fbpx

Jukka-Pekka Bienek

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Kaupanvahvistaja

Asiakkailta usein kuulen, että “on turvallista ostaa koti, kun JP on välittäjä” – tähän se kaikki kiteytyy!

Olen auttanut ihmisiä löytämään kodin jo 20 vuoden ajan. Omasta kokemuksesta, neljän lapsen isänä ja kahden lapsenlapsen pappana, tiedän kuinka elämäntilanteet ja kodin tarpeet muuttuvat vuosien varrella. Etsiessämme uutta kotia vaimoni Johannan kanssa huomasin todella sen, kuinka mestarilla on varaa soveltaa. Kun kodin etsinnässä on mukana sisustussuunnittelija, avautuu todella konkreettisesti uusia mahdollisuuksia ja tiloja prosessin aikana!

Pitkän urani aikana olen työskennellyt menestyksekkäästi valtakunnallisissa ketjuissa. Neliöt Liikkuu on minulle rakas perhe. Lisäksi olen hankkinut kokemusta mm. Kiinteistömaailmalla 10 vuoden ajan. Koulutukseltani olen laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV) ja Maanmittauslaitoksen määräämä Kaupanvahvistaja. Hoidan niin kiinteistöjen, tonttien kuin kesälomakiinteistöjenkin kaupanvahvistukset.

”Valitsin välittäjän hänen ammattitaitonsa perusteella. Hän oli huomattavasti taitavampi kuin kilpaileva välittäjä. Kaikki hoitui erinomaisesti ja prosessi sujui ilman stressiä alusta asti loppuun. Välittäjälle annan arvosanaksi 10+”– Myyjä, Espoo

”Välittäjä oli avoin ja aktiivinen. Vaikka markkinatilanne oli vaikea, hän hoiti myynnin taitavasti. Suosittelen lämpimästi!” – Myyjä, Espoo”

040 062 6966

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.