fbpx

Maija Hurmalainen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KED

Asiakkaiden arvostama Maija Hurmalainen valaisee huoneen huumorintajullaan ja iloisella luonteellaan. Maija on huolellinen ja luotettava kiinteistönvälityksen rautainen ammattilainen, jolle työ on samalla elämäntapa. Hän on suorittanut laillistetun kiinteistönvälittäjän LKV- tutkinnon, laillistetun vuokravälittäjän LVV-tutkinnon ja kiinteistöedustajan KED-tutkinnon.

Maija rakastaa haasteita ja hoitaa myynnin tai vuokrauksen mummonmökeistä aina luxus huoneistoihin ja vaativiin kiinteistöihin.

Diplomaattisuutensa, kärsivällisyytensä ja asiakaslähtöisen työskentelytapansa ansiosta hän tulee toimeen kaikkien kanssa ja onkin palvellut asiakkaitaan menestyksekkäästi pääkaupunkiseudulla ja Itä-Uudellamaalla jo lähes 20 vuoden ajan.

Vapaa-ajallaan Maija matkustaa mielellään työn niin salliessa ja nauttii merestä, auringosta ja eläinrakkaana ihmisenä luonnossa liikkumisesta.

Maailmalla liikkuessaan Maija tietää, että kotiin on aina ihana tulla. Saman tunteen hän haluaa tarjota myös kaikille upeille entisille, nykyisille ja tuleville asiakkailleen.

Ota yhteyttä

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tavoitat minut numerosta 040 852 4395 tai alla olevalla lomakkeella.