fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Katri Rapila

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

Katri Rapila tunnetaan erityisesti asiakaslähtöisyydestään ja suoruudestaan. Hän on helposti lähestyttävä ja omaa yli 17 vuoden kokemuksen kiinteistönvälitysalalta. Välittäjänä Katrin vahvuus on vankka asiantuntemus ja ammattitaito haastavimmissakin kohteissa.

Moni on saanut kuulla Katrista suosittelun kautta ja valinnut hänet välittäjäkseen tuttavien onnistuneiden kauppojen kautta. Näihin suositteluihin ja palautteisiin Katri suhtautuu onnellisen nöyrästi ja kotien kauppa käy optimistisella ja tavoitteellisella asenteella. Katrilta hoituvat erilaiset kohteet asunnoista kiinteistöihin ja kokemusta on myös laajemmista uudiskohdeprojekteista, tonttikauppoja unohtamatta.

Katria voidaan luonnehtia Helsingin kantakaupungin ja upean itäpuolen, kuten Marjaniemen, Tammisalon, Jollaksen, Kulosaaren, Herttoniemen, Puotilan, Vartiokylän ja Laajasalon asiantuntijaksi. Mukavaa vaihtelua ovat tuoneet myös useat myydyt Marjaniemen siirtolapuutarhamökit.

Kun rakastaa työtään se usein vie mukanaan. Vastapainoa työlle löytyy kuitenkin myös oman 101-vuotiaan hirsimökin kunnostamisesta ja siihen liittyen perinnerakentamiseen perehtymisestä sekä sisustuksen suunnittelusta. Vuosien varrella suoritetuista rakennusteknisistä koulutuksista on siis ollut hyötyä myös vapaa-ajalla.

#RakkaudestaAsuntoihin.

‘’Ollaan yhteydessä!’’

Ota yhteyttä

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tavoitat minut numerosta 044 971 0471 tai alla olevalla lomakkeella.