fbpx

Markku Hakala

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM

Markku on kokenut ammattilainen, joka kuuluu pääkaupunkiseudun kiinteistönvälittäjien parhaimmistoon. Hänen koko työuransa on ollut sekä myyntityötä että myynnin johtamista. Pitkä kokemus myynnin esimies- ja johtotehtävissä antavatkin  kiinteistönvälitykselle erinomaiset eväät. Viime vuosina koteja on tullut vuodessa myytyä yli 30 miljoonalla eurolla.

Kovien tulosten lisäksi Markku on tunnettu myös ratikka-alueen asiantuntijana – ”Ullanlinnasta Haagaan” ja ”Arabianrannasta Lauttasaareen”. Asunnot menevät kaupaksi, asioita tapahtuu etkä uuden kodin etsinnässäkään joudu jäämään yksin.

Työtä pelkäämätön Markku on apuna myös uuden kodin haussa ja pitää jokaista toimeksiantoa isona luottamustehtävänä sekä kunnioituksena ostavia ja myyviä asiakkaita kohtaan. ”Asunnon myynnissä sekä myyjä että ostaja ovat oikeutettuja saamansa palvelun lisäarvoon”. Laaja verkosto mahdollistaakin myös asunnon myynnin jo ennen julkisia esittelyjä.

Järjestelmällisyys, luotettavuus ja suoraselkäisyys ovat vieneet pitkälle. ”Uskon henkilökohtaisiin tapaamisiin, ihmisten kohtaamiseen ja kuunteluun isoissa asioissa”. Kiinteistönvälityksessä Markun mielestä tärkeintä on kyky toimia erilaisten ihmisten kanssa ja kuunnella heidän toiveitaan – välittäjän läpinäkyvyyttä ja luotettavuutta arvostetaan paljon.

Työn vastapainoksi Markku nauttii vapaa-ajastaan erityisesti tenniksen parissa. Liikunta eri muodoissa, matkustelu vaimon kanssa sekä lukeminen pitää miehen tiellä.

”Kun lähden aamulla töihin, en lähde asuntoja myymään, vaan ratkomaan perheiden asuntoasioita”. Markku on välittäjä, joka yhdistää modernit toimivat markkinointikeinot, ahkeran työnteon ja vankan osaamisen laadukkaaksi välityskokemukseksi.

Ota yhteyttä

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tavoitat minut numerosta 040 486 1986 tai alla olevalla lomakkeella.