fbpx

Sergey Satin

Kiinteistönvälittäjä LKV

”Mielestäni se mikä erottaa minut muista välittäjistä on asiantuntemukseni, rehellisyyteni ja avoimuuteni.”

Sergey Satin on määrätietoinen ja energinen kiinteistönvälittäjä, jonka intohimo on palvella asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. Hän on erittäin motivoitunut auttamaan ihmisiä löytämään unelmakotinsa ja saamaan hyvän hinnan myytävälle asunnolle.

Sergeyn pitkä kokemus myyntialalta auttaa ymmärtämään erilaisia asiakastyyppejä ja heidän myynti- ja ostomotivaatioita. Asuntomarkkinoiden trendit ja hiljainen markkinatieto ovat Sergeylle tärkeitä työvälineitä, joita hän jakaa asiakkailleen.

Ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu kuuluvat Sergeyn palvelulupaukseen, sillä asiakkaiden tyytyväisyys on Sergeylle tärkeää.

”Asiakkaani ovat antaneet minulle paljon positiivista palautetta ammattitaidostani. He arvostavat sitä, että olen aina saatavilla ja vastaan nopeasti. Olen myös saanut kehuja siitä, että olen aidosti kiinnostunut asiakkaiden tarpeista ja toiveista.”

Sergeyllä on laaja kokemus pääkaupungin alueelta ja hänen kokemuksensa eri alueista auttaa ymmärtämään asiakkaiden tarpeita.

”Haluan varmistaa, että asiakkailleni tarjotaan juuri se, mitä he etsivät, riippumatta siitä, missä alueella he haluavat asua tai myydä asuntonsa.”

Jos etsit luotettavaa, asiantuntevaa ja ystävällistä kiinteistönvälittäjää, Sergey on juuri sinua varten. Ota yhteyttä Sergeyhin, kun tarvitset apua kiinteistöasioissa.

Ota yhteyttä

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tavoitat minut numerosta 050 301 2038 tai alla olevalla lomakkeella.