fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Tini Antikainen

Asunnon myynti, KiLAT

“Oon aina tykännyt tehdä kaikenlaista ja mennyt siihen suuntaan, mitä sydän on sanonut. Kun löysin kiinteistöalan niin tajusin, että tässä on vihdoin sellainen työ, missä voin hyödyntää parhaat puoleni.”

Tini Antikainen on todellinen moniosaaja, jolla on pitkä ja kirjava asiakaspalvelutausta. Löydettyään kiinteistöalalle Tini ihastui nimenomaan työn tarjoamaan monipuolisuuteen. Tinin ratkaisukeskeisyys, rohkeus ja empaattisuus näkyvät työn arjessa, sillä Tiniä eivät odottamattomat tilanteet hätkäytä, vaan hän osaa toimia järjestelmällisesti ja tarkasti tilanteessa kuin tilanteessa. 

“Pyrin aina keksimään uusia keinoja toimia silloin, kun vanhat ei toimi ja kehittämään asioita, koska pahinta elämässä mun mielestä on polkea paikallaan.”

Tinin intohimo on saada toteuttaa ihmisten toiveita ja unelmia. Hän nauttii vastuun ottamisesta ja on saanut erityisesti kiitosta tarkkuudesta, täsmällisyydestä ja asioiden perusteellisesta hoitamisesta. Tinin asiakkaat kehuvat häntä oikeaksi tehomimmiksi. Asiakaspalvelun laadusta Tini ei suostu tinkimään. Hän hakee aina asiakkaiden kannalta parhainta lopputulosta ja pyrkii ottamaan heidän toiveensa huomioon täysimääräisinä ja myös toteuttamaan ne. Hyvät neuvottelutaidot ja laadukas tekeminen ovat ehdottomasti Tinin parhaita puolia.

“Mun tärkeimpiä arvoja välittäjänä on tehdä asunnon vaihtamisesta asiakkaalle mahdollisimman helppoa, hauskaa ja innostavaa ilman stressiä ja täydellä luottamuksella. Unelmat on mahdollista toteuttaa, tarvitsee vaan haluta tarpeeksi.”

Instagram @tinimyy
TikTok @tinimyy

Ota yhteyttä

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tavoitat minut numerosta 040 120 5987 tai alla olevalla lomakkeella.