatilanteen ja -arvon hyvin tunteva, asiallinen ja luotettava.”

asunnonmyyjä, Kruununhaka

5 / 5

”Asiallinen/ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä. KIITOS!!!”

Vainio JARI

5 / 5

”Valitsin Sirpan asuntoni välittäjäksi jo toistamiseen, voin lämpimästi suositella Sirpaa.”

Susanna

5 / 5

”Kahdeksannen Päivän Sirpa oli kaikin puolin miellyttävä ja pätevä yhteistyökumppani. Suosittelemme.”

Helena ja Veikko

5 / 5

”En pysty yhden asuntokaupan kokemuksella vastaamaan yksityiskohtaiseen arvosteluun. Haluan sanoa, että Sirpa Rajalainen on hoitanut tehtävänsä erinomaisesti asunnon myynnissä sekä asuntojen vuokrauksessa.”

Asunnon myyjä , Kuusitie

5 / 5

Olimme todella tyytyväisiä Sirpa Rajalaisen ammattitaitoon, osaamiseen, perehtymiseen kohteeseen, kohteen kuviin, markkinatuntemukseen ja kaupanteon nopeuteen ja kauppaan. Voin todella suositella häntä, kertakaikkiaan erinomaista yhteistyötä, paneutumista kohteeseen ja asiaan.

Kirsi asunnonmyyjä, Kruununhaka

5 / 5

Huolellinen perhtyminen kohteeseen ja sen hinnoitteluun markkinahintaiseksi. Laadukas ja luotettava asunnon markkinointi. Välittyi aito kiinnostus työhönsä.

Asunnon myyjä, Kantakaupunki

5 / 5

Parempaa palvelua ja asiantuntemusta on varmasti vaikea löytää. Sirpan valtavan pitkä kokemus kantakaupungin asuntomarkkinoista on todella omassa luokassaan. Ja kaikki asiat, myös negatiivisesti hintaan vaikuttavat, käydään läpi rehellisesti eikä mielistellen.

AW

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tavoitat minut numerosta 040 413 3118 tai alla olevalla lomakkeella.