fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Mikko Lahtinen

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ LKV, KIAT, KAUPANVAHVISTAJA

100% asiakastyytyväisyys ilman ensimmäistäkään reklamaatiota on lähes mahdoton tavoite kenelle tahansa myyjälle – paitsi Mikolle. Asiakastyytyväisyys onkin Mikolle yksi tärkeimmistä työtä ohjaavista arvoista. ”Kaikessa tekemisessä pyrin erinomaiseen laatuun. Otan työni tosissani ja haluan kehittyä sekä myyjänä että ihmisenä”.

Mikko on syntynyt yrittäjäperheeseen Helsingissä ja varttunut Espoossa, joten tuntee koko pääkaupunkiseudun hyvin Kivenlahdesta Porvooseen. Erityisesti Tapiola, Haukilahti, Westend, Mankkaa, Tontunmäki ja kokonaisuudessaan Etelä-Espoo ovat Mikolle tuttuja seutuja.

Jo vuodesta 2008 alalla ollut Mikko on kartottanut kokemustaan kiinteistöistä (omakotitalot, tontit ja hallinnanjakosopimusten laatiminen), kerros- ja rivitalohuoneistoista, kuolinpesistä, arvokohteista, sijoitusasunnoista, uudiskohteiden hinnoittelusta, myynnistä ennakkomarkkinointi- ja rakennusvaiheessa sekä valmiiden uudiskohteiden myynnistä. Lisäksi Mikolla on erittäin harvinaista kokemusta niin uudisrakentamisen kiinteistökehityshankkeista kuin kokonaisten taloyhtiöiden arviolausunnoista.

Työ ei tunnu työltä silloin kun työstään nauttii, vapaa-aika on Mikolle kuitenkin tärkeää. Isänä oleminen, koiran ulkoilutukset, ruuanlaitto, lukeminen ja muut erilaiset projektit tuovat sopivaa vastapainoa omistautumista vaativalle työlle.

Analyyttinen ja sinnikäs kiinteistönvälityksen ammattilainen on myös empaattinen, aito ja elämään myönteisesti suhtautuva – ei siis ihme, että myös Mikon asiakkaat ovat lojaaleja välittäjälleen.

Mikko rakastaa haasteita ja kokee olevansa parhaimmillaan tilanteissa, joissa pääsee haastamaan ja kehittämään itseään. Mikon mottona onkin: ”Jos et ehdi tekemään hyvin, koska muka ehdit tekemään sen uudestaan?”

Ota yhteyttä

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tavoitat minut numerosta 041 312 3773 tai alla olevalla lomakkeella.