fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Pekka Keskitalo

Vastaava hoitaja, Kiinteistönvälittäjä LKV, Kaupanvahvistaja, rekrytointi

Pekka on toiminut ikänsä myynnin parissa ja tunnetaan vankkumattomana myynnin ammattilaisena. Kiinteistönvälitysalalla Pekka on ollut pitkään – jo vuodesta 1996. Aiemmin Pekka on työskennellyt mm. kiinteistönjalostukseen keskittyneissä yrityksissä sekä yhdessä Suomen suurimmassa välitysketjussa myynninjohdossa. Tässä positiossa hän onnistui kasvattamaan yrityksen liikevaihtoa yli 300% kahdessa vuodessa.

Vahvan kokemuksen Pekka omaa laajalta toimialueelta aina pienistä osakehuoneista kiinteistönjalostukseen saakka, eikä suurienkaan maa-alueiden välitystyö ole hänelle vierasta. Pekan mukanaan tuoma kokemus on arvokasta. Vahvuusalueikseen Pekka mainitsee kiinteistöt sekä rivi- ja paritalohuoneistot.

Paljasjalkaisena helsinkiläisenä pääkaupunkiseutu on Pekan luontainen toiminta-alue, jonka hän tuntee erityisen hyvin. Pekalla on monipuolinen koulutus alalta: LKV, LVV, Kiinteistöalan ammattitutkinto ja lisäksi hän on Maanmittauslaitoksen määräämä julkinen kaupanvahvistaja. Töiden ohella Pekka nauttii ajanvietosta merellä ja purjehtii aktiivisesti.

Neliöt Liikkuu perheessä Pekka toimii moniosaajana vastuualueellaan vastaavan hoitajan työ, kiinteistönvälitys sekä rekrytointi.

Ota yhteyttä

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tavoitat minut numerosta 050 390 0096 tai alla olevalla lomakkeella.