Jukka-Pekka Bienek

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Kaupanvahvistaja

Koti on ihmisen turvasatama. JP on auttanut suomalaisia löytämään itsensä näköisen kodin jo 20 vuotta. Helsingin keskustassa asuva energinen ja iloinen neljän lapsen isä tietää, miten perheen tarpeet muuttuvat vuosien aikana. Siksi hän auttaa suunnittelemaan elämää pitkälle tulevaisuuteen.

Pitkän uransa aikana JP on työskennellyt menestyksekkäästi valtakunnallisissa ketjuissa. Hän on hankkinut kokemusta mm. Kiinteistömaailmalla 10 vuoden ajan. Hän on koulutukseltaan laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV) ja Maanmittauslaitoksen määräämä Kaupanvahvistaja. Hän hoitaa niin kiinteistöjen, tonttien kuin kesälomakiinteistöjenkin kaupanvahvistukset.

JP saa kiitosta asiakkailtaan siitä, että hän hoitaa kodinvaihdon alusta loppuun, niin myynnissä kuin uuden kodin löytämisessä. Luotettavan myyjän maine on kiirinyt ja hänelle onkin vuosien aikana kertynyt asiakkaita, jotka kääntyvät hänen puoleensa aina uudestaan kun asunnonmyynti on ajankohtaista.

”Valitsin välittäjän hänen ammattitaitonsa perusteella. Hän oli huomattavasti taitavampi kuin kilpaileva välittäjä. Kaikki hoitui erinomaisesti ja prosessi sujui ilman stressiä alusta asti loppuun. Välittäjälle annan arvosanaksi 10+”– Myyjä, Espoo

”Välittäjä oli avoin ja aktiivinen. Vaikka markkinatilanne oli vaikea, hän hoiti myynnin taitavasti. Suosittelen lämpimästi!” – Myyjä, Espoo”

040 062 6966

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.