fbpx

Tuija Taivainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Yli 20-vuoden kokemus myynnin- ja markkinoinnin parissa sekä asiakaslähtöisyys ja tarkka silmä yksityiskohtiin tekee Tuijasta timanttisen asunnon myyjän.

“Asunnon myyjille haluan tarjota mahdollisen helpon myyntiprosessin, jossa lähdetään hakemaan markkinoilta parasta mahdollista hintaa. Tämä taataan, kun ammattivalokuvaajan kanssa luon kevyellä somistuksella kohteiden kuvista mahdollisimman kutsuvat – sekä yhdessä markkinointitiimin kanssa rakennamme kohteelle aina räätälöidyin ja ammattitaitoisen markkinointisuunnitelman. Nykytilanteessa on tärkeää saavuttaa mahdollisimman laaja yleisö ja näkyvyys – pelkkä Oikotie ja Etuovi ei enää riitä!”

LKV kiinteistönvälittäjän pätevyden omaava Tuija tarjoaa asiakkailleen positiivisella energiallaan ammattitaitoisen ja helpon asunnon vaihdon. Jos haluat välittäjän, joka hoitaa koko prosessin varmuudella ja hymyssä syin, valitse Tuija!

Ota yhteyttä

5 / 5

Osaavaa asiakaspalvelua! välittäjä todellakin paneutui innolla tehtävään ja häntä oli helppo lähestyä kaupan kaikissa vaiheissa

Esimerkkejä myydyistä kohteista viimeisen vuoden aikana

5 / 5

Osaavaa asiakaspalvelua! välittäjä todellakin paneutui innolla tehtävään ja häntä oli helppo lähestyä kaupan kaikissa vaiheissa

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tavoitat minut numerosta 040 530 1351 tai alla olevalla lomakkeella.