fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Maarit Halme

Myyntineuvottelija

Maaritin työn käden jäljessä näkyy kokemus ja tarmokkuus. Kiinteistönvälitys on vienyt hänet täysin mennessään – työkaverit kuvailevatkin Maaritia rohkeaksi ja innovatiiviseksi ja juuri tästä syystä hän taisi löytääkin tiensä kiinteistönvälityksen pariin. Tekeväinen Maarit nauttii alan hektisyydestä ja uusien persoonien kohtaamista sekä asiakastapaamisissa että työpaikalla.

Ennen kiinteistönvälitystä Maarit teki noin 10 vuotta markkinointia ohjelmistojen ja tuotelanseerausten parissa. Lisäksi kunnioitettavat 30 vuotta ehti vierähtää ylintä johtoa palvellessa eri sektoreilla – Maarit jos joku tietää, kuinka asiakkaat tulee kohdata ja mitä loistavan asiakaskokemuksen toimittaminen vaatii. Työssään Maarit on vakuuttava ja pitää kiinni siitä, mitä on luvattu.

Maarit on kotoisin Helsingistä, ja asunut niin Käpylässä, Itä-Helsingissä, keskustan suunnilla ja nyt Pohjois-Helsingissä. Myös Espoon eri alueet ovat tulleet tutuiksi tyttären harrastusten myötä. Vapaa-ajallaan Maaritia pitää kiireisenä hänen ja aviomiehensä kolme kääpiösnautseria.

Kielitaito: Suomi, Englanti

Ota yhteyttä
Myynnissä
Esimerkkejä myydyistä kohteista viimeisen vuoden aikana

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tavoitat minut numerosta 050 483 8322 tai alla olevalla lomakkeella.